Wilde Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 2. Mert az ismerősökből sosem elég. Újabb érkezik a Call to Action c. részben... Szegénynek nagyon beesett az arca. A TCW-s időkben nem tűnt ennyire megviseltnek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Szegénynek nagyon beesett az arca. A TCW-s időkben nem tűnt ennyire megviseltnek... Palpatine pártfogoltjának lenni, járhat némi stresszel is.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Remek hír, az ő feltűnését a sorozat kezdete óta várom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. És már lehet is nézni: Call to Action Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
LordGravon Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. (szerkesztve) Na, ez igen! Úgy gondoltam, eddig Lando cameója volt a legjobb... Tévedtem. Most már tényleg kezd komolyra fordulni a helyzet! Az epizód nyitójelenete pedig... Szerkesztve: 2015. Február 3. - LordGravon Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Call to Action: Azt. A. K**va! Nem akarok elhamarkodott kijelentéseket tenni, de a Rebels beelőzte nálam a TCW-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Látom srácok egy újabb jó résszel gazdagodtunk. Nagyon kíváncsi vagyok az eheti részre, először az jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Van az a szólásom, hogy hűűűűűűazaaaanyjááááátamindenitvááááóóóóóóó. Ezt a Call to Actionra nem alkalmazhatom. Nem elég kifejező hozzá. Amúgy örömömre szolgál, hogy leszoktak a címlogó behajításánál a nyesett főtéma erőltetéséről. Így sokkal jobb, hogy zeneileg belesimul az epizódba a cím. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Tényleg ennyire jó volt? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Tényleg ennyire jó volt? Megpróbálom lefesteni neked a dolgot. Emlékszel, hogy a lent említett visszatérő karaktert, nevezzük nevén, Tarkint, mennyire jól sikerült elkapni a TCW-ben, és mekkora görény volt az ep4-ben? Ha igen, akkor az órának vége. Ha nem, akkor tessék megnézni a TCW Tarkinos epizódjait és az ep4-et. Házi feladatként pedig képzeld el, hogy milyen Tarkin, ha a TCW-s precizitással elkapott, az ep4-ben már megcsillogtatott genya jellemét a Jedik akadékoskodása nélkül kiélheti. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Ígéretesen hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Vision of hope képe: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Köszi csoli, már vártam! Nagyon szép kép lett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Köszi csoli, már vártam! Nagyon szép kép lett! Így van hálásan köszönöm, ügyes voltam mi? Amúgy nem győzöm hangsúlyozni, hogy jobban tetszik a képek megválasztása a mint a tcw idején. Jobban reprezentálják az epizódot, nem tűnnek olyan randomnak, mint régen sokszor. Itt általában az epizód mondanivalóját, vagy épp a kulminációs pontját veszik célba, ami nagyon jó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 3. Én most a képre magára gondoltam, hogy szép lett. Ügyes volt a kiválasztó. No persze a guide formáció és nagyon tetszetős. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. (szerkesztve) Beigazolódott, amit sejteni véltünk! Bezony, Ahsoka érkezik a Rebelsbe! Nem is akárkik társaságában... a 2. évadpremierre ígérik még Palpatine császárt és Darth Vadert is! Ami engem illet... ez most rendesen feldobott. Ja, egy francia forrás pedig arra utal, hogy Fulcrum valóban az álcázott Ahsoka. Szerkesztve: 2015. Február 6. