Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Január 29. Hozzászólás ideje: 2018. Január 29. 10 órával ezelőtt, Yoda József írta: Akkor úgy fogalmazok, hogy picit gázos lenne, ha élnének Luke-on kívül más olyan erőhasznalók a galaxisban, akik a "jó ügyet" szolgálják/szolgálták, de ennek ellenére az ep4-6 közöttt azt látjuk, hogy sz*rnak a lázadásra Gondolom, meg lesz magyarázva, miért nincsenek jelen az említett időszak általunk ismert történetében. Arra akarok kilyukadni, hogy nem a halál az egyetlen lehetőség, amivel kivonhatók az egyenletből. Szerintem ennél kreatívabbak lesznek Filoniék. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) Meg mindig nincs semmi hir a magyar szinkronos 4. evadrol? Szerkesztve: 2018. Február 5. - ZoliZoltán Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Sajnos nincs! Mi is várjuk. Talán nem tart addig, míg a TCW 6. évada tartott, míg meglett. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hihetetlen. :-( Koszonom a valaszt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nézd meg felirattal. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 1 órával ezelőtt, ZoliZoltán írta: Hihetetlen. :-( Koszonom a valaszt. Talán meghozza a nyuszi egyben az évadot. Csak nem jut a TCW sorsára. Ott már lemondtam róla. Erre két évvel később műsorra tűzték szinkronnal, bár már nem a szokott csatornán. El is kellett szenvedni dolgokat, például, hogy Obi-wan nem Anger Zsolt lett, de még így is "hálisten-köszönjük" kategória a dolog. Ez is meg lesz szerintem. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Szerintem nem kell aggódni. Biztos megvárják míg lemegy az évad, aztán majd jön szinkronnal az egész. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Kár, hogy most bevárják az évad végét. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Az!Eddig simán jött októbertől...most meg már egy éve várom...azt se tudom mi volt a 3. évadba már. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. 2 órával ezelőtt, ZoliZoltán írta: Az!Eddig simán jött októbertől...most meg már egy éve várom...azt se tudom mi volt a 3. évadba már. Hát nézd újra! Az a várakozást is elviselhetőbbé teszi. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Ettől féltem.Az lesz szerintem. :)) De csak akkor ha bejelentik a magyart. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nekem is újra kell néznem, de mindhárom évadot. Nem egy rész van, amit csak egyszer láttam. Válasz
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Az első évadot szerintem 3-szor minimum láttam. A másodikat 2x.A harmadikat csak egyszer. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Én már csak az egészet fogom egyben, ha mind kint van. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Ez a baj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Mert a kibeszélés hol marad? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. (szerkesztve) Jah, úgy értettem, hogy újrázni nem fogom csak ha kijön már teljesen az egész és akkor az összeset, de hetente követni fogom az alap, ki se bírnám másképp Szerkesztve: 2018. Február 6. - Darth Cupsy 1 Válasz
M.Laci Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. (szerkesztve) Vajon lesz Han cameo, hogy itt a nyakunkon a Solo film? Szerkesztve: 2018. Február 6. - M.Laci Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Biztos nem. Eddig lett volna rá bőven idő, nem hiszem, hogy a végjátékba beleférne. :) Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Épp erre gondoltam, hogy Han hogyhogy kimaradt a TCW-ból is meg a Rebels-ből is végül. Mikor meg egy komplett story filmet megér egyesek szerint. Érdekes. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 1 órával korábban, csoli1138 írta: Épp erre gondoltam, hogy Han hogyhogy kimaradt a TCW-ból is meg a Rebels-ből is végül. Mikor meg egy komplett story filmet megér egyesek szerint. Érdekes. Mert a TCW-t és a Rebelst nem rá írták, ellenben a Solo: A Star Wars Story kifejezetten rá lett írva. Ennyire egyszerű. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Mert a TCW-t és a Rebelst nem rá írták, ellenben a Solo: A Star Wars Story kifejezetten rá lett írva. Ennyire egyszerű. Most viccelődsz, vagy ennyire hülyének tartasz? Egy Han cameo vagy egy epizód. Hisz annyi cameo és "vendégszereplés volt mindkettőben, amennyit csak az éra elbírt. Ennek fényében fura, hogy Han a kalapban maradt. Ennyiről van szó mikor úgy fogalmaztam, hogy kimaradt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Én örülök, hogy nem került bele egyikbe se. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Nem elég a Palpatine-szereplés? Meg hogy lesz Ahsoka (valamilyen formában)? Én kifejezetten örültem, hogy sem a Rebelsben, sem a TCW-ben nem használták Hant. Az túl nagy kihívás lett volna. Meg zavarna, ha a Rebelsben, ami most már hónapokra van Scariftól és Yavin-tól, Ehrenreich-hangú Han lenne, Ford meg már idős hozzá némileg. De talán az ő hangját még meg lehetne fiatalítani. Han szerepe annyira jó volt, hogy sokáig csak az OT-re korlátozott, míg a "holdudvara" feltűnt gyakran más filmekben is. A TFA-ben az az őszinte véleményem, hogy nem használták jól ki a benne rejlő potenciált, mégha nagyon is tetszik a TFA-s Han. De ahol kifejezetten gyengének és feleslegesnek éreztem a szerepét az ezek a Forces of Destiny-epizódok, ahol valami nevenincs színészekre bízták a szinkronját is, miközben minden más szerepre leakasztották a filmek színészeit. Nagyon-nagyon nem tetszett az egész sorozat, de ha már amúgy is ilyen kis filler epizódok, akkor jobb lett volna, ha inkább nem használják Han figuráját, főleg, ha nem tudják leakasztani a színészt, aki játssza a filmekben. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 10 perccel korábban, csoli1138 írta: Most viccelődsz, vagy ennyire hülyének tartasz? Egyik sem, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egyrészt, kár a Rebelst egy lapon emlegetni a Solóval ("meg egy komplett story filmet megér egyesek szerint"), mert ott az egész sztorit Han köré írták, így nem csoda, ha abban szerepel, és nem olyan sorozatban, amihez alapvetően abszolút semmi köze és nem is illik bele. Most komolyan, mit csinált volna a tizenéves Han a TCW-ben úgy, hogy a magvilágokat nagyon nem is érte el a háború, márpedig ő egy magvilágon született? Beleerőltetni fölösleges. És minek kellene a Rebelsbe egy csempész, amikor a főhősök maguk is csempészek, ráadásul Hannak nem volt köze a lázadáshoz az ep4-ben. Újfent fölösleges beleerőltetni. Nem kell minden korábbi szereplőt csak azért beleerőszakolni egy sorozatba, hogy benne legyen. A készítők viszonylag jól játszanak azzal, hogy kit és mikor érdemes behozni, ha érdemes. Han nem illik egyik sorozat profiljába sem. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Úgy tudnám elképzelni ezt a szerepeltetést, hogy Heráék lopnak egy birodalmi hajót. Útközben találkoznak egy YT-1300-al, ami amint meglátja őket, elhajítja az árut. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Egyik sem, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy egyrészt, kár a Rebelst egy lapon emlegetni a Solóval ("meg egy komplett story filmet megér egyesek szerint"), mert ott az egész sztorit Han köré írták, így nem csoda, ha abban szerepel, és nem olyan sorozatban, amihez alapvetően abszolút semmi köze és nem is illik bele. Most komolyan, mit csinált volna a tizenéves Han a TCW-ben úgy, hogy a magvilágokat nagyon nem is érte el a háború, márpedig ő egy magvilágon született? Beleerőltetni fölösleges. És minek kellene a Rebelsbe egy csempész, amikor a főhősök maguk is csempészek, ráadásul Hannak nem volt köze a lázadáshoz az ep4-ben. Újfent fölösleges beleerőltetni. Nem kell minden korábbi szereplőt csak azért beleerőszakolni egy sorozatba, hogy benne legyen. A készítők viszonylag jól játszanak azzal, hogy kit és mikor érdemes behozni, ha érdemes. Han nem illik egyik sorozat profiljába sem. Értem és egyet is értek. De gondolom, hogy elbírta a volna bármelyik sorozat, ha beleszuszakolják. Mi is biztos megbocsátottuk volna, ha mondjuk egy olyan szinten behozták volna, mint a srác a TCW-ban, aki rohamdroidokat szerelgetett maga körül (basszus nem ugrik be se a neve sem az epizód..). Páran esetleg beírták volna, hogy felesleges volt, de sokaknak tetszett volna lefogadom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Mystery of a Thousand Moons és Jaybo Hood. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. Hozzászólás ideje: 2018. Február 6. 16 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Én már csak az egészet fogom egyben, ha mind kint van. Én csak úgy nézem meg. Mármint megvárom a végét és egyben ledarálom. A franc akar heteket várni hogy mi lesz a következő részben. Sokkal jobb azonnal megnézni. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.