Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
9 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Kékkel ne írj a fórumba ezt már most mondom neked. Sorry. :) 

Pedig annak idején nem volt vele semmi gond. Miért baj ez? 

Hozzászólás ideje:

Régebben mikor kijött az első előzetes. De nem sokat pár hsz-t, és még mondtad is, hogy milyen jó ötlet. Ezért nem értem miért olyan nagy baj ez. 

Hozzászólás ideje:

Felvettem legjobb páncélom és készen állok az Ellenállás eltörlésére. Kazuda az első célpont. :evil:

Hozzászólás ideje:

Nos fent van az első update a tegnapi posztban, bővítettem Renekkel és logókkal! ( @Ody Mandrell , Lehet, hogy megérne egy kiemelést az a HSZ?)

Hozzászólás ideje:
11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Nem kötelező Sky, csak ha van kedved. :) Pár hétig lesz általában fenn, és ez már hagyomány. 

Persze, tudom, nem is volt komoly kérdés. :) 

Majd lehet, hogy én is beöltözök erre a kis időre, bár egyelőre nincs ihletem. :( 

Hozzászólás ideje:
9 órával ezelőtt, Kargarosz írta:

Régebben mikor kijött az első előzetes. De nem sokat pár hsz-t, és még mondtad is, hogy milyen jó ötlet. Ezért nem értem miért olyan nagy baj ez. 

Pár hozzászólás még ok, de hogy folyton kékkel írj azt légyszi ne.:) Nem emlékszem erre az előzetes dologra egyébként.

Hozzászólás ideje:
2019. 11. 27. - 14:12, Dzséjt írta:

Na, én is lecseréltem Kylo "jólakott kisgyerek" arcát erre a... @Donát, mondj rá kérlek egy jelzőt. :D 

Hmm... az biztos, hogy már nem jól lakott óvodás. Egyelőre még vacillálok a hataloméhes görcs és a bosszúra szomjas korcs között. :P

Hozzászólás ideje:

Megváltoztattam én is. Mivel az EP 9 főszála Kylo és Rey harca lesz ,ezt választottam. Ideje volt mert kb a Last Jedi bemutatója óta Luke volt az avatarom, ami cirka két éve volt.

Hozzászólás ideje:
On 10/19/2019 at 1:08 AM , caseyjones said:

@Wilde, most nézem csak az avatarod, oltári. :D Ez a mosolygó Palpatine valami hihetetlen. :palpatine: Ez a tag maga a megtestesült sátán, amikor mosolyog, arra meg nem lehet jelzőket találni. :lol:

evil revenge of the sith GIF by Star Wars

Megkérdezhetem, hogy mit szerkesztettél ezen a hozzászólásomon több mint egy hónap elteltével, @Dzséjt ? :D

Hozzászólás ideje:

@Iqvi, @Adrián, @Pildi!

Most hirtelen ti ugrotok be, talán másnál is láttam, hogy nem pozicionálta az avatart. Mielőtt a Mentésre nyomtok az új avatar beállításakor, van egy rács rajta aminek ki lehet húzni a "szélpontjait", hogy úgy mondjam. Két átló irányába megrántjátok és máris az egész lesz pozícióba állítva. Javaslom nektek nézzetek rá, mert a képeitek oldalain néhány sor pixelecske így nem látszik, nincs jól helyezve.

Apróság, de jó ha tudjátok!

@Frenkie te is húzd meg egy kicsit, mert bár a tiéd sajnos pont nem 120x120-as, de egy picit azért több láttatható belőle..

Amúgy megtisztelő mindenkitől, aki a kínálatból választott és aki fogékony a kampányra. Közben én is váltottam!

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

Talán mert mindnek van sisakja. :D

Hozzászólás ideje:
2 órával ezelőtt, Donát írta:

Forma-1, Jango Fett, Mandalorian, most ez a csaj... Asszem most már mind tudjátok, hogy miért kedvelem őket. :D

Mindegyik technikai sportoló! ;)

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Sinistra írta:

@csoli1138 imádom a jelenlegi avatarodat, baromi jól sikerült! :clap:

Na ez érdekes. Komolyan mondom, fontolgattam, hogy a trón lesz az, amit nem rakok a csokorba, hogy megtartsam magamnak. Aztán mégis beraktam, és "valaki" rögtön elvitte. Egyezik az ízlésünk!

Hozzászólás ideje:

Szerintem ezen nem kell csodálkozni, az a trón nagyon badass, és ha én nem nyúlom le, tuti valaki más helyettem :D

Hozzászólás ideje:

Úgy döntöttem hogy nem várom meg a hatodikát és lecserélem a mestert Csubira ha már az előző néhány avatarom is Csubis volt. A visszaváltásig meg a Qui-Gon - omat elküldtem hogy váljon eggyé az Élő Erővel. Amúgy hiányozni fog.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
On 11/26/2019 at 10:13 AM , Ody Mandrell said:

Pár hozzászólás még ok, de hogy folyton kékkel írj azt légyszi ne.:) Nem emlékszem erre az előzetes dologra egyébként.

Szerintem tök jó ez a kék dolog. Nekem amolyan Star Wars-hangulatom lesz tőle, és szerintem illeszkedik is a fórumhoz. :D De ha zavar téged vagy másokat, nem viszem túlzásba. :peace:

Hozzászólás ideje:

@caseyjones !

Látom nem tudsz elszakadni a rajzfilmes avataroktól, biztos megvan rá az okod!

Szóval csak neked, csak most újabb frissítést dobtam, két rajzfilmszerű alkotással az ep 9 avatar kampány kiemelt hsz-ébe.

Choose Your Side my Friend! Be quick! ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.