Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Hivatalos: Messi nem folytatja a Barcelonában, mert ugyan sikerült megegyezniük a klubbal, a csapat pénzügyi helyzete nem teszi lehetővé a maradását: https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/2207655/leo-messi-not-staying-at-fc-barcelona Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Jön a Fradiba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. 48 perccel korábban, Yoda József írta: Hivatalos: Messi nem folytatja a Barcelonában, mert ugyan sikerült megegyezniük a klubbal, a csapat pénzügyi helyzete nem teszi lehetővé a maradását: https://www.fcbarcelona.com/en/football/first-team/news/2207655/leo-messi-not-staying-at-fc-barcelona Hogy érzel ezzel kapcsolatban, Yoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Én úgy vagyok vele, hogy belátható időn belül úgyis visszavonult volna, tehát a közeljövőben mindenképpen el kellett volna kezdeni a Messi nélküli csapat felépítését. Így ez a pillanat most jött el, és azt gondolom, minél hamarabb látnak hozzá, annál jobb lesz hosszútávon. Amiért engem elszomorít a dolog, hogy a klub valaha volt legnagyobb játékosa rendes búcsúmeccs nélkül távozik. Ugyanakkor érdekes lesz őt látni egy másik topligában is focizni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. 1 perccel korábban, Yoda József írta: Amiért engem elszomorít a dolog, hogy a klub valaha volt legnagyobb játékosa rendes búcsúmeccs nélkül távozik. Igen. Ezt a helyzetet elcseszte a Barca rendesen. Kezdve a kidobott 100 milliókkal Dembelére, meg túlárazott Coutinho és társai... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Hát igen, Bartemeu és bandája gondoskodtak a történet alakulásáról sajnos 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 5. 1 órával korábban, Donát írta: Igen. Ezt a helyzetet elcseszte a Barca rendesen. Kezdve a kidobott 100 milliókkal Dembelére, meg túlárazott Coutinho és társai... + Griezmann Messi se a régi már, nem biztos, hogy a Barca olyan rettenetesen visszaesik nélküle, csak meg kellene találni a megfelelő taktikát a megfelelő emberekkel. BL-re vele sem volt esély az utóbbi 2 szezonban, lehet építkezni nyomás nélkül. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 7. (szerkesztve) Ahogy derülnek ki a részletek az ügyről, meg az, hogy Messi a jövőhéten már lehet a PSG játékosa lesz (kibérelték augusztus 10-re az Eiffel tornyot, utoljára Neymar bemutatásához csináltak ilyet), egyre jobban bűzlik az egész sztori amit Laporta kommunikál. Ha ez az igazolás megtörténik pár nappal a közlemény után, akkor biztos vagyok benne, hogy már hetek/hónapok óta eldőlt, hogy nem tudtak olyan szerződésben megegyezni, ami a Liga szabályaiba belefér. Ez esetben felmerül a kérdés, hogyha Messi tényleg maradni akart, akkor ennyi év és pénz után miért nem mondta azt, hogy a következő évre ingyen, vagy egy jelképes összegért (mondjuk 1000 euró) marad, majd utólag kifizetik normálisan, ha stabilizálódott a gazdasági helyzet? Nem halt volna éhen, a szponzori szerződésekből, reklámbevételekből így is rengeteg bevétele van, de az se lepne meg, ha befektetései is lennének cégekben. Jó cikk amúgy, a számokból azért látszik, hogy a Covid jobban benne van a helyzetben, mint Barto (ugye Laporta szerint ez fordítva van), persze azért az is, hogy a Barcát jobban érintette a válság, ami meg nyilván Barto felelőssége: https://telex.hu/sport/2021/08/06/barcelona-lionel-messi-szakitas-spanyol-bajnoksag-koltsegplafon Szerkesztve: 2021. Augusztus 7. - Yoda József Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 7. 