Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A 'The Lawless'-nek az utolsó pár perce elképesztő volt, emellett persze az egész rész zseniális! Így van! Messze az évad legjobbja volt szerintem. Satine halála és az e köré épülő dráma nálam mindent elhomályosított. Meglettem volna sértődve ha ezt is Ahsoka nyeri. Azért ennyire nem volt jó. Beed: Putta bantha chudu! Méltó lezárása egy szép estének. Eszem f*szom megáll. A finálé még hátra van! Na az lesz aztán a buli! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. 11 jelöltem nyert, ezzel megdöntöttem a rekordomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Idén 9 nyertest "találtam el", ez egyéni csúcs Nekem is 9 jelöltem nyert Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Azért azt tegyük gyorsan hozzá, hogy szerintem ezt a díjat nem lehet Maul Ahsoka feletti diadalának betudni. Eleve a díj egy egész epizódnak szólt és nem egy karakternek (arra volt pár másik kategória, az eredményeket láttuk ). A Lawlessben pl. Sidious, Obi-Wan és Satine keze is vastagon benne van. Ki állította azt, hogy Maul Ahsoka felett aratott abszolút diadalt Én azt írtam, hogy nincs miért szégyenkeznie, mert a legértékesebb díjat végül az a rész vitte el, aminek ő volt a főszereplője és ezáltal tevékeny részese is a sikernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ki állította azt, hogy Maul Ahsoka felett aratott abszolút diadalt Én azt írtam, hogy nincs miért szégyenkeznie, mert a legértékesebb díjat végül az a rész vitte el, aminek ő volt a főszereplője és ezáltal tevékeny részese is a sikernek. Csak arra írtam, hogy többen is Maul jól megérdemelt sikerének (is) könyvelték el ezt a díjat, pedig korántsem olyan egyérteémű ez. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Köszönöm ezt a fergeteges estét mindenkinek, voltak itt jó poénok. Ennél már csak a Grande Finalé lesz jobb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ody, mennyivel előzte meg a 2. helyezettet? 6 ponttal előzte meg a Wrong Jedi -t. Köszönöm a műsort, Ody, Donát! Emlékezetes nap a mai Köszönetet kell, hogy mondjak továbbá az f5 billentyűnek, nagy segítségemre volt Köszönet nektek is a részvételért, remélem élveztétek! Viszlát újra az ultimate TCW szavazáson. Várom a nagybetűs finálét Meglesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Ki állította azt, hogy Maul Ahsoka felett aratott abszolút diadalt Én azt írtam, hogy nincs miért szégyenkeznie, mert a legértékesebb díjat végül az a rész vitte el, aminek ő volt a főszereplője és ezáltal tevékeny részese is a sikernek. Hát Maul azért nem sokat tett a Lawless-ben azonkívül, hogy megölt egy védtelen nőt. Szóval a győzelem tevékeny részesének nevezni is enyhe túlzás Szerkesztve: 2013. Április 6. - Werebazs Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. 9-et találtam el. Egyéni csúcs (első részvétel ) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A teljes pontlistát mikor láthatjuk? (már ha lesz most ilyen) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én is szeretném megköszönni a remek estét elsősorban Odynak és Donátnak, de az összes résztvevőnek is, jó volt megvitatni a véleményeinket. Most viszont vár az új Doctor Who rész Jó éjszakát mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Csak arra írtam, hogy többen is Maul jól megérdemelt sikerének (is) könyvelték el ezt a díjat, pedig korántsem olyan egyérteémű ez. Én is csak Palpi miatt adtam a részre 6 pontot. Mindezt úgy, hogy sose kedveltem, de itt annyira cool volt, hogy kötelességemnek éreztem rádobni a hatost. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hát Maul azért nem sokat tett a Lawless-ben azonkívül, hogy megölt egy védtelen nőt. Szóval a győzelem tevékeny részesének nevezni is enyhe túlzás Ja Maul ott sem volt....az egész évadban csak valakinek a hátán evickélt el ennyi pontig. Ne essünk már át a nyihaha másik oldalára! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
zilllosarkany Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Jóccakát mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerintem remek évadot tudhatunk magunk mögött. Nagyon erősek volt a történetszálak, dramaturgiailag, a dialógusokat tekintve és a szinkron is parádés volt (több színészi játék volt benne, mint a Barátok Közt eddigi összes évadában együttvéve!). Jó volt ezt itt ezen a fórumon végigkövetni és még ha csak a végére értem is haza, ez a szavazás is nagyon tetszett. Köszönet érte Nektek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. A teljes pontlistát mikor láthatjuk? (már ha lesz most ilyen) Holnap. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Ody, Donát: köszönjük szépen a műsort, nagyon szórakoztató és izgalmas volt! Nekem asszem csak 4 találatom volt, pont ahol Ahsoka győzött, ami nem túl jó arány, de máskor sem szokott jobb lenni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Werebazs Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én is köszönöm a mai estét mindenkinek. Jó szórakozás volt, bár az utolsó csattanó tényleg pofon csapott. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt és a közösségi élményt. Különösen a szervezőknek, akik extra energiát fektettek a szórakoztatásunkba és az olajozott menetbe. Egy élmény volt, le a kalappal! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Hát Maul azért nem sokat tett a Lawless-ben azonkívül, hogy megölt egy védtelen nőt. Szóval a győzelem tevékeny részesének nevezni is enyhe túlzás Tekintve, hogy ő volt a főszereplője, szerintem igazán rászolgált a sikerre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Köszönet még egyszer mindenkinek a részvételt, nagyon jó kis műsor volt veletek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Én is köszönöm a mai estét mindenkinek. Jó szórakozás volt, bár az utolsó csattanó tényleg pofon csapott. Tényleg fel volt építve a csattanója. Én is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt és a közösségi élményt. Különösen a szervezőknek, akik extra energiát fektettek a szórakoztatásunkba és az olajozott menetbe. Egy élmény volt, le a kalappal! Remélem jól érezted magad, és a végső szavazáson is itt leszel majd. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dei Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Köszi ezt a szép estét mindenkinek. Sajnálom, hogy az elejéről lemaradtam, de elaludtam a várakozástól. Remélem a jövőben még sok ilyen szavazásban lesz részünk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Köszönöm én is, egy élmény volt. Sajnos a nagy részét én nem találtam el, de sebaj. Várom a végső megmérettetést. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. (szerkesztve) Na akkor... ... nálam így alakultak a helyezettek kategóriánként: LEGJOBB EPIZÓD Nyertes: 5x16 THE LAWLESS (Nálam 2. helyre került, de belegondolva valóban jobb ez a rész) Amire én szavaztam: 5x20 THE WRONG JEDI LEGJOBB TÖRTÉNETI SZÁL TALÁLAT: AHSOKA KVADROLÓGIA LEGJOBB FŐSZEREPLŐ Nyertes: AHSOKA TANO (Nálam 2. helyre került.) Akire én szavaztam: ANAKIN SKYWALKER (menet közben kifejtettem, hogy miért...) LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ Nyertes: DARTH SIDIOUS (Nálam 2. helyre került) Akire én szavaztam: OBI-WAN KENOBI (Másik nagy kedvenc Anakin után!) LEGJOBB IDEGEN KARAKTER Nyertes: AHSOKA TANO (Nálam 2. helyre került.) Akire szavaztam: DARTH MAUL LEGJOBB SZÖRNY TALÁLAT: RUPING LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ Nyertes: A6 JUGGERNAUT TURBÓ TANK (Nálam utolsó lett ) Amire szavaztam: WLO-5 SIKLÓTANK LEGJOBB ŰRJÁRMŰ TALÁLAT: ETA-2 LEGJOBB PÁRBAJ TALÁLAT: DARTH MAUL & SAVAGE OPRESS VS. DARTH SIDIOUS (THE LAWLWESS) Maul vs Vizsla párbaj nálam 2. helyre került. Az is nagyon tetszett. LEGJOBB CSATA TALÁLAT: MANDALORE POLGÁRHÁBORÚ - SUNDARI-I CSATA (THE LAWLESS) LEGJOBB BOLYGÓ Nyertes: ILUM (Érthetetlen miért, de nálam csak 5.-nek kapott helyet... nem gondoltam ezt át alaposan.) LEGJOBB KLÓNKATONA Nyertes: GREGOR (Ismét egy átgondolatlan döntés részemről: Rex-re szavaztam...) LEGJOBB NEGATÍV KARAKTER TALÁLAT: DARTH SIDIOUS (Egyértelmű!) LEGJOBB ZENE TALÁLAT: 5x20 THE WRONG JEDI LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG TALÁLAT: SAM WITWER (DARTH MAUL) LEGJOBB JEDI TALÁLAT: AHSOKA TANO (Ennél adtam meg Ahsokának azt, amit valóban megérdemelt, és Anakint ezúttal 2. helyre szorítottam le...) LEGJOBB DROID TALÁLAT: HUYANG (Kell ezt magyarázni? Eleve király karakter volt, de hogy a 10. Doktor adta a hangját az eleve predesztinálta az első helyre! Részemről legalábbis!) Ha jól számolom 10 találat a 17-ból. Elég sok lett a nyertesek közül, amiket/akiket én 2. helyre toltam... Összességében nem rossz arány. Köszönöm a remek estét és Donátnak különösen a szuper kommentálást Szerkesztve: 2013. Április 10. - Darth Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Valóban szép arány Riddick! Örülök, hogy részt vettél a szavazásban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Részemről az öröm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Remélem jól érezted magad, és a végső szavazáson is itt leszel majd. Igen, nagyon jó volt a buli. Ígérem, igyekszem majd minden tőlem telhetőt megtenni, hogy a fináléban is itt lehessek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 6. Már vége van????? Most értem haza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2013. Április 7. Huhúú, jó kis muri volt! Nálam is 10/17 az arány. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.