Ugrás a kommentre

A Rebels animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Filoni olyat is nyilatkozott, hogy lehet, hogy néhány Rebels szereplőt láttunk majd az élőszereplős filmekben. Ha nem merik kinyírni az animációs sorozaton belül a szereplőket (vagy legalább az egyiket) akkor esetleg megtehetik valamelyik spin-offban amiben csak mellékszereplők lennének.

Hozzászólás ideje:

Azt szeretném kérdezni hogy aki látta magyarul és angolul , érdemes magyarul nézni? Mennyire fordították félre? Jók a magyar hangok vagy érdemesebb angolul nézni? Sajnos az utóbbi időben ultraszívás van a munkahelyemen, szinte csak aludni járok haza vagy nagyon fáradt vagyok, de már baromira meg akarom nézni most már mindkét részt. Péntek estére tervezem ami már egy új péntek este lesz.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Annak én sem igazán örülnék ha a sorozat az EPIV e-l párhuzamos síkra kerülne. Legyen csak egy jó kis előzmény mint a TCW és kész.

Pedig az ötlet nagyon faszányos....párhuzamosan folynának az események a filmekkel. Én örülnék neki. Egy csomó jelenetet láthatnánk az ellentétes oldalról.

Frenkie: Nem rossz a szinkron, de szerintem Kanan hangját pont nem találták el. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer ezt mondom, de Freddie Prinze Jr csudát művelt Kanan karakterével.

Szerkesztve: - Zééé

Szigorúan az eredeti, angol hangút javaslom.

Fülsértő magyar hangoktól, félrefordításoktól mentes, ráadásul az az eredeti, ahogy azt a készítők a közönségnek szánták!

Szerkesztve: - Darth Sky
Hozzászólás ideje:

Azt szeretném kérdezni hogy aki látta magyarul és angolul , érdemes magyarul nézni?

Ahogy régen: előbb felirat, aztán szinkron. Egy rajongó úgysem egyszer nézi meg! Megér egy misét az utóbbi is! ;)

Hozzászólás ideje:

Na, Darth Vader szerepelni fog a Rebels-ben...

Kíváncsi vagyok, ki lesz majd a magyar szinkronhangja.

Remélem Hollósi Frigyes. Az ep IV-ben 95 óta Ő Vader és a BD-n is Ő nyomta a kiegészítéseket az ep V-höz.

Hozzászólás ideje:

Sajnos Darth Vader összes magyar hangja meghalt már. :( Nagy Attila 1992-ben, Kránitz Lajos 2005-ben, Kristóf Tibor 2009-ben, Hollósi Frigyes 2011-ben. Szóval, ha Darth Vader meg is jelenik, sajnos mindenképpen új hangon fog megszólalni. Na jó, Kováts Dániel és Moser Károly még élnek, de kétlem, hogy valamelyiküket szerződtetnék le a gépesített Anakin Skywalkernek.

Hozzászólás ideje:

Hollósi Frigyes évekkel ezelőtt meghalt.

Valóban..Kránitz Lajosra emlékeztem, de sajnos Ő is elment már.

Akkor tessék ügyeskedni, nem lesz könyű pótolni az elődöket.

Persze ne is a bővített Spark..-ra gondoljunk, -mert az nálunk tuti nem lesz- hanem a továbbiakra.

Hozzászólás ideje:

Valaki felvilágosítana, hogy az új részek melyik nap jönnek ki? Mert a sorozatkövető programom hétfőt meg keddet is ír, a sorozatnyitó szombaton jött ki, a 2. rész pedig már 5 napja fentvan nCore-on. Most akkor mivan? :D

Valaki felvilágosítana, hogy az új részek melyik nap jönnek ki? Mert a sorozatkövető programom hétfőt meg keddet is ír, a sorozatnyitó szombaton jött ki, a 2. rész pedig már 5 napja fentvan nCore-on. Most akkor mivan? :D

Most akkor mit értesz új részek alatt? Magyarul a 2. rész 19-én jön. Eredeti nyelven a 3. rész 20-án.

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Most akkor mit értesz új részek alatt? Magyarul a 2. rész 19-én jön. Eredeti nyelven a 3. rész 20-án.

Eredeti angol sugárzásra vagyok kíváncsi hogy mely napokon adják le az új részeket. :) Mint anno a TCW-nél szombatra esett, a Rebels most melyik napra?

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.