Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 33 perccel korábban, Pildi írta: Aztán meg látogatás után be lehet irni a vendégkönyvbe, hogy hiányos az anyag. Akkor jobb, ha mindjárt két vendégkönyvet tesznek ki. 6 perccel korábban, Donát írta: Lehet csak rossz berögződés, de amikor ilyen "főleg a IV-V-VI részből" típusú dolgokat látok, mindig felvonom a szemöldököm és arra gondolok, hogy egy újabb jeles képviselőjével van dolgom az "EpV a kedvenc filmem, a PT egy rakás fos" típusú rajongói csoportnak. Azokat meg nincs az az isten, hogy pénzzel támogassam. Azért a képeket elnézve itt ez a veszély annyira nem fenyeget. Mindjárt ezen többségében PT sisakok vannak, hét klón tökfödő lelhető fel, ezek közül ráadásul csak egy filmbeli, a több TCW-s. De ott az Első Rend TIE pilótájának a sisakja is, a Purge Trooper sisak a Fallen Orderből/Obi-Wan Kenobiból is. OT-s sisak csak három látható, de abból a háromból kettő ugyanannak az egynek a non-canonical változata (és mivel az egyik ezüstös, szerintem a laikusok lazán összekeverik Phasma bilijével). Itt meg Grievous és Kylo Ren elég látványos, utóbbinak a kardja is ott van. Ott a polc alján csak ott figyel Aayla Secura, Kit Fisto és Ahsoka Tano, de ott látható Leia fénykardja is az ep9-ből. Ezen a képen is feltűnő Jango Fett páncélja. És hát ja, hogy Fint idézzem: "REEEEEY!!!!!!" 3 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Mondjuk ezek után nem értem, minek a megosztó mottó. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 29 perccel korábban, Dzséjt írta: Akkor jobb, ha mindjárt két vendégkönyvet tesznek ki. Azért a képeket elnézve itt ez a veszély annyira nem fenyeget. Mindjárt ezen többségében PT sisakok vannak, hét klón tökfödő lelhető fel, ezek közül ráadásul csak egy filmbeli, a több TCW-s. De ott az Első Rend TIE pilótájának a sisakja is, a Purge Trooper sisak a Fallen Orderből/Obi-Wan Kenobiból is. OT-s sisak csak három látható, de abból a háromból kettő ugyanannak az egynek a non-canonical változata (és mivel az egyik ezüstös, szerintem a laikusok lazán összekeverik Phasma bilijével). Itt meg Grievous és Kylo Ren elég látványos, utóbbinak a kardja is ott van. Ott a polc alján csak ott figyel Aayla Secura, Kit Fisto és Ahsoka Tano, de ott látható Leia fénykardja is az ep9-ből. Ezen a képen is feltűnő Jango Fett páncélja. És hát ja, hogy Fint idézzem: "REEEEEY!!!!!!" Nem rossz! De kevés. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2022. December 20. Hozzászólás ideje: 2022. December 20. 3 perccel korábban, Donát írta: Nem rossz! De kevés. "You want more, and you know you shouldn't." 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2022. December 21. Hozzászólás ideje: 2022. December 21. 17 hours ago, Donát said: Nem rossz! De kevés. You are heading down on a dark path which i can't follow. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2023. Február 3. Hozzászólás ideje: 2023. Február 3. Megnéztem a korábban említett kiállítást, és nekem nagyon tetszett! Baromi impozáns gyűjtemény, szerintem minden darabja remek. A kiállítás három szegmensre oszlik: világos és sötét oldal, valamint az alvilág - Jabba és a fejvadászok formájában képviseltetik magukat. Van idő bőven szemlélődni, ami kell is. Fel lehet próbálni rohamosztagos sisakot, de fénykardot is forgathatunk. Szerintem megér 4500-at az élmény (igaz, csak hétköznap ennyi, hétvégén 5500). Hangulatos, és szerencsére érákon, filmeken és sorozatokon - de még játékokon is - átívelő a merítés. Nekem főleg az életnagyságú modellek tetszettek, mint pl. Rey, Din és Grogu, vagy Vader a rohamosztagosokkal. (spoiler mögé teszem őket, hogy kevesebb helyet foglaljanak) Sajnos a telefonom nem éppen mai darab, de asszem így is átjön a lényeg Spoiler De az apróbb figurák/szobrok is bejöttek. Különös tekintettel az alábbi hölgyekre. Spoiler Még néhány kép vegyesen: Spoiler Akit érdekel az összes (kb. 150) képem, az itt megnézheti őket. 6 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2023. Február 3. Hozzászólás ideje: 2023. Február 3. Egyszer én is meglátogatom ezt a helyet. Ha már a Celebration-re nem jutok el ,ezt nem hagyom ki. 