8 órával ezelőtt, Yoda József írta: Ez esetben felmerül a kérdés, hogyha Messi tényleg maradni akart, akkor ennyi év és pénz után miért nem mondta azt, hogy a következő évre ingyen, vagy egy jelképes összegért (mondjuk 1000 euró) marad, majd utólag kifizetik normálisan, ha stabilizálódott a gazdasági helyzet? Amennyire én össze tudtam rakni Fabrizio Romano tweetjeiből az egészet, abból az derül ki, hogy Messi és a Barcelona tényleg megegyeztek. Messi így is belement egy jelentős kb. 50%-os fizetés csökkentésbe és emellé még a 2 évre szóló bérét 5 évre leosztva kapta volna meg 2026-ig. Szerintem mind a részéről, mind a klub részéről messzemenőkig megvolt az igény a közös folytatásra. Ez már egy jelentős különbség a tavalyi nyárhoz képest, egy éve ilyenkor Messi kifejezetten el akart menni a Barcelonából. Azóta történtek változások a klub körül és Messi elkötelezte magát a Barca mellett. Laporta kezdettől fogva azt képviselte, hogy Messit meg kell tartani. Amit nem jól mértek fel szerintem, hogy mekkora gödörben vannak, illetve, hogy Tebas és a liga mennyire nem lesz flexibilis az irányukba. Végig arra számítottak, hogy majd valahogy kivételt tesznek és át tudják verni a szövetségen valahogy az akaratukat, de ebben hatalmas akadályt jelentett a Szuperliga, illetve a CVC bekerülése a képbe. Én nem gondolom, hogy akár Laportát, akár Messit igazán hibáztatni lehetne. Nem nagyon tudtak olyan konstrukciót létrehozni, amelynek a keretén belül meg tudták volna tartani Messit (még ha 50% alá mennek állítólag akkor is a plafon felett lett volna a payroll), azt pedig komolytalannak és totál életszerűtlennek tartom (nem csak a Messi - Barca relációban, hanem úgy en bloc), hogy Messi ingyen aláírjon csak azért, hogy beférjenek a keretbe. Egyébként minél hamarabb jött el ez a korszakváltás a katalánoknál annál jobb a csapatnak, persze még jobb lett volna tavaly nyáron eladni, mondjuk 100 millióért a City-nek, mint így ingyen elengedni, de évek óta túlságosan Messi függővé vált a Barcelona és egy kényszerpályán mozgott... most el lehet kezdeni építkezni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 8. 2021. 08. 07. - 17:05, Wilde írta: Amennyire én össze tudtam rakni Fabrizio Romano tweetjeiből az egészet, abból az derül ki, hogy Messi és a Barcelona tényleg megegyeztek. Messi így is belement egy jelentős kb. 50%-os fizetés csökkentésbe és emellé még a 2 évre szóló bérét 5 évre leosztva kapta volna meg 2026-ig. Szerintem mind a részéről, mind a klub részéről messzemenőkig megvolt az igény a közös folytatásra. Ez már egy jelentős különbség a tavalyi nyárhoz képest, egy éve ilyenkor Messi kifejezetten el akart menni a Barcelonából. Azóta történtek változások a klub körül és Messi elkötelezte magát a Barca mellett. Laporta kezdettől fogva azt képviselte, hogy Messit meg kell tartani. Amit nem jól mértek fel szerintem, hogy mekkora gödörben vannak, illetve, hogy Tebas és a liga mennyire nem lesz flexibilis az irányukba. Végig arra számítottak, hogy majd valahogy kivételt tesznek és át tudják verni a szövetségen valahogy az akaratukat, de ebben hatalmas akadályt jelentett a Szuperliga, illetve a CVC bekerülése a képbe. Én nem gondolom, hogy akár Laportát, akár Messit igazán hibáztatni lehetne. Nem nagyon tudtak olyan konstrukciót létrehozni, amelynek a keretén belül meg tudták volna tartani Messit (még ha 50% alá mennek állítólag akkor is a plafon felett lett volna a payroll), azt pedig komolytalannak és totál életszerűtlennek tartom (nem csak a Messi - Barca relációban, hanem úgy en bloc), hogy Messi ingyen aláírjon csak