Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Piák, kaják, cigik - avagy, hogy (ne) tedd tönkre magad

Milyen sört iszol? 73 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen sört iszol?

• Dreher
      2
    • Arany Ászok
      5
    • Borsodi
      2
    • Stella Artois
      1
    • Soproni
      9
    • Schlossgold
      0
    • Amstel
      0
    • Gösser
      2
    • Holsten
      0
    • Kaiser
      0
    • Szalon
      1
    • Becks
      1
    • más...
      17
    • nem fogyasztok sört
      32

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nyáron rákaptam a Somersby almás/körtés/egyéb ízű alkoholos italokra. Szerintem nagyon kellemes és jó ízük van, esténként jól esett kortyolgatni meccs nézés vagy filmnézés közben.

Próbálta már valaki ezt az italt?:)

somersby.jpg

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Próbálta már valaki ezt az italt?:)

Egyszer volt valami leárazás (vagy talán már közel volt a lejárati ideje és azért adták féláron) és akkor a tesómék vettek egy kartonnal... akkor párat legurítottunk. Szerintem is jó íze van, de azért alapból nem vennék ilyet (ha nincs leárazva).

Hozzászólás ideje:

Egyszer volt valami leárazás (vagy talán már közel volt a lejárati ideje és azért adták féláron) és akkor a tesómék vettek egy kartonnal... akkor párat legurítottunk. Szerintem is jó íze van, de azért alapból nem vennék ilyet (ha nincs leárazva).

Én maradok a jó öreg Soproninál :D

• 1 hónappal később...
  • 3 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Michele Ferrero, a Nutella, a Kinder tojás, a Tic Tac és még egy csomó ismert és kedvelt édesség atyja hosszú betegség után szombaton meghalt Monte Carlo-i otthonában.

RIP.

Nutella-t más is imádja rajtam kívül?

Hozzászólás ideje:

Jelen. Magában, kenyérre, banánnal, palacsintába, sütivel.... mindenhogy imádom. A reneszánsz óta a legjobb olasz találmány :D

Én is nagyon szeretem! Múltkor olvastam, hogy a világ mogyoró termelésének az 1/4-ét a Nutella szívja fel. :D

Hozzászólás ideje:

Mi is mindig a kapható legnagyobb kiszerelést vesszük, mégis hamar elfogy. Igaz, ez nem rajtam múlik, én ugyanis már leszoktam róla. Túlságosan eteti magát. :D De a családban én vagyok az egyetlen, aki már nem a rajongója. :)

Pont Olaszországban láttam egyszer egy 5 kilós változatot, amit csak azért nem vettünk meg, mert nem tudtuk volna hazahozni. Pedig elég jól mutatott volna a reggelizőasztalon. :)

Hozzászólás ideje:

Én is nagyon szeretem! Múltkor olvastam, hogy a világ mogyoró termelésének az 1/4-ét a Nutella szívja fel. :D

Imádom! :S D Fõleg a nutellàs fagyit és a túrós-nutellás palacsintát! :D

Hozzászólás ideje:

Nutella-t más is imádja rajtam kívül?

Igen. :yes: Kiskoromban azt csináltuk a tesómmal, hogy középen kettéválasztottuk a Kinder tojást (a csokis részére gondolok, nem a műanyag kapszulára) és megtöltöttük Nutellával a fél tojást és ezt ettük reggelire... na jó nem csak egy fél fogyott el belőle. :D

Hozzászólás ideje:

Michele Ferrero emlékére jövőhéten veszek is egy üveg Nutellát.:P

Én kiskanállal szeretem eszegetni és nyalakodni a kanálról a krémet. Vagy a friss kalácsra kenni, esetleg a puha kenyérre. Ajjaj... a gyomrom kongat, befogadná már nagyon a mogyorókrémet :D

De még a mai napig imádom a Kinder szeletet is :yes:

Szerkesztve: - JakeSully

Hozzászólás ideje:

Igen. :yes: Kiskoromban azt csináltuk a tesómmal, hogy középen kettéválasztottuk a Kinder tojást (a csokis részére gondolok, nem a műanyag kapszulára) és megtöltöttük Nutellával a fél tojást és ezt ettük reggelire... na jó nem csak egy fél fogyott el belőle. :D

Húúú ez nagyon jól hangzik... :yes:

Hozzászólás ideje:

A Kindertojást nagyon vártuk mindig a tesóimmal gyerekként, amikor keresztanyánk Olaszországból hozta őket :)

A Nutella meg... hát... imádon, de mivel számomra eléggé "halálos", ezért többnyire sikerül ellenállnom, hogy vegyek. Ha vennék, a felét simán megenném kiskanállal magában. Ez a kedvenc palacsintatöltelékem is.

• 2 hónappal később...
  • 5 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Kinek mi a véleménye, hogy mostantól a dobozos sörök CSAK 4 decisek lesznek? Engem személy szerint bosszant, nem is kicsit!!! Ráadásul a fél literes árával icon12.gificon12.gificon12.gificon12.gificon12.gificon12.gificon12.gif

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Hát ez hihetetlen. Ez a 40 kilós gyerek megeszik egy heti kaját egyszerre. Levezetés kép meg egy hatalmas pizzát gyűr le... Milyen gyomra van ennek? :D

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.