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Nem tudtam, hogy pontosan hova írjam, bejelentették a 2024-es (atyaisten, már kimondani is ijesztő ezt az évszámot) Budapest Comic Con első három színészét. Közülük kettőnek van SW-kötődése: Jason Isaacs a Főinkvizítor hangja a Rebels-ben (amúgy a Harry Potter Lucius Malfoy-a és a Star Trek Discovery-ben Lorca kapitány); Valamint Deep Roy, aki A Jedi visszatérben Droopy McCool figuráját alakította. Az előző két évben is volt SW-Lucasfilm-érdekeltségű színész: 2022: Spencer Lee Wilding (a Rogue One egyik Darth Vader-e), John Rhys-Davies (Sallah az Indiana Jones-ból) 2023: Jessica Henwick (Jessika Testor Pava, egy Resistance X-Wing pilot a TFA-ból), Natalia Tena (Xi'An, a twi'lek csaj a The Mandalorian első évadából). Általában sokkal olcsóbbak az autogram, fotós jegyek itt, mint más conokon (utazni sem kell), a jegyárak is barátiak (most akció is van). Könnyebb is dumálni a színésszel, nincs olyan tumultus, több fotó is készül rólatok. Viszont szerintem nem realizálták eléggé a szervezők, hogy milyen nagy Star Wars rajongói közösség van Magyarországon, mennyire sokakat érdekel a téma. Általában a Cosplayerek egy jelentős része is SW-s. Ennek ellenére a színészmeghívásokban ez nem tükröződik, felülreprezentáltak a Harry Potteres, Gyűrűk urás, Trónok harcás színészek, és a fentiekre is igaz, hogy többségük azokban a franchise-okban alakítottak nagyot, mellékesen pedig feltűntek valamelyik Star Wars-ban is. Jó lenne azért nyomást gyakorolni a szervezőkre, hogy több SW-színészt hívjanak... Szerintem egy McDiarmid, Anthony Daniels, Ray Park, Daniel Logan nem lenne megfizethetetlen kategória, hiszen ezek a színészek rendszeresen feltűnnek európai, kelet-közép-európai Conokon is. Direkt kapcsolatba lehet lépni a szervezőkkel a Magyar Comic-Con közösség facebook csoportban: https://www.facebook.com/groups/2270141316618298 Szerintem simán lehetne nyomást gyakorolni a szervezőkre, hogy hívjanak több SW-s arcot. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Hozzászólás ideje: 2023. December 10. Én is remélem, hogy idővel majd lesznek komolyabb nevek is. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: Február 15. Hozzászólás ideje: Február 15. (szerkesztve) Gondoltam lekapom ide a műanyag Jar Jar fejzetet amiről a topikjában regéltem. Úgyis nagyon régen raktam be ide saját cuccosról fotót. Plusz egyúttal előkerestem a Ric bátyós figurámat ami lefogadom hogy az Empire-es figurás borítón levőnek a valós verziója. Nekem rögtön az ugrott be mikor azt a manust kiszúrtam rajta. Csak annyi baja van hogy a sisak kisebbre sikerált mint kellett volna és amiatt nem lehet rátenni a fejére, de nekem így is jó. Azt még anyám vette a megjelenése körül. Azzal nem igazán foglalkozott hogy kiről mintázták, hanem csak azzal hogy Star Wars-os és TPM-es, és azon az alapon simán ki tudott itt kötni. Persze azon az alapon több olyan cuccost is lehetett volna venni de azért telhetetlennek se kell lenni. Szerkesztve: Február 15. - Rog 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Március 29. Hozzászólás ideje: Március 29. Sok évnyi gyűjtögetés után, már nem sok hely maradt a polcon: A Venator a legújabb darab, szerintem az egyik legszebb UCS modell. Ilyen a "három nagy" egymás mellett: 2 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 29. Hozzászólás ideje: Március 29. Gratulálok! Szép csapat! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 29. Hozzászólás ideje: Március 29. 