Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Aranyos hölgy vagy Miss Karrde, de az ilyeneken ne gondolkozz, mert sírás lesz a vége. Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Hozzászólás ideje: 2005. December 22. Én amit kiszemeltem magamnak, egy 2500 forintos EpII bontatlan DVD.Csak nincs rá pénzem, vagyis erre nincs. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Aranyos hölgy vagy Miss Karrde, de az ilyeneken ne gondolkozz, mert sírás lesz a vége. Igazad van, az a vége Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Én amit kiszemeltem magamnak, egy 2500 forintos EpII bontatlan DVD.Csak nincs rá pénzem, vagyis erre nincs. Meg lehet kérdezni, hogy merrefelé? Oké, tudom, kérdezni lehet Válasz
Obi1 Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Én amit kiszemeltem magamnak, egy 2500 forintos EpII bontatlan DVD.Csak nincs rá pénzem, vagyis erre nincs. Meg lehet kérdezni, hogy merrefelé? Oké, tudom, kérdezni lehet Sajnos nem boltból van, de Bács-Kiskun megyéből.Asszem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Bár még nem adták ki csomagban a filmeket, én mégis tervezek egy EP I-VI megtekintést a jövő hétre! Minden nap egy részt fogok megnézni, bár ezt még konkrétan nem döntöttem el. Valaki tervezget ilyesfajta SW évzárót? Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Valahol már írtam, hogy én igen. Szilveszterkor szándékozom mind az összes részt megnézni. Kb. ebéd után kezdem, és hajnalig. Így biztos, hogy fent leszek még éjfélkor. De ha mégsem, akkor másik nap mindenképpen összehozom. Majd beszámolok januárban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Ja, olvastam. Szép kis marathon lesz. Kíváncsian várom az írásodat az élményeidről. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Az írás meglesz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Én se mostanra, se a jövőre nézve nem tervezek ilyesmit. Még két részt is képtelen vagyok egymás után végigülni, nemhogy hatot... Pedig érdekelne, hogy milyen hatással van rám... Donát. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Bár még nem adták ki csomagban a filmeket, én mégis tervezek egy EP I-VI megtekintést a jövő hétre! Minden nap egy részt fogok megnézni, bár ezt még konkrétan nem döntöttem el. Valaki tervezget ilyesfajta SW évzárót? A napi egy megnézésen már túl vagyok (azt dec 1 előtt elkezdtem két nappal ), én most a két ünnep közé tervezek egy olyat, hogy egy nap alatt mind a hatot. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 23. Hozzászólás ideje: 2005. December 23. én most a két ünnep közé tervezek egy olyat, hogy egy nap alatt mind a hatot. Húzós program! Bomarr már megejtett egy ilyet. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Valóban húzós. Részemről nem először csinálok ilyet. GyU egyben sem sokkal rövidebb és az már megvolt egyszer. Szerencsém van, hogy bírom az ilyesfajta kiképzést Már nincs sok a hétvégéig, jövő héten pedig beszámolok Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Bár még nem adták ki csomagban a filmeket, én mégis tervezek egy EP I-VI megtekintést a jövő hétre! Minden nap egy részt fogok megnézni, bár ezt még konkrétan nem döntöttem el. Valaki tervezget ilyesfajta SW évzárót? Megnézném én, de hogy néz az ki hogy az első kettő feliratos VHS, a harmadik nincs is gyáriban, 4-6 meg DVD. Esetleg nálad? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hétvégén én már a 4-5-6-nál fogok járni. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Azt meg tudom nélküled is nézni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Nekem meg lehet, eltolódik ez a Sagazás, mert holnapra terveztem, de két napja nem aludtam ki magam, ráadásul apám is itthon lesz, aki meg egész héten dolgozott, így kicsit zokon venné, ha korán reggel feldübörögnének a fanfárok... szilveszterkor meg megint az ősök gátolnának... szomorúúúú Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Hozzászólás ideje: 2005. December 28. Tegnap néztem meg az EP1-et. Ma támadnak a klónok. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Azt meg tudom nélküled is nézni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Tegnap néztem meg az EP1-et. Ma támadnak a klónok. Éns is így terveztem, aztán elmaradt. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Kedden megnéztük az 1-2őt, tegnap a 3-4et, és ma zárunk az 5-6al. :D Nagyon király!!! Bár tegnap a revenge előtt elfelejtettük megnézni a CWt. Válasz
Szisz Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Tegnap néztem meg az EP1-et. Ma támadnak a klónok. Éns is így terveztem, aztán elmaradt. Ody! Ha megnézed velem az 1-2őt DVD-n, meg engem az extrák is érdekelnek, akkor megyek . Darth Szisz lord. Dart Szit lord. Darth Shit lord Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Hozzászólás ideje: 2005. December 29. Az egyet hétfőn néztem, ma lesem a kettőt, holnap a hármat, aztán hétvégén a 4-5-6 -ot. Ez a terv. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Az én tervem nem jött be 100%-osan, mert Szilveszterkor "csak" az epI-IV-et tudtam megnézni, és másnap, újévkor az epV-VI-ot. Sajna közbe jöttek olyan események, mint pl. rétes készítés, vendégek érkezésekor bájcsevegés,stb. Éjfél után már nagyon álmosodtam (köszönhetően, hogy előző két nap csavarogtam, és takarékra vettem az alvásra szánt időt), így jó néhány óra múlva folytattam a nézést. A prequelt most láttam először egyben! Szenzációs volt így együtt látni a filmeket. Az epI elején a droid inváziónál végigjutott rajtam a borzongás, pedig máskor még sosem. Nagyon jó volt. Eszembe jutottak a későbbi események, és az így hatott rám Jó volt, máskor is fogok hasonlót betervezni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Szerintem attól, ha nem tudod megnézni egy nap a hat filmet, még lehet nagy élmény. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Azaz igazság, hogy egy nap a hat film, már kicsit húzos. Én már tartottam ilyet pár hónapja és a végére már nem annyira tudtam átélni a csodát és helyette az kezdett foglalkoztatni, hogy piszkosul fáj ez a sok ülés Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Egy jó barátomnál szerveződik egy nap a hat film de leeht hogy ketté lesz bontva. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Hozzászólás ideje: 2006. Január 2. Miss Karrde igérte, hogy ír majd a filmekről. Szerintem is 2X3 az ideális, bár aki megtudja nézni együltében. Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Lehet, hogy én is összeütök majd valamit. Én napi egy filmet néztem múlt keddtől vasárnapig. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Hozzászólás ideje: 2006. Január 3. Remélem minél előbb olvashatjuk majd. Én is írok valamit, de egyenlőre még bele se kezdtem. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.