Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

A 'The Lawless'-nek az utolsó pár perce elképesztő volt, emellett persze az egész rész zseniális! :)

Így van! Messze az évad legjobbja volt szerintem. Satine halála és az e köré épülő dráma nálam mindent elhomályosított. Meglettem volna sértődve ha ezt is Ahsoka nyeri. Azért ennyire nem volt jó. :)

Beed: Putta bantha chudu!

:lol: Méltó lezárása egy szép estének. Eszem f*szom megáll. :D A finálé még hátra van! Na az lesz aztán a buli!

Hozzászólás ideje:

Azért azt tegyük gyorsan hozzá, hogy szerintem ezt a díjat nem lehet Maul Ahsoka feletti diadalának betudni. Eleve a díj egy egész epizódnak szólt és nem egy karakternek (arra volt pár másik kategória, az eredményeket láttuk ;)). A Lawlessben pl. Sidious, Obi-Wan és Satine keze is vastagon benne van.

Ki állította azt, hogy Maul Ahsoka felett aratott abszolút diadalt :? Én azt írtam, hogy nincs miért szégyenkeznie, mert a legértékesebb díjat végül az a rész vitte el, aminek ő volt a főszereplője és ezáltal tevékeny részese is a sikernek.

Hozzászólás ideje:

Ki állította azt, hogy Maul Ahsoka felett aratott abszolút diadalt :? Én azt írtam, hogy nincs miért szégyenkeznie, mert a legértékesebb díjat végül az a rész vitte el, aminek ő volt a főszereplője és ezáltal tevékeny részese is a sikernek.

Csak arra írtam, hogy többen is Maul jól megérdemelt sikerének (is) könyvelték el ezt a díjat, pedig korántsem olyan egyérteémű ez. ;)

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Ody, mennyivel előzte meg a 2. helyezettet? :)

6 ponttal előzte meg a Wrong Jedi -t.

Köszönöm a műsort, Ody, Donát! Emlékezetes nap a mai :clap: Köszönetet kell, hogy mondjak továbbá az f5 billentyűnek, nagy segítségemre volt :D

Köszönet nektek is a részvételért, remélem élveztétek! Viszlát újra az ultimate TCW szavazáson. :D

Várom a nagybetűs finálét :D

Meglesz!

Hozzászólás ideje:

Hát Maul azért nem sokat tett a Lawless-ben azonkívül, hogy megölt egy védtelen nőt. Szóval a győzelem tevékeny részesének nevezni is enyhe túlzás :nana:

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Én is szeretném megköszönni a remek estét elsősorban Odynak és Donátnak, de az összes résztvevőnek is, jó volt megvitatni a véleményeinket.

Most viszont vár az új Doctor Who rész :D

Jó éjszakát mindenkinek!

Hozzászólás ideje:

Csak arra írtam, hogy többen is Maul jól megérdemelt sikerének (is) könyvelték el ezt a díjat, pedig korántsem olyan egyérteémű ez. ;)

Én is csak Palpi miatt adtam a részre 6 pontot.

Mindezt úgy, hogy sose kedveltem, de itt annyira cool volt, hogy kötelességemnek éreztem rádobni a hatost. :D

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Hát Maul azért nem sokat tett a Lawless-ben azonkívül, hogy megölt egy védtelen nőt. Szóval a győzelem tevékeny részesének nevezni is enyhe túlzás :nana:

Ja Maul ott sem volt....az egész évadban csak valakinek a hátán evickélt el ennyi pontig. Ne essünk már át a nyihaha másik oldalára!

Hozzászólás ideje:

Szerintem remek évadot tudhatunk magunk mögött. Nagyon erősek volt a történetszálak, dramaturgiailag, a dialógusokat tekintve és a szinkron is parádés volt (több színészi játék volt benne, mint a Barátok Közt eddigi összes évadában együttvéve!). Jó volt ezt itt ezen a fórumon végigkövetni és még ha csak a végére értem is haza, ez a szavazás is nagyon tetszett.

