Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. A falcon-jelenetben a Bd-n is fehér a kard pár snittben, nem? Fehér, de az a filmtechnológia oka, nem azért, mert valahogy sikerült tömörítés közben zöldre színezni, vagy a középső fehér részt kivenni. Ezek a DVD változat hibái voltak, és a BD-n nem maradtak benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Fehér, de az a filmtechnológia oka, nem azért, mert valahogy sikerült tömörítés közben zöldre színezni, vagy a középső fehér részt kivenni. Ezek a DVD változat hibái voltak, és a BD-n nem maradtak benne. De máig nem értem, hogy miért nem kékítették meg? Abban a pár képkockában olyan csúnya. R2 elé digitális szikla kellett, ez meg a mai napig rosszul néz ki.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Lehet, hogy szorult beléjük némi hagyománytisztelet. Mégis csak a legelső fénykard-trükk. Mondjuk John Knoll anno elárulta nekünk az sw.hu-n, hogy a fénykardokkal amúgy is meggyűlt a bajuk az ep4-5-6 felújításakor, mert a pengéken nincsenek referenciapontok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Lehet, hogy szorult beléjük némi hagyománytisztelet. Mégis csak a legelső fénykard-trükk. Ezt úgy kell érteni, hogy az ep4-ben változott a technika munka közben? És az első kardaktiválás és Kenobi "lekezelő mozdulata" később/máshogy lett megoldva trükktechnikailag? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Március 24. Nem, úgy értem, hogy az ep4-ben voltak először fénykardtrükkök, és nem akarták lecserélni őket. Sehol sincs kicserélve a penge, csak a kópia kitisztítása és digitális renoválása szebbé tette őket. (Megjegyzem, ez érvényes az ep5-6-ra is). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Nem vagyok benne biztos, hogy ez idevaló, de úgy éreztem ezt érdemes megosztani, és ha nem ide, hát hova máshova? A Netflix rangsorolta a Star Wars filmeket az alapján, hogy melyiket hányszor kölcsönözték ki DVD-n. Na vajon melyikek vannak a toppon? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Húha! Érdekes lista jött össze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Hát igen, ez beszédes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Május 1. A Jedi az utolsó? Komolyan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. A thedigitalbits információi szerint hamarosan kiadhatják az EPI-II-III-VII részeket BD-3D formátumban és díszdobozban! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 26. Ó, adná az ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. A thedigitalbits információi szerint hamarosan kiadhatják az EPI-II-III-VII részeket BD-3D formátumban és díszdobozban! Mindenképp jó hír, de érdekes doboz lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Július 28. Ezek a filmek vannak meg 3D -ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Pontosítások. Öt lemezes díszdobozos kiadvány lesz, egy bónusz lemezzel. The Phantom Menace, Attack of the Clones, Revenge of the Sith és a The Force Awakens 3D -ben lesz a csomagban. A megjelenés karácsony környékén várható. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Én a magam részéről kihagyom, de örülök hogy akiket érdekel a 3D azok megnézhetik ebben a verzióban is a konvertált filmeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Én se fogom megvenni. Nincs is 3D -s TV-m. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. (szerkesztve) Én nagyon szívesen beszerezném ezt a kiadványt! Gondolom magyar vonatkozásban ne is reménykedjek. Vagy van esetleg erről valami infótok, srácok? Szerkesztve: 2016. Augusztus 2. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 2. Lehet hülye kérdés, de az OT-t semmilyen jelenlegi technikával nem lehet 3D-sé tenni vagy miért nincs benne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Lehet hülye kérdés, de az OT-t semmilyen jelenlegi technikával nem lehet 3D-sé tenni vagy miért nincs benne? Szerintem meg lehetne csinálni, hisz tervben volt. Szerintem pénzt nem szánták rá végül... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Szerintem a Disney a jelenlegi formájukban nem akar 3D-síteni. Jelenleg, finoman szólva is felemásan néz kia az OT. Tele új, azóta elavult (1997-es) CGI-al. Szerintem a Disney nagy felújítást tervez és azután 3D-síti az OT-t. Persze 2020-ig a Fox-nál vannak az audióvizuális jogok, lehet hogy Ő nem akarja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Persze 2020-ig a Fox-nál vannak az audióvizuális jogok, lehet hogy Ő nem akarja. Jah hát akkor szimplán csak ennyi az ok szerintem Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Lehet hülye kérdés, de az OT-t semmilyen jelenlegi technikával nem lehet 3D-sé tenni vagy miért nincs benne? Lehetni lehetne, de értelme nincs. Ezek régi filmek, távolról sem 3D-re készültek, és sok jelenete még 2D-ben is "látványtalan". Bár szerintem az ep1-2-3-at sem volt értelme 3D-síteni (az ep1-et láttam, ahhoz semmit nem adott), de mivel azok sokkal látványosabbak, így még működhetnek így. Az biztos, hogy én kihagyom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. az ep1-et láttam, ahhoz semmit nem adott Hát nem sokat, egyedül a fogatversenynél volt érezhetően jobb az élményfaktor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 3. Lehetni lehetne, de értelme nincs. Ezek régi filmek, távolról sem 3D-re készültek, és sok jelenete még 2D-ben is "látványtalan". Bár szerintem az ep1-2-3-at sem volt értelme 3D-síteni (az ep1-et láttam, ahhoz semmit nem adott), de mivel azok sokkal látványosabbak, így még működhetnek így. Az biztos, hogy én kihagyom. Csak így meg olyan foghíjas a kiadvány, így nem nagyon jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Én nagyon szívesen beszerezném ezt a kiadványt! Gondolom magyar vonatkozásban ne is reménykedjek. Vagy van esetleg erről valami infótok, srácok? Nem sok esélyt látok rá, hogy megjelenjen. Bár ki tudja? A PT kiadásai milyen jogi státuszban állnak jelenleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Nem sok esélyt látok rá, hogy megjelenjen. Bár ki tudja? A PT kiadásai milyen jogi státuszban állnak jelenleg. Sajnos én sem látok rá sok esélyt... de bízom a végletekig Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Az a baj, hogy a régi trilógiánál egy csomó effektnek eleve sosem volt tere mert csak 2D-s festmények. Ott gyakorlatilag egy rakás effektet újra kéne alkotni, kérdés hogy ez milyen fogadtatásra lelne. Engem anno a Baljós Árnyak 3D nem igazán győzött meg. Sokszor mintha a szereplők lapok lettek volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. November 15-én érkezik Az Ébredő Erő 3D-s Collectors kiadása az USA-ban. Én láttam 3 illetve 4 lemezes változatot is. Íme: http://www.starwarsnewsnet.com/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Köszi az infót! Bár továbbra is hidegen hagy a 3D. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Köszi az infót! Bár továbbra is hidegen hagy a 3D. Neked az új extrák lennének az érdekesek Szomszéd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.