Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Nekem JJ már bebizonyította, hogy tud Star Wars-t rendezni, hiszen már kettőt is csinált, csak azok Star Trek néven futottak Sokakkal ellentétben én semmi SW -s dolgot nem láttam azokban a filmekben szóval remélem nem olyanok lesznek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 18. Tény, hogy jobbak lettek az ST-k (sőt mi több nekem ez a két film hozta fel nézhető kategóriába a ST-t), de azért még nem egy SW sőt nem is kell, hogy olyan legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Sokakkal ellentétben én semmi SW -s dolgot nem láttam azokban a filmekben szóval remélem nem olyanok lesznek. Az, hogy te nem láttad benne az SW-s dolgokat, attól azok még úgy ott vannak, hogy épp csak nem szúrják ki az ember szemét. Legkésőbb a jégbolygó a hószörnnyel gyanús kellene, hogy legyen. De az egy egész bolygót elpusztítani képes űrjármű a belében egy szupergonosszal is mintha már szerepelt volna. És még mondhatnám, hogy még a ruháknak is van szimbólikus jelentésük, és arról az apróságról már ne is beszéljek, hogy a logikát és a tudományos téziseket feláldozták a történet és a látvány oltárán, amit Lucas mesteri szintre vitt a Star Warsszal, és igen kevesen tudták ezt azóta utána csinálni. Persze mindez tényleg nem elég meggyőző, hiszen ezek csak Star Trekbe bújtatott Star Wars elemek, a Star Warsban pedig nem elemeket kell felfedezni, hanem Star Warsnak kell lennie. De azt mindenképpen bizonyítja, hogy jobban érti és érzi a Star Wars lényegét, mint sok rajongó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Csak néhány hasonlóság Amúgy ha igaz a hír, akkor beigazolódni látszik, hogy tényleg JJ-t akarják megtenni a "Star Wars Joss Whedon-jává". Lehet, hogy az epVIII-at csak halaszthatatlan magánéleti dolgok miatt kellett átpasszolnia másnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Az, hogy te nem láttad benne az SW-s dolgokat, attól azok még úgy ott vannak, hogy épp csak nem szúrják ki az ember szemét. Én SW -s hangulatra gondoltam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Március 19. Az valóban nincs benne, de ez nem csoda, hiszen nem SW az ST. Bár azt hiszem, sokak szerint ST hangulat sincs benne, de hát senki sem lehet tökéletes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Ody! Most olyan örömöm van SW fronton, hogy el nem tudom mondani. Bár nem is kell, mert valószínűleg Te is ugyan ebben a cipőben vagy. Jajongtunk és olykor talán még fújoltunk is a Disney-re, mikor Geroge eladta a cégeit. Sirattuk a TCW-t (tényleg kár érte!!!) és a pokolba kívántuk miatta a Disney-t és a fejeseit. Iszonyú indulatokkal álltunk a Rebels elé a TCW okozta sokk miatt. Értetlenkedtünk az EP VII létjogosultságán, és lehetne még sorolni. Ellenben most mi van? Kaptunk egy nagyon tisztességes 6. évadot a TCW-ből (oké, ezt még a régi banda készítette... de akkor is pluszpont!) Letudtuk a hatalmas meglepetésnek bizonyuló REBELS 1. évadát és epekedünk a 2. évadért! Most pedig láttuk az új mozifilm első komolyabb (és még mindig csak teaser) előzetesét és elaléltunk a gyönyörtől. És még lehetne sorolni azokat a konkrét pozitívumokat és élményeket, melyeket az utóbbi időben éltünk át illetve meg. Egy kérdés... megérte ennyire aggódni, puffogni és a pokolba kívánni bizonyos cégeket és embereket? Szvsz NEM! :D Szerkesztve: 2015. Április 16. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. (szerkesztve) Ezt átraktam ide mert a Rebelsbe nem igazán stimmel. Aggódni mindig lehet és kell is. Kétségtelen, hogy eddig jól alakulnak a dolgok. Remélem így is maradnak. Szerkesztve: 2015. Április 16. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Jó persze, csak most a mérhetetlen boldogság és öröm mondatja ezeket velem. Bár amondó vagyok, mint mindennek ennek is van másik oldala, és arra másik oldalra bizony át is lehet esni.... gondolok itt a túlféltésre, túlaggódásra. De nem lényeg... ami a lényeg, hogy a ma estéjé az "öröbódottá" Aszem megyek is lassan és kezdem szépen a Baljós árnyakkal a nagy izgalom és sokk levezetését Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 16. Én május első hetében kezdem a nagy SW -s maratont. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Jajongtunk és olykor talán még fújoltunk is a Disney-re, mikor Geroge eladta a cégeit. Sirattuk a TCW-t (tényleg kár érte!!!) és a pokolba kívántuk miatta a Disney-t és a fejeseit. Iszonyú indulatokkal álltunk a Rebels elé a TCW okozta sokk miatt. Értetlenkedtünk az EP VII létjogosultságán, és lehetne még sorolni. Már aki Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Már aki Csatlakozom én sem ágáltam sosem a Disney ellen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. (szerkesztve) Ez amolyan "költői túlzás" volt. Ha emlékeztek én sem voltam a Zééé kategóriájú vészmadarak és a Disney-t folyton szidók körében... sőt, volt rá példa, hogy a nagy 'siránkozás ellenességemnek' adtam jelét 1x-2x. Ettől függetlenül nyilván a félsz valahol mélyen belül bennem is ott volt, de inkább altattam és optimistán álltam a változások elé. Szerkesztve: 2015. Április 17. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Nekem magával a Disney-vel kapcsolatban nem igazán voltak ellenérzéseim. Semmivel nem lettem volna/lennék nyugodtabb a folytatást illetően (akár sequel, Rebels, TCW, játékok, bármi), ha bárhova máshova kerülnek a jogok, de akkor se, ha marad Lucas-éknál. Azért abból az érából is vannak csúnya melléfogások. Vagy nekem személy szerint volt pár olyan ötlet (TCW, TFU fronton pl.), ami állítólag kifejezetten Lucas-hoz volt köthető és nem jött be. A TCW kaszája nagyon érzékenyen érintett, de ez egy pillanatig se hatott ki a Rebels vagy ST iránti várakozásaimra. Nem voltak előítéleteim és a Rebels az első perctől kezdve le is vett a lábamról. Az Ep.7 trailer-ek is nagyon bejöttek, ugyanakkor bennem továbbra is élnek a korábbi (mondhatni egészséges) kétségek. Szóval a végtermék kapcsán nem sokkal vagyok nyugodtabb vagy optimistább (továbbra is bizakodva várom), izgatottabb viszont annál inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Nekem voltak ellenérzéseim a Disney-vel kapcsolatban és ezt nem is szégyellem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Április 17. Én is szidtam őket mint a bokrot, főleg a tcw-kasza miatt. Ma már szégyellem, mert a legjobb döntés volt az sw-re nézve a Disneynek való eladás. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Július 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Július 10. Állítólag még ma bejelentik, hogy Colin Trevorrow rendezi majd az Episode IX -et. Akkor ezek szerint nem tér vissza JJ a trilógia utolsó részrére. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Apró érdekesség: azt már korábban lehetett tudni, hogy Simon Kinberg, a Rebels sorozat egyik iró-producere, aki ugyanezt a pozíciót foglalja el az egyik készülő -még cím nélküli- antológia filmben is, személyesen érte el, hogy Josh Tanket kirúgják az ep.8 rendezői székéből. Az ok az volt, hogy Kinberg szerint Josh Tank elképesztően rossz munkát végzett a Fantastic Four forgatásán. Na ma megérkeztek a kérdéses képregényfilmről az első vélemények és úgy tűnik a nézők és kritikusok mind együtt és masszívan utálják a filmet. Úgy tűnik Kinberg óriási szívességet tett az SW franchise-nak azzal, hogy elhajtotta Tank-et a Saga-tól. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Josh Trank nem egy spin-off-ot rendezett volna? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Hupsz, elirtam. A 2018-as Han Solo filmet csinálta volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Volt is erről egy cikk asszem két hónapja kb. Meg kellene keresni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Miután a Disney vezér Bob Iger felkonferálta Lucas ma átvette a Disney Legends díjat a D23-on. Lucas elárulta, hogy Jar Jar-t részben Goofy ihlette Az átadó előtt levetitettek egy rövid kis filmecskét amiben összefoglalták Lucas karrierjét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 14. Azt lehet már tudni h Lucas hány százalékos tulajdonosa lett a Disney-nek? Mert ugye a SW-ért állítólag részvényekben fizettek, többek közt Persze a Disney Legends díj enélkül is indokolt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Állítólag még ma bejelentik, hogy Colin Trevorrow rendezi majd az Episode IX -et. Akkor ezek szerint nem tér vissza JJ a trilógia utolsó részrére. Most jelentették be! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 15. (szerkesztve) Colin Trevorrow már hivatalosan is a IX. epizód rendezője. http://index.hu/kultur/2015/08/16/a_jurassic_world_rendezojenel_landolt_a_star_wars_ix./ Szerkesztve: 2015. Augusztus 16. - tomcsi80 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Ennek örüljünk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Egyelőre igen Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 16. Ha az ep9-et is olyan odaadással és profizmussal csinálja meg, mint a Jurassic Wolrdöt, akkor én új kedvenc rendezőmmé fogadom. A hír hivatalossá válásának mindenképpen ürülök. esetleg nem akar bevállalni egy Alien-filmet? Akkor mindhárom kedvenc filmsorozatomhoz lenne köze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. A JW után én nem igazán örülök a személyének, de várjuk ki a végét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 17. JW után mást el sem tudok képzelni. Abrams óta nem örültem ennyire SW rendezőnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.