R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 5. Köszi mindenkinek! Okosabb lettem, de lelkesebb sajnos nem. De majd addig még meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. a történeteinek van két másik szereplője, két hang a fejében, akik szintén kommentálják az eseményeket és állandóan, megállás nélkül tereferélnek Deadpoollal Nem vagyok biztos benne, de úgy tudom, ezt a skizo elemet kihagyják a karakter filmes megformálásából. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Emiatt nagyon jóban van amúgy a halállal, aki legnagyobb örömére, nő. Ha jól tudom, nemcsak, hogy jóban van vele hanem egyenesen szerelmes belé, de mivel Pool halhatatlan így sohasem lehetnek együtt, eléggé ironikus. Már persze ha tényleg jól tudom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Köszi mindenkinek! Én szintén köszönöm az infókat, Deadpool, számomra is ismeretlen figura, pedig elég járatos vagyok a képregények világában, de valahogy ő teljesen kimaradt. A trailer amúgy jó, érdekes film lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Nem vagyok biztos benne, de úgy tudom, ezt a skizo elemet kihagyják a karakter filmes megformálásából. Akkor akár szemétre is vághatják a filmjüket. Pont ez a legjobb része! Remélem nem hagyják ki, enélkül Deadpool karaktere csak harmada önmagának. Ha jól tudom, nemcsak, hogy jóban van vele hanem egyenesen szerelmes belé, de mivel Pool halhatatlan így sohasem lehetnek együtt, eléggé ironikus. Már persze ha tényleg jól tudom. Deadpool agybaja miatt szerintem nála a szerelem kizárt, de tény, hogy vonzódik hozzá. De ezt minden csajról elmondhatjuk, aki Deadpool látómezejébe kerül. A Halál viszont az egyetlen - ha jól emlékszem -, aki viszonozza Pool flörtölését. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Remek kis videó a CGI-ról. http://www.youtube.com/watch?v=bL6hp8BKB24 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Úgy látszik hasonló felé barangoltunk a neten. Tegnap én is belefutottam ebbe a videóba. Tényleg jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 6. Wade két okból ment bele a buliba: gyógyíthatatlan agydaganata volt és elmebeteg. Előbbire gyógyírt jelentett volna Wolverine öngyógyító képessége, amit a program keretében megkapott, ám lett némi mellékhatás: elmebaja még jobban eluralkodott rajta, plusz fizikailag rettenetesen eltorzult. Ezek után tulajdonképpen rá lehet sütni minden lehetséges -izmust és -patát, ráadásul folytatta zsoldoskarrierjét, ami általában vérrel, robbanásokkal és jó sok ólommal van kikövezve. Meg nagycsöcsű nőkkel. És káromkodással. Szóval az R besorolás adott. Két jellegzetessége, hogy néha kiszól a képregényolvasóknak, illetve a történeteinek van két másik szereplője, két hang a fejében, akik szintén kommentálják az eseményeket és állandóan, megállás nélkül tereferélnek Deadpoollal Nem semmi fazon. Akkor akár szemétre is vághatják a filmjüket. Pont ez a legjobb része! Remélem nem hagyják ki, enélkül Deadpool karaktere csak harmada önmagának. Az az elem szerintem is kéne a filmbe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. (szerkesztve) Egy zseniális montázs a filmtörténelem legnagyobb gonoszairól természetesen Darth Vaderel és Sidiousal. Szerkesztve: 2015. Augusztus 7. - Fulcrum Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Interstellar: a The Dark Knight óta az első Nolan-film, ami elől úgy állok fel, hogy ez tetszett. Ugyan nem maradéktalanul, de az összkép nagyon bejött. Nem éreztem sem nyűgből összecsapottnak, mint a The Dark Knight Risest, sem olyan se füle, se farkának, mint az Inceptiont. Ami nem jött be, az első körben az űrjelenetek. Piszok hangulatosak voltak (kész 2001), de az, hogy a kamera legtöbbször rá lett "szerelve" a hajóra, idegesített. Én szeretem a totálplánokat, ha látom, mi történik, ha látom a hajót, de itt sokszor láttam az oldalát, meg egy kicsit az űrt, azt csók. Nem jött be, hogy a szakállas asztronauta csak azért volt beleírva a sztoriba, hogy meghaljon, mert ezen kívül más szerepe nem volt, de még ezt is sikerült elszúrniuk (hülyébben már nem halhatott volna meg). Illetve nagy kár, hogy mindjárt az első percekben, a dokuműsorokkal közlik a nézővel, hogy a küldetés sikeres lesz. A csattanó meg az elejétől evidens, de legkésőbb akkor, amikor hősünk előáll az időutazás lehetőségével, akár ki is írhatták volna a képre egy villogó nyíllal: ő fog visszamenni az időben és üzeneteket hagyni. Ami nagyon bejött, a látvány, a hangulat, a dizájn, Matt Damon szerepeltetése, ami így a Mentőexpedíció Marsi előszobájában különösen vicces, plusz a két robot humora. Először mondjuk furcsán néztem rájuk, mert szerintem már az '50-es években is dizájnosabb robotokat terveztek filmekhez, de a mozi végül nagyszerű értelmet adott a külsejüknek. Na meg a zene, az is nagyon begyütt. A hangulata tetszett nekem is a legjobban. Igaz, a tudományos részéből sok mindent csak érintőlegesen fogtam fel, de ezt bőven pótolta a látvány, a történet csavarossága (nekem eléggé sokára esett le, ki is az üzenetet hagyó ) és az egész harmóniája a zenével együtt. Ez volt az a film sok év óta először, amin elfelejtettem egy korty vizet is inni közben, dacára a 3 órás idejének, annyira lekötött. Apropó, a Marsit én is elkezdtem olvasni, és nagyon szórakoztató könyv. Konkrétan hangosan röhögtem jó pár napló szövegen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Ne vedd magadra, de én is csak a legvégén jöttem rá ki az üzenetküldő. Annyira lekötött a film hangulata, hogy nem agyaltam rajta. Hagytam, had sodorjon magával. Egyébként ez jó jel egy filmnél. Legalábbis nálam mert ez azt jelenti, hogy leköt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Nekem inkább látványra volt csodálatos élmény, a történet elmegy. Amikor az űrhajó siklik a néma űr kozmikus magányában, mint valami fémkoporsó, engem a mozi közben klausztrofób érzés fogott el (sajnos hajlamos vagyok rá), de így utólag ez is hozzátesz az élményhez. Nolan korántsem a kedvencem, de ez a film nálam nagyon betalált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 7. Nekem nagyon hamar leesett az üzenethagyó kiléte, de ez semmiben sem rontotta az összélményt. Én "sokkos" állapotban voltam a film alatt és után. Ez van, ilyen hatással van rám Nolan. Tény, hogy volt 1-2 dolog a sztoriban, ami maradéktalanul nem nyerte el még az én tetszésemet sem, de annyira elhanyagolható, hogy említésre sem méltó Nagyszerű film!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Én is gyanítottam a dolgot, de így is ütött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Nekem rögtön az elején egyértelmű volt hogy milyen fordulat felé tartunk. Reméltem hogy eltérnek tőle és lesz valami meglepetés, de nem volt. Ha a sztori nem is, a látvány viszont nagyon erős volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 8. Nekem az időutazás emlegetésénél esett le a dolog. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Interstellar legnagyobb jelenete. http://www.youtube.com/watch?v=GhlU3ikw8sA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Na, lesz Dungeons and Dragons és Vaják film is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Na, lesz Dungeons and Dragons és Vaják film is. Vaják film valami lengyel kis produkció nem hollywoodi film lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Vaják film valami lengyel kis produkció nem hollywoodi film lesz. Attól még lehet jó Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Attól még lehet jó Most hirtelen nem sok jó lengyel fantasy film címe jut eszembe .De neked legyen igazad csak az a baj Witcher látván bőven elférne egy hollywoodi budget a film mögött. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. (szerkesztve) Most hirtelen nem sok jó lengyel fantasy film címe jut eszembe .De neked legyen igazad csak az a baj Witcher látván bőven elférne egy hollywoodi budget a film mögött. Ja megérdemelten elférne mögötte, de még az sem garancia hisz hollywoodi büdzsé mellett is születtek eléggé gyenge játék/könyv adaptációk. Szerkesztve: 2015. Augusztus 9. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Szerintem amíg a Witcher a lengyelek kezében van, nem kell aggódni a minőséggel kapcsolatban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 9. Csak nehogy Uwe Boll rendezze. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. A lengyelek korábban már készítettek egy Witcher filmet (The Hexer) és az speciel teljesen nézhetetlen lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Tulajdonképpen egy sorozatot csináltak, amiből összevágták a filmet. A nézhetetlen az finom megfogalmazása annak, amilyen az lett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Remélhetőleg tanultak az esetből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Utána néztem ennek a Vaják filmnek és kicsit pozitívabb lett a véleményem mert a film készitője Tomasz Bagiński és a stúdiója, Platige Image. A csávót Oscar-díjra is jelölték, animációs rövidfilm kategóriájában és Bagiński rendezte a The Witcher-játékok renderelt átvezetőit, illetve a Cyberpunk 2077 előzetesét is. Emellett csinált egy sc-fi rövidfilmet is Kisujjal ami elég látványos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Azért még remélem, hogy jó lesz a Vaják film. A Dungeons and Dragons-zel kapcsolatban nagyobbak a kételyeim. Sajnos állítólag megint önálló sztorit csinálnak, ez a legutóbb se vált be. Jobban örülnék, ha Forgotten Realms és Dragonlance regényeket filmesítenének meg. Az viszont jó hír lehet, hogy a Dungeons and Dragons esetében az ötödik kiadás óta a Forgotten Realms világa a fő helyszín. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 10. Attól, hogy legutóbb nem vált be az önálló sztori, most beválhat. A kettő között nincs összefüggés, ha csak nem tök ugyanazok csinálják a filmet. Azért, mert tegnap ettél egy rossz pitét Veszprémben, ha tíz év múlva eszel egyet Pesten, az nem lesz rossz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.