Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Húú, de izgalmas. Matthew Wood "újraépítette" az ep4 hangját. És a 5-6 -ét is. Több mint három évet dolgozott rajta. Kezd az az érzésem lenni, hogy a DVD -t csak bemelegítés volt, és most kapjuk a nagy durranást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Slees Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. A BD mellé egy ilyet is szeretnék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. (szerkesztve) Inkább tartottak volna minket abban a tudatban, hogy gyenge lesz a kiadás....egyszerűen nem bírom kivárni 16 -át. Nagyon régóta vártam ennyire egy megjelenést. Szerkesztve: 2011. Augusztus 22. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Forceuser Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Gyerekek, ez k*rva jó lesz! Ritkán nyilatkozom meg, de akkor szívből teszem és tömören Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Néhány finom kép a korongokról. (Tömörített!) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 22. A BD mellé egy ilyet is szeretnék. Ezt én is meg tudnám szokni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. (szerkesztve) Néhány finom kép a korongokról. (Tömörített!) A Sith-ek bosszúja Mustafar-i képkockája elképesztő! Obi-wan kardja ebből a szögből?! eszméletlen! Szeptember közepét most azonnal! Egyébként 12-e, vagy 16-a? Szerkesztve: 2011. Augusztus 23. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Egyébként 12-e, vagy 16-a? Sajnos 16. A képek egyébként eléggé tömörítettek, ezáltal gyatra minőségűek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Kikerült egy változtatás a BD -ből! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Na végre rendbetették a kardokat... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. (szerkesztve) Na végre rendbetették a kardokat... Végre Lucas az eredeti elképzeléseinek megfelelően tudta kivitelezni a jelenetet. Szerkesztve: 2011. Augusztus 23. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Új BR oldalak az sw.com -on! Star Wars pillanatok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Új BR oldalak az sw.com -on! Star Wars pillanatok Nagyon jó az új Ep1-es Yoda még mindig, de az Ep4es HCS terveket cserélhették volna, már az Ep6-hoz képest is elég gagyi. Nagyon kíváncsi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Viszont több űrhajó körül is ott a doboz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Viszont több űrhajó körül is ott a doboz... Link? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Link? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Én semmilyen dobozt nem látok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Én semmilyen dobozt nem látok. A legutolsó már a theforce.net-en is ki lett linkelve, tehát nem csak az én laptopomon látszódik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Én semmilyen dobozt nem látok. Dettó. Minden szép és jó... Valószínűleg monitora válogatja. Plazmán sose látszódtak a dobozok amikor a DVD -ket néztem. Én ettől nem félek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Dettó. Minden szép és jó... Valószínűleg monitora válogatja. Plazmán sose látszódtak a dobozok amikor a DVD -ket néztem. Én ettől nem félek. Én ezt persze elhiszem, h Ti nem látjátok, de ezt nem értem, Nálam egy nagyon rikító szürke "mező" van az űrhajók körül. Sőt a mentőkabinnál szabályos a négyzet, mintha vonalzóval rajzolták volna. Pedig elég komoly laptopon nézem, tényleg nem értem... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Viszont több űrhajó körül is ott a doboz... Ajjaj.:S Remélem nem csak a szájuk nagy ezekről a hatalmas változásokról, aztán a végén jelentős hibák maradnak benne. Nem hinném, hogy leégetnék magukat, de ez aggasztó kicsit. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Én ezt persze elhiszem, h Ti nem látjátok, de ezt nem értem, Nálam egy nagyon rikító szürke "mező" van az űrhajók körül. Sőt a mentőkabinnál szabályos a négyzet, mintha vonalzóval rajzolták volna. Pedig elég komoly laptopon nézem, tényleg nem értem... Zééé is látja, nem akarta elhinni, hogy én meg nem. Pedig mindent felnyomtam a maximumra; fényerőt kontrasztot, de semmi... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
yodinhoo Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Én ezt persze elhiszem, h Ti nem látjátok, de ezt nem értem, Nálam egy nagyon rikító szürke "mező" van az űrhajók körül. Sőt a mentőkabinnál szabályos a négyzet, mintha vonalzóval rajzolták volna. Pedig elég komoly laptopon nézem, tényleg nem értem... Én is látom, és jobban, mint valaha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. (szerkesztve) Kezdtem azt hinni, h napszúrást kaptam... Sőt Zééé véleményére vártam Szerkesztve: 2011. Augusztus 23. - Brodie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Amúgy mekkora képekről beszélünk megint? 600x256! Ez még a DVD felbontását se éri el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Brodie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Amúgy mekkora képekről beszélünk megint? 600x256! Ez még a DVD felbontását se éri el. És már így is látszik. Akkor is megveszem, nem ez lesz az új trianon, csak megjegyeztem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Én csak a jobb szélsőn látok dobozokat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Zééé is látja, nem akarta elhinni, hogy én meg nem. Pedig mindent felnyomtam a maximumra; fényerőt kontrasztot, de semmi... Ez magyarázat lehet a kard színének eltérő észlelésére is. (Piros vagy nem piros? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Ez magyarázat lehet a kard színének eltérő észlelésére is. (Piros vagy nem piros? Te vagy a tanú rá, hogy nálam nincs doboz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 23. Te vagy a tanú rá, hogy nálam nincs doboz. Meg én. De a 3 belinkelt képen sincs, söt én sosem láttam dobozokat se a dvd-n, se a moziban 27 éve. Ha valaki nem mondja hogy látni, nem is tudok róla. Ja és nekem egy 6 éves 17 collos monitorom van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.