Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

A Droid in Distress -ben volt főcím?

Csak az a rövid brunnyogás ami az előzőben is van.
Hozzászólás ideje:

Szerintem egyenlőre rendben van a főcím. Kicsit a régi Clone Wars rajzfilm intrójának hangulatát idézi, ami kb. csak egy pár hologram sercegésből, lövésből és fénykard suhintásból állt, aztán bele a lecsóba.

Hozzászólás ideje:

Szerintem egyenlőre rendben van a főcím.

Nincs is főcím! :D A sorozat eddig csúcsszuper, de ahogy látom, komoly problémájuk akadhatott a főcímmel, ugyanis azt egyértelműen kiszedték. Kinner zerveztt hozzá egy zenét, ami azt sejteti, hogy volt rendes főcím, de bizonyos okokból végül törölték a főcímet a hozzá komponált zenével együtt. Talán azért, mert a sorozat részei nagyon szorosan kapcsolódnak majd egymáshoz és így picit 24 életérzése támadhat a nézőnek.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Én inkább a szokásos okra szavazok: a reklámidő. Ha jól emlékszem, anno te is nézted a Stargate sorozatokat. Tudod, azoknál is volt egy-egy évad, amiben pár rész erejéig ugyanezt csinálták, hogy kiírták a sorozat címét, azt csók, mindezt azért, hogy nyerjenek még pár másodperc reklámidőt. Csak akkor a közönség felháborodása miatt visszatették az openinget, de az SGU-hoz már olyan nem készült. Szerintem itt is lehet valami ilyesmi, az intrót majd megkapjuk a BD-re... :roll:

Hozzászólás ideje:

26-án állítólag újra leadják a Spark of Rebelliont az ABC-n egy vadonatúj jelenettel...

Darth Vader szereplésével, valószínűleg James Earl Jonesszal. Én annyira nem örülök, neki, hogy máris megjelenik Vader... jobb lett volna, ha fokozatosan haladunk felfelé a birodalmi ranglétrán. Rohamosztagosok --> tisztek --> Kallus --> Inkvizítor --> Vader --> Császár

Ha persze értelme is lesz a cameózáson túl, akkor hajrá.

Hozzászólás ideje:

Ahogy kidobják a képre a logót azzal a zenével a semmiből, azt továbbra is hihetetlenül rossznak tartom.

A tcw-ét sem szerettem, de ennél még az is jobb volt. A cw-s, az a hologramsercegős gunship-mormogásos még a legjobb szerintem, mert szolíd.

Viszont minden más tetszik eddig hálisten'.

Nekem a grafikára sem lesz egy szavam sem ezentúl. 720p-ben Plazmán olyan szép, hogy nem is igaz.

Azok pár csillogó felület úgy megvesz kilóra, mint a pinty! És a többi is rendben van pláne egy első évadnak!

A 26-i ujrajátszásra meg kíváncsi vagyok. Főleg

Vader

kinézetére.

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:

WUT? 6,5 millió csak 52%-al több mint a dátumra és időpontra eső éves átlag? Én meg azt hittem a Disney Channel kevésbé nézett, mint CN...Egyébként ha igaz ez azt jelenti, hogy a Rebels premier lenyomta a TCW premiert ami "csak" 5 millió nézővel a CN történetének legnézettebb premierje volt.

Szerkesztve: - Werebazs

Hozzászólás ideje:

Pontositás: a 6,5 millió a nemzetközi össznézettség, a 2,7 millió pedig az amerikai. És ez a Disney Channel volt, de itt csak a pilot ment, a következő részek már a DisneyXD-n fognak.

Viszont a számok ettől függetlenül kifejezetten jók. A csatorna átlagát messze meghaladó volt az érdeklődés. Arra érdemes számítani, hogy ezek a számok esni fognak a következő hetekben, de ha 1 millió felett marad az amerikai érdeklődés akkor szerintem jók vagyunk. Azt lehetett tudni, hogy a Rebelst a DisneyXD húzónevének szánják és egyelőre úgy tűnik, hogy ez be is fog jönni.