13 minutes ago, RacerX said: Sok évnyi gyűjtögetés után, már nem sok hely maradt a polcon: A Venator a legújabb darab, szerintem az egyik legszebb UCS modell. Ilyen a "három nagy" egymás mellett: Azért egyik UCS sem semmi. Nekem a legjobban a klasszikus birodalmi csillagromboló tetszik. Menő lett volna azért ha az Executort a UCS birodalmi csillagromboló méretéhez viszonyítva adja ki a lego 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Március 29. Hozzászólás ideje: Március 29. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Menő lett volna azért ha az Executort a UCS birodalmi csillagromboló méretéhez viszonyítva adja ki a lego Hát akkor az kb egy 19-20 méteres modell lenne. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Április 26. Hozzászólás ideje: Április 26. (szerkesztve) Teljessé vált a gyüjtemény Simon Zoli plakátjaiból. Sikerült a Padmés képet is begyüjtenem ,köszönettel a szerzőnek. Az Andoros plakátot tavaly Londonban vásároltam, de annyira beleillik a rendszerbe mintha Zoli készítette volna. Szóval ilyen az mikor egy 16 és fél éves álom megvalósul. Mikor beköltöztem 2007 decemberében a lakásomba már akkor így "láttam" ezt a falat. Szerkesztve: Április 26. - Frenkie 4 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Április 26. Hozzászólás ideje: Április 26. Irigylésre méltó gyűjtemény, mindig megcsodálom ha ott vagyok. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Szeptember 26. Hozzászólás ideje: Szeptember 26. Nemrég kint voltam a barátaimmal Münchenben az Oktoberfest-en, és egy napközbeni városi séta alkalmával ,megláttam egy geek boltot. Gondoltam benézek, mert nálunk nem igazán van ilyen, főleg ekkora. Nagyjából akkora volt az üzlet mint a londoni. Hátha meglátok valami sw-tárgyat ami megtetszik és hozzáillik a lakás eddigi sw-díszeihez. Sétálgatva a bögrék, pólók, tollak között(ezek nem vonzanak), megláttam ezt. Azonnali szerelem lett és meg is vettem. Az egyszerü rohamosztagos figurák nem vonzanak. Ugyanaz mindegyik, és baromi unalmasak. Ez viszont elképesztő. Ennek történelme van. Egy olyan rohamosztagos képe rajzolódik ki, aki végigharcolta a Birodalon 23 évét, részt vett a legkeményebb ütközetekben, akinek már a hócipője tele van a háborúkkal, csatákkal, a parancsnokaival, de megy előre. Szétlőtték a sisakját, a páncélját, kopott mindene, de már maga se tudja miért de megy még egy métert, még egy házat elfoglal. Az igazi öreg veterán, aki már rég elfelejtette miért kezdte a harcot, de nem tudja befejezni mert már az élete lett. Sőt őmaga a háború kisértete. Na ezek mind látszanak ezen a "szobron", ha ránézel. Elképesztő a minősége, van súlya rendesen. Egyszerűen zsenilális. Le a kalappal a tervezője elött. Tegnapelött értem haza ,de azonnal kiraktam. 6 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Szeptember 27. Hozzászólás ideje: Szeptember 27. 11 órával ezelőtt, Frenkie írta: Az egyszerü rohamosztagos figurák nem vonzanak. Ugyanaz mindegyik, és baromi unalmasak. Ez viszont elképesztő. Ennek történelme van. Egy olyan rohamosztagos képe rajzolódik ki, aki végigharcolta a Birodalon 23 évét, részt vett a legkeményebb ütközetekben, akinek már a hócipője tele van a háborúkkal, csatákkal, a parancsnokaival, de megy előre. Szétlőtték a sisakját, a páncélját, kopott mindene, de már maga se tudja miért de megy még egy métert, még egy házat elfoglal. Az igazi öreg veterán, aki már rég elfelejtette miért kezdte a harcot, de nem tudja befejezni mert már az élete lett. Sőt őmaga a háború kisértete. Na ezek mind látszanak ezen a "szobron", ha ránézel. Elképesztő a minősége, van súlya rendesen. Egyszerűen zsenilális. Le a kalappal a tervezője elött. Tegnapelött értem haza ,de azonnal kiraktam. Lehet ő már egy másik galaxist is megjárt. Thrawn leharcolt veteránjaira emlékeztet, csak neki nem jutott javítóanyag, mint neki: 4 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.