Bence1997 Hozzászólás ideje: Szeptember 9. Hozzászólás ideje: Szeptember 9. Pont most olvastam. Nyugodjék békében! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Szeptember 9. Hozzászólás ideje: Szeptember 9. Most olvastam én is. R.I.P. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Szeptember 9. Hozzászólás ideje: Szeptember 9. Nyugodjon békében Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 9. Szerző Hozzászólás ideje: Szeptember 9. 93 év, az szép és tisztességes öregkor, pláne, hogy még 2021-ben is filmezett, szóval sokáig aktív tudott maradni. Nyugodjék békében! 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Hozzászólás ideje: Szeptember 10. RIP! Huhh de rossz volt most erre kelni Válasz
Donát Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Nyugodjék békében! Nagyon szép kort élt meg. Rengeteget köszönhetünk neki! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Hozzászólás ideje: Szeptember 10. The force was strong with this one! Hát, ha valakikkel, velünk, biztosan velünk marad! Egy ikon! Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Hozzászólás ideje: Szeptember 10. A legnagyobb legendák egyike, akik a XX. század egyik legnagyobb mítoszává tették a Star Wars-ot. Sajnos egyre kevesebb van belőlük. Lucas, John Williams, Hamill, Ford, Daniels, Oz, Billy Dee Williams, McDiarmid, Davis. Az ILM-zsenik (Tippett, Muren, Dykstra, Johnston, Edlund, Peterson), és persze Ben Burtt. Én bízom benne, hogy ezeket a legendákat még szerepelteti a Lucasfilm, amíg lehet, gondolok itt elsősorban a színészekre, vagy épp John Williams-re. Olyan jó lenne még látni Frank Oz-t, ahogy Yodát bábozza (mondjuk az Acolyte folytatásában, vagy egy Mandoverse szellem-cameoban), vagy Ian McDiarmid-et az Andorban... Tudom, sokan mondják, hagyjuk el a Skywalkereket, de nekem ezek a karakterek is a Star Wars. És a karakterek pedig az őket életre keltő színészek. Ha pedig ők nem lesznek, akkor már a figurák sem lesznek olyan hatásúak. Annyira hálás vagyok például a Rebelsnek, hogy még jó időben, egy jól megválasztott korszakban kérte fel az ikonikus OT-színészeket, hogy szinkronizálják a figuráikat. Furcsa lesz majd a következő SW-kontent, amiben feltűnik Darth Vader (és meg is szólal, mert az Ahsokában, TotE-ben ez elmaradt), furcsa lesz respeecherrel hallani Jones hangját. Lehet, nem is erőltetném így igazából... 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Hozzászólás ideje: Szeptember 10. 5 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Furcsa lesz majd a következő SW-kontent, amiben feltűnik Darth Vader (és meg is szólal, mert az Ahsokában, TotE-ben ez elmaradt), furcsa lesz respeecherrel hallani Jones hangját. Lehet, nem is erőltetném így igazából... Már az Obi-Wan sorozatban is úgy hallhattad 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Hozzászólás ideje: Szeptember 10. 2 perccel korábban, Yoda József írta: Már az Obi-Wan sorozatban is úgy hallhattad Tisztában vagyok vele, hiszen nem szoptam volna ki az ujjamból a Respeecher gondolatát. Abba a sorozatba egyrészt még életében egyezett bele, másrészt pedig, azt gondolom, és ezt már akkor is írtam, hogy jó lenne kideríteni, hogy mi volt az az egész... Hogy ki mondta fel azokat a szövegeket. Jones, Christensen, vagy valaki más. Az AI nem tud színészkedni. Egy meglévő hangfelvételt tud átszerkeszteni. Még azt se tartom kizártnak, hogy Jones mondta még fel ezeket a szövegeket, elvégre csak utána lett hír, hogy ezután már nem vállalja Vader szerepét, és a hangját "odaadja" a Lucasfilmnek. Nyilván a filmen már egy fiatalos, OT-szerű JEJ hang hallható. Jó lenne ebben tisztán látni. Az a baj, egyre ritkábbak a QnA-k a Celebration-ökön, ahol egy ilyet meg lehetne kérdezni. Azt is jó lenne tudni, hogy az OT-ról, a RotS-ról, a RO-ról vagy a Rebelsről készült-e olyan felvétel, amikor Jones a hangstúdióban van. Egyet sem láttam, soha. Jó lenne ezeket a felvételeket látni. Mindenről mindent dokumentálnak, kötve hiszem, hogy éppen ezeknél nem volt senki ott kamerával. Az ANH-nál még csak-csak értem, de a többinél ez valószínűtlen. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Nyugodjék békében, szép kort megélt. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Nyugodjék békében Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Egy emlékezetes jelenet az Agymenőkből! 2 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Szerző Hozzászólás ideje: Szeptember 10. Akkor legyen itt angolul is, James Earl Jones valódi, jellegzetes orgánumával (2:50-nél egy másik SW szereplő is cameózik ): 3 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: November 2. Hozzászólás ideje: November 2. RIP Greg Hildenbrandt képzőművész akinek a Star Wars eredeti trilógia, Titánok harca plakátjai és Gyűrűk Ura filmek naptárai is köszönhetők, valamint Marvel karaktereket rajzolt. 4 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: November 5. Hozzászólás ideje: November 5. (szerkesztve) RIP Forgács Gábor színész és humorista, aki több Star Wars karaktert is szinkronizált, így például ő volt Plo Koon és Cad Bane első magyar hangja A Klónok háborúja sorozatban, de megszólaltatta Ziró-t, Palpatine-t és Jay Igno-t. A Lázadók sorozatban Palpatine-t. Szerkesztve: November 5. - tomcsi80 2 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.