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. (szerkesztve) Remek hírek (aki még nem látta a Call to Action-t ne kattintson a spoiler gombra) Talán épp Ahsoka lesz az aki segít kiszabadítani Kanant Szerkesztve: 2015. Február 6. - Palpi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Ebben reménykedtem titkon! Hihetetlenül örülök a hírnek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 6. (szerkesztve) Nem mintha Birodalom párti lennék, de akkor nekik is el kellene némi erősítés, mert 2 és fél Jedi szétkapja szegény Inkvizítort hip-hop Hacsak... nem maga Vader fog majd odacsapni, na az mekkora lenne: egykori mester és tanítvány szemtől szemben (bár kicsit de ja vu ) és a végén lehetne hogy: Vader: Obi-Wan soha nem mondta el neked mi történt a mestereddel? Ashoka: Épp eleget mondott, elmondta, hogy te ölted meg! Vader: Nem...én vagyok a mestered! Szerkesztve: 2015. Február 6. - Darth Cupsy Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Vader: Obi-Wan soha nem mondta el neked mi történt a mestereddel? Ashoka: Épp eleget mondott, elmondta, hogy te ölted meg! Vader: Nem...én vagyok a mestered! Hehe Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Szintet ugrunk akkor. Jó hírek. Fulcrum Itt lehet egy olyan reveláció Vader-Ahsoka tekintetben mint később majd Vader-Luke esetében történik a Bespinen. Hihetetlen nagy potenciál van ebben a szálban. Már ha tényleg így lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. (szerkesztve) Beigazolódott, amit sejteni véltünk! Bezony, Ahsoka érkezik a Rebelsbe! Nem is akárkik társaságában... a 2. évadpremierre ígérik még Palpatine császárt és Darth Vadert is! Ami engem illet... ez most rendesen feldobott. Ja, egy francia forrás pedig arra utal, hogy Fulcrum valóban az álcázott Ahsoka. Felcsigáztatok! Vevő lennék egy Inkvi & "a kis" Ani vs Ahsoka & Kanen & Ezra párharcra! Nem mintha Birodalom párti lennék, de akkor nekik is el kellene némi erősítés, mert 2 és fél Jedi szétkapja szegény Inkvizítort hip-hop Erről eszembe jutott valami! nem tudom, mennyire vagytok otthon a sportfogadásban, de erről a 2,5 jediről ez jutott eszembe: 054 Az inkvizítor legyőzéséhez 2,5 kevesebb (H) vagy több (V) jedi kell! H 2,8 odds, V 1,4 odds. Viccet félretéve le vagyok döbbenve! Kíváncsi vagyok, Ahsoka hogy hogy néz ki 15-17 évvel idősebben, mint ahogy ott hagyták a TCW-ben! Remélem úgy, ahogy a Mortison látta látomásában saját magát! Érdekes fordulat! Lehet, hogy a Mortison látott jövőbeli énje az Rebels beli énje és lesz visszakacsintás a Rebelsben Ahsoka részéről a Mortison történt eseményekre? Szerkesztve: 2015. Február 7. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Viccet félretéve le vagyok döbbenve! Kíváncsi vagyok, Ahsoka hogy hogy néz ki 15-17 évvel idősebben, mint ahogy ott hagyták a TCW-ben! Remélem úgy, ahogy a Mortison látta látomásában saját magát! Érdekes fordulat! Lehet, hogy a Mortison látott jövőbeli énje az Rebels beli énje és lesz visszakacsintás a Rebelsben Ahsoka részéről a Mortison történt eseményekre? Remélem dögös lesz :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Nem is tudom megmondani, mennyire örülök a fejleményeknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 7. Hát igen ez magas labda volt! Örülök! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Újabb visszatérőt rebesgetnek. Ki mást mint Solo -t? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Tudom, volt már róla szó, de a második évad mikor is fog indulni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Még nem tudni. Az biztos, hogy az első részt az USA celebration -ön adják le április 16-19 -én. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. A Vision of Hope-ot 0,7 millióan látták a premierkor. Ez a legmagasabb nézettség a Rise of the Old Masters óta. Ez a csatorna mértékével mérve teljesen rendben van. Viszont kár, hogy nem látjuk mennyien nézik az ismétléseket (elvileg ugye a Disney Channel-en nagyon jól produkál a sorozat). Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2015. Február 8. Igen, én is arra lennék inkább kíváncsi. Kíváncsi leszek lesz-e változás a második évadban. Mindenesetre a disney elégedett lehet, mert állítólag a második etap már 22 részes lesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.