Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Derb videói. Véleményt mondó topic. Kivánság lista:Mi legyen

Milyenek Derb videói? 17 felhasználó szavazott

1. 1. Milyenek Derb videói?

• Jeles
      5
    • 4
    • Közepes
      5
    • Gyenge
      0
    • Rossz
      0
    • Ne is beszéljünk róla!
      1

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Nos.Sikerült.Fenn van az új is. Így most egy újjabb videó került fel az oldalra.

Valószínű,hogy ebből is lesz SE változat mert eléggé szegényesre sikeredett.És a hang sem a legtökéletesebb.egy jó progit próbálok majd beszerezni.

Hozzászólás ideje:

Ajánlom a Sony Vegast, vannak vele kisebb problémák (újabbkeletű avi-kat nem tölt be), de azok megoldhatóak. És a minőség látható a klipjeimben (és azokban a Best soldierst és a Journey into the Darkot leszámítva mindet jól el is b*sztam képtanilag, most javítom őket).

• 4 héttel később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Na új videómat elkészitettenm érdekes lett. A videót az oldalamról vagy is Innen lehet leszedni.

Szerkesztve: - Derb

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mivel ezt a topicot úgy se nézi seniki ezért ideírom.

Üdv mindenkinek. Nem várok szánakozást se semmit. Meg is értem ha ezzel elkültök a búsba. De... Tiszteletel értesítenélek benneteket (aki tudja miért van ez az tudja) Pénteken északa apám rosszul lett és be is vittük a korházba. Majd szombaton ki is engették de ez rossz előjel volt. Édesapám ma reggel (az az 2006.október.22-én Vasárnap) elhunyt. Órákat vártunk az ügyeletes orvosokra illetve a halottszállítókra. Nagyon kiábrándító és rossz érzés volt látni ezt.

Mint mondotam nem várok semmi reakciót. Aki imátkozott érte vagy csak reménykedett annak köszöni az egész család.De rossz lett a vége.És ez benne a legrosszabb.

Üdvözlettel: Derb ( Szolnok Olivér a családban már az egyetlen)

És Ody ez végleges!!!!!!!

Hozzászólás ideje:
Mivel ezt a topicot úgy se nézi seniki ezért ideírom.

Üdv mindenkinek. Nem várok szánakozást se semmit. Meg is értem ha ezzel elkültök a búsba. De... Tiszteletel értesítenélek benneteket (aki tudja miért van ez az tudja) Pénteken északa apám rosszul lett és be is vittük a korházba. Majd szombaton ki is engették de ez rossz előjel volt. Édesapám ma reggel (az az 2006.október.22-én Vasárnap) elhunyt. Órákat vártunk az ügyeletes orvosokra illetve a halottszállítókra. Nagyon kiábrándító és rossz érzés volt látni ezt.

Mint mondotam nem várok semmi reakciót. Aki imátkozott érte vagy csak reménykedett annak köszöni az egész család.De rossz lett a vége.És ez benne a legrosszabb.

Üdvözlettel: Derb ( Szolnok Olivér a családban már az egyetlen)

Derb!

Fogadd legmélyebb együttérzésemet!

Hozzászólás ideje:

Nagyon sajnálom, és részvétem! Jó fej lehetett a fater, elég ha csak arra gondolok, hogy mennyire szerette az SW-t. Nekem ennyi is elég látatlanba. Igazán feltalálhatnák már a dagantos betegségek gyógymódját...

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Nagyon sajnálom, és részvétem! Jó fej lehetett a fater, elég ha csak arra gondolok, hogy mennyire szerette az SW-t. Nekem ennyi is elég látatlanba. Igazán feltalálhatnák már a dagantos betegségek gyógymódját...

Ő anyira nem szerette mit én de az egyikkedvence volt az Indy után. nekem az a legfontosabb és ami miatt a szivembezárom örökre,Hogy őálatala ismertem meg és szerettem meg ilettve ő vezetett ezen uton hoy szeretem.ezért a következő klip nem a Tru callnig ami már fent van hanem az ami most jön. Viszonylag az apáról szól és annak elvesztéséről. Apámnak. Fűszerezbóve a vele való emlékekről képekkel szövegekkel.

A bategség gyógymódját feltalálták csak nem hisznek benne.Minden betegségnek megvan amaga lelki gondja így ha az lekileg rendbe van gyógyulás is várható.

Hozzászólás ideje:

Részvétem. :)

OFF

Ha már így felhoztad, Ody: A hét biofizika híre, ha jól hallottam, hogy japán tudósok kikísérleteztek egy olyan vírust, amely egerekben, és egyéb állatokban hormonnal beoltva kiirtotta a rákos sejtek mindezt úgy, hogy az ép sejtekhez hozzá sem nyúlt --> ezt eddig még nem tudták megoldani. Úgyhogy jelentős fejlődés várható a gyógyítás terén.

