ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Majd meglátjuk!mondtajavak Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Filoni olyat is nyilatkozott, hogy lehet, hogy néhány Rebels szereplőt láttunk majd az élőszereplős filmekben. Ha nem merik kinyírni az animációs sorozaton belül a szereplőket (vagy legalább az egyiket) akkor esetleg megtehetik valamelyik spin-offban amiben csak mellékszereplők lennének. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Olyan Filoni nyilatkozatra is emlékszem kb. egy évvel ezelőttről, amiben azt mondta, a Rebels egyik szereplője benne lesz az ep7-ben. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Annak én sem igazán örülnék ha a sorozat az EPIV e-l párhuzamos síkra kerülne. Legyen csak egy jó kis előzmény mint a TCW és kész. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Azt szeretném kérdezni hogy aki látta magyarul és angolul , érdemes magyarul nézni? Mennyire fordították félre? Jók a magyar hangok vagy érdemesebb angolul nézni? Sajnos az utóbbi időben ultraszívás van a munkahelyemen, szinte csak aludni járok haza vagy nagyon fáradt vagyok, de már baromira meg akarom nézni most már mindkét részt. Péntek estére tervezem ami már egy új péntek este lesz. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. (szerkesztve) Annak én sem igazán örülnék ha a sorozat az EPIV e-l párhuzamos síkra kerülne. Legyen csak egy jó kis előzmény mint a TCW és kész. Pedig az ötlet nagyon faszányos....párhuzamosan folynának az események a filmekkel. Én örülnék neki. Egy csomó jelenetet láthatnánk az ellentétes oldalról. Frenkie: Nem rossz a szinkron, de szerintem Kanan hangját pont nem találták el. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondom, de Freddie Prinze Jr csudát művelt Kanan karakterével. Szerkesztve: 2014. Október 8. - Zééé Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Én is az eredetit javaslom inkább. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. (szerkesztve) Jó az eredet is szokás szerint, de nekem nagyon bejön most a szinkron! Palpi! Torrent letöltést javaslok, az már most elérhető. Szerkesztve: 2014. Október 8. - Ody Mandrell Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. Hozzászólás ideje: 2014. Október 8. (szerkesztve) Szigorúan az eredeti, angol hangút javaslom. Fülsértő magyar hangoktól, félrefordításoktól mentes, ráadásul az az eredeti, ahogy azt a készítők a közönségnek szánták! Szerkesztve: 2014. Október 8. - Darth Sky Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Azt szeretném kérdezni hogy aki látta magyarul és angolul , érdemes magyarul nézni? Ahogy régen: előbb felirat, aztán szinkron. Egy rajongó úgysem egyszer nézi meg! Megér egy misét az utóbbi is! Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Ez esetben akár kezdhet a szinkronossal is Viszont a várakozás nem mindegy. Válasz
DarthMaul31 Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. (szerkesztve) Na, Darth Vader szerepelni fog a Rebels-ben... Kíváncsi vagyok, ki lesz majd a magyar szinkronhangja. Szerkesztve: 2014. Október 9. - DarthMaul31 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Itt az ABC -s hír hivatalos megerősítése. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Na, Darth Vader szerepelni fog a Rebels-ben... Kíváncsi vagyok, ki lesz majd a magyar szinkronhangja. Remélem Hollósi Frigyes. Az ep IV-ben 95 óta Ő Vader és a BD-n is Ő nyomta a kiegészítéseket az ep V-höz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hollósi Frigyes évekkel ezelőtt meghalt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Sajnos Darth Vader összes magyar hangja meghalt már. Nagy Attila 1992-ben, Kránitz Lajos 2005-ben, Kristóf Tibor 2009-ben, Hollósi Frigyes 2011-ben. Szóval, ha Darth Vader meg is jelenik, sajnos mindenképpen új hangon fog megszólalni. Na jó, Kováts Dániel és Moser Károly még élnek, de kétlem, hogy valamelyiküket szerződtetnék le a gépesített Anakin Skywalkernek. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. A Yoda új történeteiben Vadernek Schneider Zoltán volt a magyar hangja. Talán a Rebels-ben is ő lesz... Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Hozzászólás ideje: 2014. Október 9. Köszönöm a válaszokat. Alig várom a holnap estét. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Hozzászólás ideje: 2014. Október 10. Hollósi Frigyes évekkel ezelőtt meghalt. Valóban..Kránitz Lajosra emlékeztem, de sajnos Ő is elment már. Akkor tessék ügyeskedni, nem lesz könyű pótolni az elődöket. Persze ne is a bővített Spark..-ra gondoljunk, -mert az nálunk tuti nem lesz- hanem a továbbiakra. Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Valaki felvilágosítana, hogy az új részek melyik nap jönnek ki? Mert a sorozatkövető programom hétfőt meg keddet is ír, a sorozatnyitó szombaton jött ki, a 2. rész pedig már 5 napja fentvan nCore-on. Most akkor mivan? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. (szerkesztve) Valaki felvilágosítana, hogy az új részek melyik nap jönnek ki? Mert a sorozatkövető programom hétfőt meg keddet is ír, a sorozatnyitó szombaton jött ki, a 2. rész pedig már 5 napja fentvan nCore-on. Most akkor mivan? Most akkor mit értesz új részek alatt? Magyarul a 2. rész 19-én jön. Eredeti nyelven a 3. rész 20-án. Szerkesztve: 2014. Október 11. - csoli1138 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Eredeti nyelven a 3. rész 20-án. Vagy hétfőn, ha a prémium előfizetéses Disney XD-n leadják, úgy mint eddig, és akkor egy héttel hamarabb már meg is kapjuk Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Most akkor mit értesz új részek alatt? Magyarul a 2. rész 19-én jön. Eredeti nyelven a 3. rész 20-án. Eredeti angol sugárzásra vagyok kíváncsi hogy mely napokon adják le az új részeket. Mint anno a TCW-nél szombatra esett, a Rebels most melyik napra? Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Lehet ,hogy az Organa bandabol mar ismeros arcot/arcokat is latunk a 3. reszben? Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. Hozzászólás ideje: 2014. Október 11. (szerkesztve) Eredeti angol sugárzásra vagyok kíváncsi hogy mely napokon adják le az új részeket. Mint anno a TCW-nél szombatra esett, a Rebels most melyik napra? Parancsolj: http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Rebels:_Season_One Józsi: Az biz jó lenne! Szerkesztve: 2014. Október 11. - csoli1138 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Parancsolj: http://starwars.wikia.com/wiki/Star_Wars_Rebels:_Season_One Köszi Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Lehet ,hogy az Organa bandabol mar ismeros arcot/arcokat is latunk a 3. reszben? Egy Biggs cameo, mondjuk a lázadók szövetségének pilóta-előválogatóján... Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Egy Biggs cameo, mondjuk a lázadók szövetségének pilóta-előválogatóján... Jó lenne! Nagyon várom már! Vasárnap van és nem látunk új részt! Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. Hozzászólás ideje: 2014. Október 12. A jedi rubik kocka! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.