azért, hogy beférjenek a keretbe. Egyébként minél hamarabb jött el ez a korszakváltás a katalánoknál annál jobb a csapatnak, persze még jobb lett volna tavaly nyáron eladni, mondjuk 100 millióért a City-nek, mint így ingyen elengedni, de évek óta túlságosan Messi függővé vált a Barcelona és egy kényszerpályán mozgott... most el lehet kezdeni építkezni. Én is így látom. Plusz azt olvastam, hogy egyrészt van egy minimum fizetés a LaLigában, az alá semmiképp sem mehettek volna, másrészt Messin kívül is már az engedélyezett bértömeg felett vannak, tehát jelenleg 0 euró fizetéssel se tudták volna regisztrálni. Azt hiszem, ezt az előző vezetés szúrta el, de nem kicsit... hanem nagyon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. HAJRÁÁÁÁÁ FRADI! Idén is meglehet a csoportkör! Hihetetlen! @Donát láttad ezt a kátánáccsót? Ez a Slavia eddig a legerősebb csapat akit kivertünk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misafeco Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: HAJRÁÁÁÁÁ FRADI! Idén is meglehet a csoportkör! Hihetetlen! @Donát láttad ezt a kátánáccsót? Ez a Slavia eddig a legerősebb csapat akit kivertünk. Nem gondoltam volna, hogy a tavalyi Celtic-Dinamo Zágráb kombó elleni eredményt felül lehet múlni, de ha a következő ellenfelet is megcsapják, az igen impresszív menetelés lenne a főtáblára. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 10. Ráadásul oda-visszavágós rendszerben, ami még inkább növel a sikerek értékét. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 13. Hosszas keresés után találtam 2 db Olimpiai baseball meccs részletet. Dominikai köztársaság vs Korea ezt a 7. szettig közvetitették, utána lelőtték. Meg a bronzmeccs nagy részét, a 8. szettig. Ezt is úgy találtam, hogy nem mindegy hogy irom be a keresőbe. Elmehet a jó ......................... a Birodalmi TV. A baseball döntőt sem közvetitette. Még nem adtam fel, hogy legalább a döntőt valahogy megnézzem, de eddig még nem jártam sikerrel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 21. Azért ez a két gól hiányzott az EB-ről, amit Szoboszlai rúgott a Lipcse csapatában. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 27. A Red Bull és a Honda megerősítette, hogy Verstappen és Perez már a 3. motorjukat használják majd, mivel Max Silverstone-i motorját nem sikerült megmenteni, Perez motorja pedig a magyar nagydíjon elszenvedett balesetet követően már nem volt menthető. Több, mint 10 futam van még hátra idén, a szabályzat szerint pedig maximum 3 motort használhatnak a csapatok, utána rajtbüntetések jönnek. 11-12 futamot pedig egyszerűen nem fognak bírni a Red Bullnál, szóval szinte garantálható, hogy a két Red Bullos valamikor a szezon maradék részében hátulról fognak indulni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 28. Gratula Russelnek! Micsoda időt ment. A 2. hely tökéletes eredmény, igaz, ehhez kellett a kaotikus időjárás és az ezzel változó körülmények, de most már nagyon itt lenne az ideje a Mercibe ülnie. Komolyan, ha most is Bottas mellett döntenek, akkor ezzel keresztet is vethetnek, hiszen akkor szinte garantálható, hogy jövőre valamelyik nagy csapat lecsaphat rá. Toto, pls! Norris balesetét sajnálom, mindenképpen pole-esélyes lett volna. Voltak meglepetések - pl. Vettel és Ricciardo kitűnő eredményei, bár előbbinél ez már a sokadik, kezd visszatérni a régi Seb, aminek örülök, Ricciardo pedig remélem az év második felére ráérez a kocsira, mert rossz nézni a szenvedését a McLarennél. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Russel előtt le a kalappal, csodálatosan tartotta egész futam alatt a 2. helyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Vicc az egész, az 1998-as belga nagydíjon kb ennél is több eső esett és mégis hagyták végigvinni a futamot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. 24 perccel korábban, NorbiLordi írta: Russel előtt le a kalappal, csodálatosan tartotta egész futam alatt a 2. helyet. Az év nagydíja volt. Amúgy valami borzalmasak a mai kocsik. Mondjuk igaz, ilyen körülmények között lehetetlen vezetni, de ilyen kocsikkal nem csoda. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Augusztus 29. Ki tette naggyá az Atalantát? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 3. F1 Holland 1. szabadedzés eddig: Aston Martin... Vettel tűzoltó... Aston Martin mentés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 4. BRÉKING: Kimi Räikkönen nem indul a Holland Nagydíjon! Az Alfa Romeo versenyzőjének, Kimi Räikkönennek pozitív lett a koronavírus-tesztje, és bár a csapat közleménye szerint szerencsére jól van, nem vehet részt a Holland Nagydíjon – helyette Robert Kubica fog rajthoz állni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. (szerkesztve) Bottas aláírt az Alfa Romeoval, jövő évtől kezdve az olasz istálló berkein belül fog versenyezni. Bejött hát a francia sajtó tippje, ezek szerint holnap számíthatunk a Russel-Mercedes bejelentésre. Szerkesztve: 2021. Szeptember 6. - Bence1997 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. 19 perccel korábban, Bence1997 írta: Bottas aláírt az Alfa Romeoval, jövő évtől kezdve az olasz istálló berkein belül fog versenyezni. Bejött hát a francia sajtó tippje, ezek szerint holnap számíthatunk a Russel-Mercedes bejelentésre. Nagyon helyes, a Holland Nagydíjon konkrétan telibesz*rta a csapatutasítást, úgyhogy tudni lehetett, hogy váltás lesz. Az majd szép baleset lesz jövőre, Hamilton meg Russel egy csapatban Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. 3 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Nagyon helyes, a Holland Nagydíjon konkrétan telibesz*rta a csapatutasítást, úgyhogy tudni lehetett, hogy váltás lesz. Az majd szép baleset lesz jövőre, Hamilton meg Russel egy csapatban Bottas már év eleje óta olyan arcot vágott, ami már jelzésértékű volt. Russell meg néhány futamja olyan vidáman mosolyog, hogy szinte több kilométerről is lehetett látni azt a szerződést. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz jövőre a Mercinél. Én mindenképpen Russellt támogatnám, szerintem Ham már így is bezsebelt minden rekordot. Legyen csak hátvéd. Hadd tapasztalja csak meg hogy milyen a kettes számúak élete. Nopersze lehet, hogy jövőre sehol se lesz a Merci... bár hogy ez történjen, ahhoz csoda kellene. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Szeptember 6. 49 perccel korábban, Bence1997 írta: Bottas már év eleje óta olyan arcot vágott, ami már jelzésértékű volt. Russell meg néhány futamja olyan vidáman mosolyog, hogy szinte több kilométerről is lehetett látni azt a szerződést. Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz jövőre a Mercinél. Én mindenképpen Russellt támogatnám, szerintem Ham már így is bezsebelt minden rekordot. Legyen csak hátvéd. Hadd tapasztalja csak meg hogy milyen a kettes számúak élete. Nopersze lehet, hogy jövőre sehol se lesz a Merci... bár hogy ez történjen, ahhoz csoda kellene. Ha megint egy kb. veretlen autót építenek, akkor felőlem annyi VB címet nyerhet Hamilton amennyit akar De én inkább szabad versenyt néznék meg köztük, az is egy izzasztó idény lenne mindkettőjüknek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.