Hozzászólás ideje:

26-án állítólag újra leadják a Spark of Rebelliont az ABC-n egy vadonatúj jelenettel...

Darth Vader szereplésével, valószínűleg James Earl Jonesszal. Én annyira nem örülök, neki, hogy máris megjelenik Vader... jobb lett volna, ha fokozatosan haladunk felfelé a birodalmi ranglétrán. Rohamosztagosok --> tisztek --> Kallus --> Inkvizítor --> Vader --> Császár

Ha persze értelme is lesz a cameózáson túl, akkor hajrá.

Nagyon remélem, hogy ez csak pletyka. Az eddigi interjúk alapján nekem nem úgy tűnt, hogy Filoni máris le akarja lőni a poént.

Hozzászólás ideje:

Ez egy normál hír, kvázi tény.

Lesz egy plusz Vader jelenet. Én se örülök neki, bár ha a leendő Blu-rayen rajta lesz mindkét verzió vagy eleve rá se rakják a plusz jelenettel megtoldottat, akkor nem zavar. Vader modelljére pedig azért kíváncsi vagyok.

Hozzászólás ideje:

Korai még. Egyáltalán mit keresne arrafelé? Hacsak nem ugrunk át a Galaxis túlsó oldalára valami nagyon fontos látnivaló miatt, értelmetlen ilyen hamar a szereplése, hisz még az Inkvizítor sem futott össze a bandával.

Hozzászólás ideje:

Szerintem is csak cameozni fog Vader. Nem is illik a sztoriba. Az Inkvizítor is csak egy pillanatra tűnt fel... Ennek fénylében meg pláne hülyeség lenne Vadert hosszabban szerepeltetni. Ennek nagyon marketing szaga van.

A nemzetközi nézettségi számok is nagyon jók! Csak így tovább. :)

A főcím hiányáról pedig annyit, hogy szerintem a történet folyamatosságával lehet kapcsolatban. A TCW -ben kellett egy olyan kezdés ahol a mesélő feltárja a helyzetet, mert ott eleinte össze-vissza ugrált a történet, nem volt idő bemutatni az alapkonfliktust. Itt ilyen előzetes felvezetésre nincs szükség.

A Spark of Rebbelion oldalán meghallgatható Kiner egy szerzeménye amit a sorozathoz írt.

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Mi van, ha csak hologramként jelenik meg? Mi tudom én, HoloNet news, vagy Kallus jelent neki a lázadókról, vagy ilyesmi. Egyáltalán nem biztos, hogy eleven valójában jelenik meg.

Én is erre gondoltam. Vagy az inkvizitor tesz neki jelentést és akkor más lesz a film vége.

A Csillagkapus példánál maradva igazad lehet, el is felejtettem, hogy kis ideig ott is mellőzték a főcímet. Talán itt is a pénz reklámidő volt a tényező. De még mindig erős bennem a gyanú, hogy kicsit 24-esre akarták venni a tempót, elvégre itt egy nagy történetszállal lesz dolgunk.

XY-n feltűnését nem tartom korainak. Ő ebben a galaxisban egy meglehetősen ismert hadúr, nincs ebben semmi csiribá, hogy mutatják. Ő nem egy titkos szereplő, akit rejtegetni kéne.

Szerkesztve: - Zééé

Hozzászólás ideje:

Az első résznél engem a főcím hiánya nem zavart, mert ott a jelenet közben jelent meg a felirat (amikor a csillagromboló a város felé kúszik), a második epizódban viszont a rövidke főcímért megszakították az eseményeket (miután Artuék a kis szállítóhajó fedélzetére lépnek), az annyira nem tetszett.

