ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Majd meglátjuk!mondtajavak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Filoni olyat is nyilatkozott, hogy lehet, hogy néhány Rebels szereplőt láttunk majd az élőszereplős filmekben. Ha nem merik kinyírni az animációs sorozaton belül a szereplőket (vagy legalább az egyiket) akkor esetleg megtehetik valamelyik spin-offban amiben csak mellékszereplők lennének. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Olyan Filoni nyilatkozatra is emlékszem kb. egy évvel ezelőttről, amiben azt mondta, a Rebels egyik szereplője benne lesz az ep7-ben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Annak én sem igazán örülnék ha a sorozat az EPIV e-l párhuzamos síkra kerülne. Legyen csak egy jó kis előzmény mint a TCW és kész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Azt szeretném kérdezni hogy aki látta magyarul és angolul , érdemes magyarul nézni? Mennyire fordították félre? Jók a magyar hangok vagy érdemesebb angolul nézni? Sajnos az utóbbi időben ultraszívás van a munkahelyemen, szinte csak aludni járok haza vagy nagyon fáradt vagyok, de már baromira meg akarom nézni most már mindkét részt. Péntek estére tervezem ami már egy új péntek este lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. (szerkesztve) Annak én sem igazán örülnék ha a sorozat az EPIV e-l párhuzamos síkra kerülne. Legyen csak egy jó kis előzmény mint a TCW és kész. Pedig az ötlet nagyon faszányos....párhuzamosan folynának az események a filmekkel. Én örülnék neki. Egy csomó jelenetet láthatnánk az ellentétes oldalról. Frenkie: Nem rossz a szinkron, de szerintem Kanan hangját pont nem találták el. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondom, de Freddie Prinze Jr csudát művelt Kanan karakterével. Szerkesztve: 2014. Október 8. - Zééé Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Én is az eredetit javaslom inkább. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. (szerkesztve) Jó az eredet is szokás szerint, de nekem nagyon bejön most a szinkron! Palpi! Torrent letöltést javaslok, az már most elérhető. Szerkesztve: 2014. Október 8. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. (szerkesztve) Szigorúan az eredeti, angol hangút javaslom. Fülsértő magyar hangoktól, félrefordításoktól mentes, ráadásul az az eredeti, ahogy azt a készítők a közönségnek szánták! Szerkesztve: 2014. Október 8. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Azt szeretném kérdezni hogy aki látta magyarul és angolul , érdemes magyarul nézni? Ahogy régen: előbb felirat, aztán szinkron. Egy rajongó úgysem egyszer nézi meg! Megér egy misét az utóbbi is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Ez esetben akár kezdhet a szinkronossal is Viszont a várakozás nem mindegy. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. (szerkesztve) Na, Darth Vader szerepelni fog a Rebels-ben... Kíváncsi vagyok, ki lesz majd a magyar szinkronhangja. Szerkesztve: 2014. Október 9. - DarthMaul31 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Itt az ABC -s hír hivatalos megerősítése. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Na, Darth Vader szerepelni fog a Rebels-ben... Kíváncsi vagyok, ki lesz majd a magyar szinkronhangja. Remélem Hollósi Frigyes. Az ep IV-ben 95 óta Ő Vader és a BD-n is Ő nyomta a kiegészítéseket az ep V-höz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hollósi Frigyes évekkel ezelőtt meghalt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Sajnos Darth Vader összes magyar hangja meghalt már. Nagy Attila 1992-ben, Kránitz Lajos 2005-ben, Kristóf Tibor 2009-ben, Hollósi Frigyes 2011-ben. Szóval, ha Darth Vader meg is jelenik, sajnos mindenképpen új hangon fog megszólalni. Na jó, Kováts Dániel és Moser Károly még élnek, de kétlem, hogy valamelyiküket szerződtetnék le a gépesített Anakin Skywalkernek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. A Yoda új történeteiben Vadernek Schneider Zoltán volt a magyar hangja. Talán a Rebels-ben is ő lesz... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Köszönöm a válaszokat. Alig várom a holnap estét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Hollósi Frigyes évekkel ezelőtt meghalt. Valóban..Kránitz Lajosra emlékeztem, de sajnos Ő is elment már. Akkor tessék ügyeskedni, nem lesz könyű pótolni az elődöket. Persze ne is a bővített Spark..-ra gondoljunk, -mert az nálunk tuti nem lesz- hanem a továbbiakra. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Valaki felvilágosítana, hogy az új részek melyik nap jönnek ki? Mert a sorozatkövető programom hétfőt meg keddet is ír, a sorozatnyitó szombaton jött ki, a 2. rész pedig már 5 napja fentvan nCore-on. Most akkor mivan? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. (szerkesztve) Valaki felvilágosítana, hogy az új részek melyik nap jönnek ki? Mert a sorozatkövető programom hétfőt meg keddet is ír, a sorozatnyitó szombaton jött ki, a 2. rész pedig már 5 napja fentvan nCore-on. Most akkor mivan? Most akkor mit értesz új részek alatt? Magyarul a 2. rész 19-én jön. Eredeti nyelven a 3. rész 20-án. Szerkesztve: 2014. Október 11. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Eredeti nyelven a 3. rész 20-án. Vagy hétfőn, ha a prémium előfizetéses Disney XD-n leadják, úgy mint eddig, és akkor egy héttel hamarabb már meg is kapjuk Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Most akkor mit értesz új részek alatt? Magyarul a 2. rész 19-én jön. Eredeti nyelven a 3. rész 20-án. Eredeti angol sugárzásra vagyok kíváncsi hogy mely napokon adják le az új részeket. Mint anno a TCW-nél szombatra esett, a Rebels most melyik napra? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Lehet ,hogy az Organa bandabol mar ismeros arcot/arcokat is latunk a 3. reszben? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. (szerkesztve) Eredeti angol sugárzásra vagyok kíváncsi hogy mely napokon adják le az új részeket. Mint anno a TCW-nél szombatra esett, a Rebels most melyik napra? Parancsolj: http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Rebels:_Season_One Józsi: Az biz jó lenne! Szerkesztve: 2014. Október 11. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Parancsolj: http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Rebels:_Season_One Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Lehet ,hogy az Organa bandabol mar ismeros arcot/arcokat is latunk a 3. reszben? Egy Biggs cameo, mondjuk a lázadók szövetségének pilóta-előválogatóján... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Egy Biggs cameo, mondjuk a lázadók szövetségének pilóta-előválogatóján... Jó lenne! Nagyon várom már! Vasárnap van és nem látunk új részt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. A jedi rubik kocka! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.