Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Ez a Daisy mindig otthon fekszik az ágyában? Pedig feküdhetne otthon az én ágyamban is. Daisy most leszerepelt nálam: aki ilyen közelségben van kedvencével, az nekem taszító! Őőőő... no comment. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Daisy most leszerepelt nálam: aki ilyen közelségben van kedvencével, az nekem taszító! Csoli ezt a "leszerepel" szót már annyiszor leírtad itt annyi színész esetében, hogy ennek a kijelentésnek már semmi súlya sincs. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Daisy most leszerepelt nálam: aki ilyen közelségben van kedvencével, az nekem taszító!! Ezt hogy érted? Akárhogy osztok szorzok nem tudok rájönni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Pedig feküdhetne otthon az én ágyamban is. Én se zavarnám ki... Olyan kis egyszerű teremtésnek tűnik és ez benne a jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. (szerkesztve) Olyan kis egyszerű teremtésnek tűnik és ez benne a jó. Full hétköznapi a csaj (és ezt JÓ értelemben mondom), semmi mesterkélt nincs benne (még)! Reméljük ez így is marad és a világhír nem viszi el valami aberrált, hülye irányba, mint oly sok színészt/színésznőt! Szerkesztve: 2015. November 3. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Én se zavarnám ki... Olyan kis egyszerű teremtésnek tűnik és ez benne a jó. Yep. Full hétköznapi a csaj (és ezt JÓ értelemben mondom), semmi mesterkélt nincs benne (még)! Reméljük ez így is marad és a világhír nem viszi el valami aberrált, hülye irányba, mint oly sok színészt/színésznőt! Angol, szóval ettől nem félek. Mondj egy normális angol színésznőt, aki elhülyült a hírnévtől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. (szerkesztve) Angol, szóval ettől nem félek. Mondj egy normális angol színésznőt, aki elhülyült a hírnévtől. Remek érv! És új infóval is szolgál. Nem néztem rendesen utána, nem tudtam, hogy angol. De így már valóban kevésbé félek ettől! Szerkesztve: 2015. November 3. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. A SW-ban vhogy mindig megtalálják az olyan színésznőket, akikben megvan a természetes báj. Fisher és Portman is ilyen volt szerintem, most pedig Daisy se lóg ki a sorból. Fontos ez egy ilyen univerzumban és szerepekhez, mert belőlük simán ki is nézi az ember, hogy nem ijednek meg a kihívásoktól és egy kis "agresszív véleménycserétől", ami nehézkesen működne egy olyan színésznővel, akinél túl erősen dominálnak a külső jegyek. Szemrevaló teremtések, de nem annyira, hogy ez már "zavaró" legyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. (szerkesztve) Pedig feküdhetne otthon az én ágyamban is. Én se zavarnám ki... Nekem se lenne ellene kifogásom. Párbajozhatnánk érte vagy húzhatnánk csak simán sorszámot. Angol, szóval ettől nem félek. Mondj egy normális angol színésznőt, aki elhülyült a hírnévtől. Remek érv! És új infóval is szolgál. Nem néztem rendesen utána, nem tudtam, hogy angol. De így már valóban kevésbé félek ettől! Lehet hogy Daisy lesz az első. Amúgy én nem igazán hiszem hogy nincs olyan angol színésznőci akit ne zakkantott volna meg a hírnév. a trióból, biz' Boyega a legfessebb! Az alábbi képet eredetileg nem akartam berakni. Mostanáig. Szerkesztve: 2015. November 3. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 3. Amúgy én nem igazán hiszem hogy nincs olyan angol színésznőci akit ne zakkantott volna meg a hírnév. Nyilván van, de jóval kevesebb, mint Hollywoodban. Dzséjttel nem azt mondtuk, hogy az angolok a hírnév miatti meghülyüléstől totálisan és teljesen mentesek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Ez komoly? Ezt hogy érted? Akárhogy osztok szorzok nem tudok rájönni Hát nemtudom.. Kutya az ágyban? Nálunk nincs ilyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Hát nemtudom.. Kutya az ágyban? Nálunk nincs ilyen. "Nálunk nincs ilyen." valaki azért szerepel le a szemedben mert másképp él mint te? Akkor nem sok embert kedvelhtesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Nekem tetszik a kép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Ahany haz, annyi szokas ugyebar... Szerintem nagyon aranyos kep! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. (szerkesztve) Daisy Ridley videóinterjú http://makingstarwars.net/2015/11/video-daisy-ridley-on-the-force-awakens-the-old-generation-blends-with-the-new/ Szerkesztve: 2015. November 4. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. "Nálunk nincs ilyen." valaki azért szerepel le a szemedben mert másképp él mint te? Akkor nem sok embert kedvelhtesz Elnézést kérek mindenkitől akit érint az általam vázolt szemléletkülönbség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 4. Már alig merek a topicba írni, de Daisy gyönyörű ebben a videóban ezzel a frizurával és ruhával és John-nak sokkal jobban áll ez a frizura, mint amilyen a filmbeli lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 5. Csillagok, csillagok mondjátok el nekem, Merre jár, hol lehet most a kedvesem, Veszélyes út, amin jársz, veszélyes út, amin járok, Egyszer te is hazatalálsz, egyszer én is hazatalálok. Nyilván van, de jóval kevesebb, mint Hollywoodban. Dzséjttel nem azt mondtuk, hogy az angolok a hírnév miatti meghülyüléstől totálisan és teljesen mentesek Nem mondhatnám hogy foglalkoztam azzal hogy hogyan viszonyultok az angolok hírnévtől való megzakkanásához. Csak arra utaltam hogy nem gondoltam komolyan azt hogy Daisy lesz az első hírnévtől megzakkant angol színésaznőci. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Nem mondhatnám hogy foglalkoztam azzal hogy hogyan viszonyultok az angolok hírnévtől való megzakkanásához. Csak arra utaltam hogy nem gondoltam komolyan azt hogy Daisy lesz az első hírnévtől megzakkant angol színésaznőci. Ki lenne a másik? Egy se jut eszembe. Aki angol szinésznőt névről ismerek az mind teljesen normális. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Csillagok, csillagok mondjátok el nekem, Merre jár, hol lehet most a kedvesem, Veszélyes út, amin jársz, veszélyes út, amin járok, Egyszer te is hazatalálsz, egyszer én is hazatalálok. Látom Rog ez új fejbevágott téged, hogy csillagokat látsz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Ki lenne a másik? Egy se jut eszembe. Aki angol szinésznőt névről ismerek az mind teljesen normális. Senki se beszélt itt másikról. Én biztos nem akartam egy vagy több adott személyre utalgatni. Ettől függetlenül lehetségesnek tarthatom hogy létezik olyan angol színésznő aki megzakkant a hírnévtől. Látom Rog ez új fejbevágott téged, hogy csillagokat látsz! Aligha. Elég volt Daisy lábfejcsillagjait meglátnom ahhoz hogy megszálljon az ihlet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 6. Aligha. Elég volt Daisy lábfejcsillagjait meglátnom ahhoz hogy megszálljon az ihlet. Ahol is, végülis, mégiscsak csillagokat láttál! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Vajon a trilógiában végig csak jóbarátok lesznek? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mikiwan Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 7. Remélem.... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 8. John Boyega már készen áll a film premierre !!! Egyre jobban bírom ezt a srácot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 8. Elvan a gyerek, ha játszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. (szerkesztve) Daisy pedig továbbra is szorgosan tornázgat: https://instagram.com/p/9vjOiNlE4P Közben meglett róla a legkedvencebb képem: Lassan már ott tartok hogy néha majd kiugrik a szívem ettől a csajszitól. Túlzással élve valahogy így: John Boyega már készen áll a film premierre !!! Jól nyomja Jani Boy. Máris méltó ellenfele az igazi Kylo-nak. Szerkesztve: 2015. November 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Rog lassan olyan vagy, mint az az illető, -akinek nem jut eszembe a neve-, tudjátok, aki szerelmes volt Ahsoka-ba. Vigyázz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. November 9. Daisy pedig továbbra is szorgosan tornázgat: Ebből nem nehéz kikövetkeztetni a hogy mire számíthatunk jövőben a karaktertől. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.