Hozzászólás ideje:

Mennyire furcsa belegondolni,hogy ok mar az EPIV-tol nincsenek!? :( (nagyon korai tudom de vajon mi tortenik majd veluk?)

Nem hiszem,hogy csak ugy lelepnek a Lazado Leiaektol... :(

Hozzászólás ideje:

Mennyire furcsa belegondolni,hogy ok mar az EPIV-tol nincsenek!? :( (nagyon korai tudom de vajon mi tortenik majd veluk?)

Nem hiszem,hogy csak ugy lelepnek a Lazado Leiaektol... :(

Filoni egyik nyilatkozatából én arra következtetek, hogy egy idő után a sorozat eseményei párhuzamosan fognak futni a filmekkel. Pl. jön a hír, hogy felrobbant a Halálcsillag, kisöpörték a Lázadókat a Hoth-ról, stb.

A Rebels-ben a filmek nagy csatái csak említés szintjén lesznek benne.

Hozzászólás ideje:

Filoni egyik nyilatkozatából én arra következtetek, hogy egy idő után a sorozat eseményei párhuzamosan fognak futni a filmekkel. Pl. jön a hír, hogy felrobbant a Halálcsillag, kisöpörték a Lázadókat a Hoth-ról, stb.

A Rebels-ben a filmek nagy csatái csak említés szintjén lesznek benne.

Hát az egy érdekes fordulat lenne, ha kiderülne, hogy Luke mellett akad még két Jedi a Szövetség berkeiben, és Luke mit sem tud róluk. Azért ahhoz, hogy ezt megjátsszák, valami nagyon jó magyarázatot kell adni rá, hogy hol csámborgot Kanan és Ezra a filmek idején.

Hozzászólás ideje:

Már ha Kanan akkor még él. De ezt a korábbi Filoni nyilatkozatot ettől függetlenül én se nagyon értettem. Szerintem akkor működne a legjobban a Rebels, ha a Halálcsillag terveinek megszerzése lenne az utolsó rész. Az ep.4 és az ep.5 közötti űrt inkább spin-offokkal tömködjék be vagy egy új animációs sorozattal, ami kifejezetten Luke-ékra koncentrál.

Hozzászólás ideje:

Aztán az is lehet, hogy a szálakat egyszerű megoldással varják majd el. Organa az Alderaanra hívja a csapatot mikor Leiát elküldi Obi-wanért, hogy egy helyen tudja a még élő jediket, és amikor a Halálcsillag elpusztítja a bolygót hőseink épp ott tartózkodnak majd.

Hozzászólás ideje:

Akkor "ha en elmegyek ,Te leszel az utolso dzsedaj!"-nak nincs ertelme.

Annak szerintem amúgy sincs, mert Yoda a Dagobah-n ülve nem tudhatja, hány Jedi kószál még a Galaxisban. Ezt már az ep3-ban sem tudta. A Sundered Heart fedélzetén is azt mondja, hogy nem tudnak további túlélő Jedikről. Pedig hát, már legalább kettőről tudunk, aki átvészelte a 66-os parancsot. Inkább - most már :) - úgy gondolja, hogy Luke lesz az utolsó, aki e hitvallást nyíltan felvállalja és követi.

Hozzászólás ideje:

Már a tcw-nál is voltak olyan felvetések, hogy belenyúlik majd a filmekbe minimum a 66-os parancsig.

Ott nem derül ki, hogy valaha is sor kerülhetett volna erre, de remélem itt sem ez az elképzelés. Nem tartanám szerencsésnek.

És nem a halál az egyetlen megoldás. A tcw esetében is mekkora karakterek halálát követeltük/vártuk eleinte.(Ahsoka, Rex, Ventress, Maul)

Most simán benyeljük, hogy élve rohangálnak valahol a galaxisban.

Itt sem fog a Ghost legénysége sem az Alderaan-nal robbanni, sem hősi halált halni. Legalább is, hogy nem mindenki, az tuti! De Ezra tuti nem! :evil:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.