Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Péntek 18:59 Hozzászólás ideje: Péntek 18:59 (szerkesztve) 7 órával ezelőtt, Bence1997 írta: - A sorozat nagyjából 1 évvel fog a klónháború lezárulta után játszódni. Akkoriban még vegyesen voltak klónok és TK trooperek egyaránt a birodalom szolgálatában....érdekes éra. Azt amúgy lehet nagyjából tudni, a TBB 3 évadja mennyi időt emészt fel a korai bircsi évekből? Szerkesztve: Péntek 19:01 - Cpt. Rex Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Péntek 19:04 Szerző Hozzászólás ideje: Péntek 19:04 3 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Akkoriban még vegyesen voltak klónok és TK trooperek egyaránt a birodalom szolgálatában....érdekes éra. Az előzetesben látni egy TK troopert. A Bad Batch szerintem 1-1,5 évet mutathatott be. Szóval vagy a 3. évad ideje alatt játszódik majd a sorozat első évada, vagy a sorozatzáró után vagyunk már. 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Péntek 19:09 Hozzászólás ideje: Péntek 19:09 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Az előzetesben látni egy TK troopert. A Bad Batch szerintem 1-1,5 évet mutathatott be. Szóval vagy a 3. évad ideje alatt játszódik majd a sorozat első évada, vagy a sorozatzáró után vagyunk már. Ki tudja, lehet kapnak cameo szerepet is majd benne a Batch tagjai, nem lehetetlen. 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: Péntek 21:56 Hozzászólás ideje: Péntek 21:56 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Sikerült rálelnem az előzetesre. Lementettem! Hú de jól néz ki!! Szerintem még a TCW-nál is igényesebb lesz az animáció így első blikkre 😍 2 Válasz
Odumin Hozzászólás ideje: Tegnap 10:32 Hozzászólás ideje: Tegnap 10:32 (szerkesztve) Ez tökéletes, csak egyet kérek, a Twi'lek ne álljon át a végén a "jó" oldalra, köszönöm. Szerkesztve: Tegnap 10:32 - Odumin 1 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Tegnap 14:50 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:50 Nagy köszönet Bencének, hogy lementette az előzetest. Számomra ez elég derült égből jött, mert nem tudtam, hogy készül Maulos sorozat. Annak, hogy új hosszabb sorozattal jelentkezik az animációs részleg, annak különösen örülök (persze idén is lesz Tales of, de az egy szűkebbre szabott dolog) az előzetes baromi jól nézett ki és ismerve a készítőket valószínűleg a minőségre sem panaszkodhatunk majd. A koncepcióban abszolút van potenciál, Maul különböző művekben feltűnt már, de van egy fehér folt a sztroijában, amit most megfesthetnek... ettől még maga a korszak amiben játszódik eléggé körbejárt már, hogy ha rajtam múlt volna egy kicsit elszakadtam volna ettől a vonaltól. Tudom ez nem kívánság műsor, de én szívesebben néztem volna akár az Akolitus idejéből, akár úgy általánosságban a High Republic korszakából egy TCW szinvonalú animációs sorozatot, de ettől még ezt is várom és biztos izgalmas lesz, amikor Maul először megjelenik döngő léptekkel az előzetesben az nagyon hatásos volt. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 16:06 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:06 2025. 04. 18. - 11:30, Ody Mandrell írta: @Dzséjt itt ül mellettem, azt mondja gyenge lesz. És akkor most jöjjön az, amit Dzséjt valójában mondott: részemről nagyon várós. Maul az egyik kedvenc karakterem lett a TCW-nek hála, és örülök, hogy végre betöltik azt a nem is kicsi szakaszt az életében, ami a Venatoorról történt elszökése és a Malachoron történt újra feltűnése között van. Ugyan ez elég combos szakasz, nem biztos, hogy a széria teljesen felöleli, de én azért reménykedem benne, hogy ez a széria elmeséli, hogyan kötött ki Maul a Sith világon. És hát na, potenciálisan ott a lehetőség arra is, hogy lássuk, mit művelt Qi'ra és Maul közösen. 2 1 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Nem számítottam rá, de kellemes meglepetés. A karakterben van még annyi potenciál, hogy elvigyen egy sorozatot. Maul életének TCW és Rebels közti időszakát akár történetszálankénti időugrásokkal (lásd: Andor 2. évad) is be lehetne mutatni, a fontosabb állomásokat érintve. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Hozzászólás ideje: 21 órával korábban Nagyon jól néz ki, várni fogom én is! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.