Köszönet érte Nektek! ;)

Hozzászólás ideje:

Ody, Donát: köszönjük szépen a műsort, nagyon szórakoztató és izgalmas volt! :)

Nekem asszem csak 4 találatom volt, pont ahol Ahsoka győzött, ami nem túl jó arány, de máskor sem szokott jobb lenni. :D

Hozzászólás ideje:

Én is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt és a közösségi élményt. ;)

Különösen a szervezőknek, akik extra energiát fektettek a szórakoztatásunkba és az olajozott menetbe. Egy élmény volt, le a kalappal! :clap::clap::clap:

Hozzászólás ideje:

Tekintve, hogy ő volt a főszereplője, szerintem igazán rászolgált a sikerre.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző

Én is köszönöm a mai estét mindenkinek. Jó szórakozás volt, bár az utolsó csattanó tényleg pofon csapott. :)

Tényleg fel volt építve a csattanója. :D

Én is szeretném megköszönni mindenkinek a részvételt és a közösségi élményt. ;)

Különösen a szervezőknek, akik extra energiát fektettek a szórakoztatásunkba és az olajozott menetbe. Egy élmény volt, le a kalappal! :clap::clap::clap:

Remélem jól érezted magad, és a végső szavazáson is itt leszel majd. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi ezt a szép estét mindenkinek. Sajnálom, hogy az elejéről lemaradtam, de elaludtam a várakozástól. :lol:

Remélem a jövőben még sok ilyen szavazásban lesz részünk. :)

Hozzászólás ideje:

Na akkor...

... nálam így alakultak a helyezettek kategóriánként:

LEGJOBB EPIZÓD

Nyertes: 5x16 THE LAWLESS (Nálam 2. helyre került, de belegondolva valóban jobb ez a rész)

Amire én szavaztam: 5x20 THE WRONG JEDI

LEGJOBB TÖRTÉNETI SZÁL

TALÁLAT: AHSOKA KVADROLÓGIA

LEGJOBB FŐSZEREPLŐ

Nyertes: AHSOKA TANO (Nálam 2. helyre került.)

Akire én szavaztam: ANAKIN SKYWALKER (menet közben kifejtettem, hogy miért...)

LEGJOBB MELLÉKSZEREPLŐ

Nyertes: DARTH SIDIOUS (Nálam 2. helyre került)

Akire én szavaztam: OBI-WAN KENOBI (Másik nagy kedvenc Anakin után!)

LEGJOBB IDEGEN KARAKTER

Nyertes: AHSOKA TANO (Nálam 2. helyre került.)

Akire szavaztam: DARTH MAUL

LEGJOBB SZÖRNY

TALÁLAT: RUPING

LEGJOBB FELSZÍNI JÁRMŰ

Nyertes: A6 JUGGERNAUT TURBÓ TANK (Nálam utolsó lett :P)

Amire szavaztam: WLO-5 SIKLÓTANK

LEGJOBB ŰRJÁRMŰ

TALÁLAT: ETA-2

LEGJOBB PÁRBAJ

TALÁLAT: DARTH MAUL & SAVAGE OPRESS VS. DARTH SIDIOUS (THE LAWLWESS)

Maul vs Vizsla párbaj nálam 2. helyre került. Az is nagyon tetszett.

LEGJOBB CSATA

TALÁLAT: MANDALORE POLGÁRHÁBORÚ - SUNDARI-I CSATA (THE LAWLESS)

LEGJOBB BOLYGÓ

Nyertes: ILUM (Érthetetlen miért, de nálam csak 5.-nek kapott helyet... nem gondoltam ezt át alaposan.)

LEGJOBB KLÓNKATONA

Nyertes: GREGOR (Ismét egy átgondolatlan döntés részemről: Rex-re szavaztam...)

LEGJOBB NEGATÍV KARAKTER

TALÁLAT: DARTH SIDIOUS (Egyértelmű!)

LEGJOBB ZENE

TALÁLAT: 5x20 THE WRONG JEDI

LEGJOBB ANGOL SZINKRONHANG

TALÁLAT: SAM WITWER (DARTH MAUL)

LEGJOBB JEDI

TALÁLAT: AHSOKA TANO (Ennél adtam meg Ahsokának azt, amit valóban megérdemelt, és Anakint ezúttal 2. helyre szorítottam le...)

LEGJOBB DROID

TALÁLAT: HUYANG (Kell ezt magyarázni? Eleve király karakter volt, de hogy a 10. Doktor adta a hangját az eleve predesztinálta az első helyre! Részemről legalábbis!) :)

Ha jól számolom 10 találat a 17-ból. Elég sok lett a nyertesek közül, amiket/akiket én 2. helyre toltam... Összességében nem rossz arány. :)

Köszönöm a remek estét és Donátnak különösen a szuper kommentálást ;)

Szerkesztve: - Darth Riddick

Hozzászólás ideje:

Remélem jól érezted magad, és a végső szavazáson is itt leszel majd. :)

Igen, nagyon jó volt a buli. :) Ígérem, igyekszem majd minden tőlem telhetőt megtenni, hogy a fináléban is itt lehessek. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.