Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Meg lehet azt valahol nézni pontosan? Mert pontosan nem tudom csak azt, hogy fél 8 körül keltem és kilenckor mentem el itthonról, úgyhogy valamikor a kettő között :D

szerk.: fejembe jutott, hogy meglesem mikor lett létrehozva a fájl: 8:19:36

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Jó lett a csomag Luke!

Majd váltok én is, de csak közelebb a premierhez. Mikulás környékén volt a közös beöltözés az eddigi években. Meglátjuk idén mennyire változunk át!

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Már kevesebb, mint egy hónap választ el minket a TLJ premierjétől, ezért beteszem újból az elkészült avatar pakkot, hátha valaki korábban átsiklott felette.

Itt tudtok továbbra is válogatni közülük. :)

Szerkesztve: - luke19

Hozzászólás ideje:
8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Jó avatart választottál Frenkie! 

Köszi. Az Ep8 Luke filmje lesz. Legalábbis remélem.

Hozzászólás ideje:

Meglátjuk.. ;)

Amúgy idénre is felbújtanám a népet, hogy Mikulás környékén öltözzünk be mi is. Nem leszek erőszakos, poén szinten sem ígérem, de most már mondhatom, hogy tradíció, sokan be szoktuk vállalni a premier körüli napokat, mikor már a csapból is az ep 8-folyik, a fórum hasábjai sem mutatnak rosszul, ha váltunk egy kicsit.

A csomagot Luke-kollégám már szállította, így idén a meló neki jutott, mégegyszer köszi!, de ha lennének egyéni kérések állok, -vagy talán mondhatom Luke nevében is- állunk rendelkezésetekre!

A pontos dátumot még megálmodom, de itt jelezve lesz. Van kedvetek? Azért jó lenne tudni..

Hozzászólás ideje:

Részemről is okés lesz a TLJ szellemében történő avatarváltás.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Na ma rá kellett döbbenjek, hogy KÉT HÉT van a filmig. Ha jól tudom a kemény mag szerdán nézi. Mi is. És egy hét Mikulásig.

Szóval akkor stílusosan December 6-tól kezdjünk ep 8-ra váltani! Napra egy héttel a premierünk előtt.

Mindenkinek jó szemezgetést Luke csomagjából addig is! Én már megalkottam a magamét, benne lesz minden amit az ep 8-tól várok.. :)

Hozzászólás ideje:
2017. 11. 26. - 19:24, Fulcrum írta:

Én már az új oldal induláskor direkt úgy váltottam avatart hogy passzoljon az EP 8-hoz.

Én is. :) Nem mondon, hogy a beöltözésre készültem már akkor is, inkább úgy gondoltam, hogy az új fórumhoz új avatar dukál. :)

Hozzászólás ideje:

Nagy nehezen csak sikerült belőnöm a kompozíciót, úgyhogy váltottam én is. Persze szigorúan csak átmenetileg. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.