Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szombat 13:45 Hozzászólás ideje: Szombat 13:45 A Ford Fairlane-t is várom, de még az sincs fenn. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Hétfő 22:22 Hozzászólás ideje: Hétfő 22:22 2024. 11. 14. - 21:10, MissKarrde írta: Gladiátor II Hibái ellenére baromira tetszett Szerencsére ma az IMAX-ben késő délután adták a feliratos verziót, így már ma meg tudtam nézni. Az ókori Róma (elképzelt verziója) ro*adt jól néz ki nagy vásznon. Végül vasárnap megnéztük, szintén IMAX-ben, de szinkronnal. Nekem is tetszett. Állati látványos film, korrekt alakítások. Azért az előzményt nem közelíti meg, főleg így, hogy szombaton azt is megnéztük. Na az sokkal jobb volt, mint amire emlékeztem. De élmény volt egymás után mindkét filmet látni. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Hozzászólás ideje: 23 órával korábban Azért ez a trailer valahol mesteri. Megmutatja Gerald Butlert, mint Termetes Pléhpofát, ami azért jó, mert az animácisó filmekben is Butler játszotta a karaktert. Láthatjuk Hablatyot is, és megkönnyebbülhetünk, hogy nem fekete, ázsiai és közép-amerikai vénával bíró, transzfesztita, meleg, transznemű, nembináris, zsidó lett. Láthatjuk azt is, hogy a sárkányokat semmiféle redizájn nem érte, egy az egyben ugyanazok, mint az eredeti műben. Főleg Fogatlan. És megmutatnak egy rahedli jelenetet, ami képkockáról képkockára ugyanaz, mint az eredeti filmben. Ezzel valószínűleg alaposan felkeltik a rajongók lelkesedését (mondjuk az enyémet pont nem, mert nem szeretem az olyan remake-eket, amik szolgalelkűen másolják az eredetit). Közben meg szépen "elrejtették" a sötét bőrű Astridot és az új-zélandi Halvért, szóval a hiszti egyelőre elkerülve. Merthogy a The Last of Us sorozatban Joel lányát, Sarah-t alakító Nico Parkert megint sikerült lecastingolni egy szőke, kékszemű, fehérbőrű leányzó szerepére, míg a Deadpool 2 piromán kölykét alakító Julian Dennison megkapta Halvér szerepét. Mindkét színész kifejezetten tipikus vikingeknek tűnnek. 1 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 22 órával korábban Hozzászólás ideje: 22 órával korábban Egyszerűen nem értem, miért kell egy sikeres és aranyos animációs filmből egy pontosan ugyanolyan remake-et készíteni előszereplős formában. Felesleges pénzkidobás, mert nem hoz létre valódi értéket. 2 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 22 órával korábban Hozzászólás ideje: 22 órával korábban Az Oroszlánkirály is ilyen volt ha jól emlékszem. Bár ott nem tudom mennyire voltak hűek a rajzfilmhez. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 22 órával korábban Hozzászólás ideje: 22 órával korábban (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Pildi írta: Egyszerűen nem értem, miért kell egy sikeres és aranyos animációs filmből egy pontosan ugyanolyan remake-et készíteni előszereplős formában. Felesleges pénzkidobás, mert nem hoz létre valódi értéket. A poén az, hogy bőven lenne lehetőség ugyanezen cím alatt valami újat csinálni élőszereplősen, csak annyit kéne tenni, hogy nem az animácisó filmet, hanem Cressida Cowell könyvét adaptálják, amin az animációs széria is alapul, nem túl hűen, mert hatalmasak az eltérések. A könyvben Fogatlannak tényleg nincs foga, közönséges sárkány és akkora, hogy kényelmesen elfér Hablaty vállán. A Huligán-törzsben tradíció a sárkánynevelés, Astrid és Fafej nem léteznek, Halvér vékony gyerek és Hablaty legjobb barátja, stb. Egy könyvhűbb adaptációval simán lehetne valami újat csinálni. Szerkesztve: 19 órával korábban - Dzséjt 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban 1 órával korábban, Dzséjt írta: A poén az, hogy bőven lenne lehetőség ugyanezen cím alatt valami újat csinálni élőszereplősen, csak annyit kéne tenni, hogy nem az animácisó filmet, hanem az Cressida Cowell könyvét adaptálják, amin az animációs széria is alapul, nem túl hűen, mert hatalmasak az eltérések. A könyvben Fogatlannak tényleg nincs foga, közönséges sárkány és akkora, hogy kényelmesen elfér Hablaty vállán. A Huligán-törzsben tradíció a sárkánynevelés, Astrid és Fafej nem léteznek, Halvér vékony gyerek és Hablaty legjobb barátja, stb. Egy könyvhűbb adaptációval simán lehetne valami újat csinálni. Azt hiszik, hogy ezzel a biztonsági játékkal jól járnak, pedig a Te javaslatoddal tuti biztos jobban járnának, nagy kockázat abban sem volna, és talán olyanok is inkább megnéznék, akik az animációs filmet imádták. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az Oroszlánkirály is ilyen volt ha jól emlékszem. Bár ott nem tudom mennyire voltak hűek a rajzfilmhez. Úgy tudom, totál hűek voltak ott is. Nem is néztem meg azóta sem, nem érdekel. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Szerző Hozzászólás ideje: 20 órával korábban 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Az Oroszlánkirály is ilyen volt ha jól emlékszem. Bár ott nem tudom mennyire voltak hűek a rajzfilmhez. Hűek voltak olyan értelemben hogy nagyrészt jelentről jelenetre követték az eredetit. A végeredmény katasztrófa volt. Az egyik legrosszabb film, amit az elmúlt években láttam. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban 6 perccel korábban, Bomarr írta: Hűek voltak olyan értelemben hogy nagyrészt jelentről jelenetre követték az eredetit. A végeredmény katasztrófa volt. Az egyik legrosszabb film, amit az elmúlt években láttam. Pedig azt Favreau rendezte. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban A fentiek alapján lehet, hogy úgy pontosabb a megfogalmazás, hogy másolta (Roger Allers és Rob Minkoff munkáját). Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 18 órával korábban Hozzászólás ideje: 18 órával korábban 1 órával korábban, Bomarr írta: Hűek voltak olyan értelemben hogy nagyrészt jelentről jelenetre követték az eredetit. A végeredmény katasztrófa volt. Az egyik legrosszabb film, amit az elmúlt években láttam. És elkészült az "élőszereplős" előzményfilm, a Mufasa. Láttam a trailert moziban. Lehet, hogy az jobb lett. Legalább kitaláltak hozzá egy új történetet. Bár nem valószínű, hogy megnézem. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban 5 órával ezelőtt, Dzséjt írta: hogy nem fekete, ázsiai és közép-amerikai vénával bíró, transzfesztita, meleg, transznemű, nembináris, zsidó lett. A trailer alapján szerintem még lehet meleg vagy zsidó vagy ne adj isten mindkettő Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.