ON

(Lehet, hogy Simon Zoli többet tud erről, végül is ő a nagy biológus közöttünk :yeah: )

Donát

Hozzászólás ideje:

Részvétem.

(kismillió csodaúj módszer van a rák ellen, csak épp valahogy a gyakorlatban mindegyikről kiderül hogy mégsem olyan tökély emberen, mint kísérleti állatokon... Ez van. Az Erő akarata.)

Hozzászólás ideje:

Részvétem Derb!

Az orvostudománnyal az a legnagyobb gond, hogy nem megelőzni akarja a betegséget, sokszor nem is gyógyítani.Ott van pl a sok fejfájás elleni gyógyszer, az se a fejfájásodat szünteti meg, csak letompítja az agysejteket, de maga a fejfájás még jelen van.A különféle fájások amit az embert érik, csak jelzik hogy valami nincs rendben a testben.Elmész az orvoshoz, lenyugtatóznak azt csá 10 nap múlva gyere vissza hogy fáj e még.

Egy rakat mindenre van már gyógyszer a távol keleti orvostudományokban, amiket az akadémiák és társaik nem akarnak elfogadni.Ott is inkább megelőzni próbálják a bajt.

Ha a rákhoz is így állnának hozzá, akkor sokkal több esélye lenne mindezekhez az embernek.

Hozzászólás ideje:

A mai modern orvostudomány abból indul ki, hogy csak az használandó amiről konkrétan tudjuk (megterveztük) a hatásmechanizmusát. Az más kérdés, hogy tőlünk nyugatabbra már nyitottabbak a legtudományosabb elmék is.

Mellesleg azt hiszem hiába keressük most a bűnöst az orvostudomány személyében. Nem segít...

Szerkesztve: - Darth Krande

Hozzászólás ideje:

Fogadd részvétemet, Olivér!

Nehéz, de úgy érzem ilyenkor meg kell fogadni Yoda mester tanácsát:

"A halál az élet természetes része. Örömmel gondolj azokra, akik végre egyesülnek az Erővel. Ne gyászold őket! Ne fogódzz beléjük!"

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Mindenkinek köszöni a család aki lélekben velünk van ezekben a szomorú napokban órákban percekben. És úgyahogy túl vagyok rajta és elengettem.De azért belül fáj és lehangol. Anyu viszont (mivel csak ő és én marattunk a 56 cm2-es lakásban ) nagyon kivan szegény. óránkén sírógörcs jön rá.És nagyon nem tudok mit teni.csk szégyenlem magam,hogy ilyenkor gépelőtt vagyok.És csak ölelem magamhoz.

De ez a topic nem erre való.Csak megjegyeztem helyzetem. beszéljünk a helyzet helyett a videókról.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Na jó. Dobj össze egy vidit apcid kedvenc jeleneteiből!

Fogok is deazokból a scifi filmeből amiket szeretett emikel ős ismertetett meg. De momentán én az előzőre gondoltam. Furahogy épp akkor halgattam sokszor azt a számot ami a Tru Callingnak volt a zenéje miko történt mert a sorozat az őrangyalról szól.Aki ujra éli anapot és megmenti a halottat.

Hozzászólás ideje:
Fogadd részvétemet, Olivér!

Nehéz, de úgy érzem ilyenkor meg kell fogadni Yoda mester tanácsát:

"A halál az élet természetes része. Örömmel gondolj azokra, akik végre egyesülnek az Erővel. Ne gyászold őket! Ne fogódzz beléjük!"

Ez egy fantasztikus rész a filmben! Lucas tanít minket....oriási!

Hozzászólás ideje:
Fogok is deazokból a scifi filmeből amiket szeretett emikel ős ismertetett meg. De momentán én az előzőre gondoltam. Furahogy épp akkor halgattam sokszor azt a számot ami a Tru Callingnak volt a zenéje miko történt mert a sorozat az őrangyalról szól.Aki ujra éli anapot és megmenti a halottat.

OFF

"Free me... before I slip away... Help me... wake me from this day... Somebody help me, somebody help me..."

Egyik kedvenc számom.

Bocs az OFF-ért, de kikívánkozott.

ON

Donát

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Pár napja szétcsaptam a letöltött videók között... kiderült h rég leszedtük a hozzá való progit, és már megint szétcsúszottt a szín meg a fény. Úgyhogy baj:(

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Pár napja szétcsaptam a letöltött videók között... kiderült h rég leszedtük a hozzá való progit, és már megint szétcsúszottt a szín meg a fény. Úgyhogy baj:(

Ez így hogy jön ide???? :-D

Amúgy most hoztuk haza apu hamvait.És kiderült,hogy sok emberkének lókott még apám. Szóval,holnap jönnek foglalni le dolgokat,hog,hogy lehet,hogy nem lesz se gép,se net. :-(

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Reméljük erre nem kerül sor.

Hát azt én is remélem. D ez semmire nem biztosíték. Sajnos. :-(

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.