csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. Hozzászólás ideje: 2015. Április 6. (szerkesztve) Továbbra is 50-50..Délütán Obi ment 51-el egy darabig, de megint egál.. Valami azt súgja, hogy most Han jön ki ebből és őt meg lenyomja Vader... És 50-50-el Obi-wan ment tovább! Eszerint a szavazatok számával győzhetett, ami nem volt százalékban kifejezhető eltérés. Egyelőre vesztésre áll..Mondjuk Vader harmadszor döntős! Lehet, hogy kijárna már valami neki? Szerkesztve: 2015. Április 7. - csoli1138 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Elég masszív volt ez a Han-Obi párbaj. Idén a legszorosabb összecsapás és a TiM történetében is csak a tavalyi Rex-Padmé futott ki 50-50-re. A különbség nüansznyi, százalékokban nem mérhető. Megmondom őszintén, hogy előzetesen számítottam nagyon szoros küzdelemre köztük, de látva Han nehézségeit Rex ellen, ill. Obi magabiztosságát, kicsit megnyugodtam. Aztán mégis végig kiélezett volt a dolog, bár Han talán egyszer se vezetett, sőt 52-48 lehetett a legnagyobb különbség. A másik fronton előre borítékolható volt Vader sikere, de ott meg valamivel szorosabbra számítottam, végül teljesen sima lett. Létrejött a tavalyi nagy döntőbeli visszavágó, de most Vader sokkal jobban nyitott. Eddig mindkét döntőjét viszonylag simán bukta el, most itt a nagy lehetőség. Előzetesen is úgy gondoltam, hogy idén Vader nyerhet, hisz Yoda és Obi már sorra kerültek. Ráadásul a címvédés lehet túl unalmas lenne a népnek, meg gonosz se nyert még stb.. Én mindenesetre gondolkodás nélkül Obi-ra tettem a voksom és remélem, hogy összekapja még magát a végére. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Én most Vaderre szavaztam. Tavaly emlékeim szerint Obi-Wanra nyomtam, de ha nem, az sem baj. Most Vader felé húz a szívem. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. De kár, hogy nem Han jutott a döntőbe. Én is Vaderre szavaztam, egész jól áll jelenleg. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Szerintem ezt mostmár behúzza Vader..Bár nem rá szavaztam, de rá is fér már.. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Hozzászólás ideje: 2015. Április 7. Szomorúan látom, hogy Obi-nak az idei döntőben nincs esélye a győzelemre. Várható volt, hogy Vader most visszavág. Talán ha Yoda jut be, akkor legalább szorosabb lenne, bár nem biztos. Han-nak szerintem még ennyi sansza se lett volna. Kisvártatva a TiM nyertesei körében is összeáll az Ep.6 végi nagy "szellemtrió". Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. És győzött Darth Vader, az egykori Anakin Skywalker, a Kiválasztott, Jedi lovag, Sith Nagyúr. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Megérdemelt győzelem. Nem rá szavaztam ,de akkor is ezt kell mondjam, az is csoda, hogy az első két TiM döntőben le tudták győzni. Kíváncsi vagyok jövőre dupláz-e valaki, vagy egy új arc rúg labdába, akár az ep 7-ből! Mert a régi karakterek is sokat erősödhetnek, de az az érzésem egy Kylo Ren sem lesz gyenge a következő TiM-ben! Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Szerintem jövőre Luke fogja behúzni. Valahogy úgy érzem, hogy most fog igazán beérni a karaktere. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Én is Luke-ra gyanakszom. Esetleg Han-ra. A Rebels karaktereitől némi erősödést várok, de az Ep.7 egyértelműen el fogja vinni a prímet. Ettől függetlenül nem gondolnám, hogy a teljesen új szereplők rögtön túl erősek lennének. Az új film szerintem a Leia-Luke-Han triónak dobhat sokat a népszerűségén. A hercegnő viszont elég súlytalan és az Ep.7-ben se gondolnék neki akkora szerepet, hogy érdemben változzon a státusza. Kérdés, hogy Luke vagy Han lesz-e jobban előtérbe helyezve, az sokat számíthat. Ha Luke-ból kihozzák a benne rejlő hatalmas potenciált, akkor könnyen az élre törhet a film után. Mondjuk van is hova fejlődnie, mert jelenleg elég karcsú a TiM tekintetében. Han pedig azért lehet titkos favorit, mert a tisztán OT szereplők közül ő a legnépszerűbb és globálisan is ő áll a legjobban a trióból. Nem kell ugrásszerűen nőni a támogatottságának a komolyabb sikerhez. Persze a lebonyolítástól is sok függ. Ha megint szétválasztják a sötét és világos oldalt, akkor Vader döntője megint előre borítékolható, a drámai küzdelmek pedig a másik fronton lesznek. Címvédésre nem számítok jövőre se. Ha az Ep.7 esetleg bebukik és nem javít senki helyzetén, akkor azt tudom elképzelni, hogy Obi, de legfőképp Yoda újra győzhet. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Azért nem nyert Obi mert az öregebb képe volt fenn. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Hozzászólás ideje: 2015. Április 8. Azért nem nyert Obi mert az öregebb képe volt fenn. Jaja. Így volt ez a "valóságban" is. Az öreg Obi távozott fizikális valójából Vader ellen, bezzeg fiatalabb korában ő volt zenész. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. Hozzászólás ideje: 2015. Április 9. (szerkesztve) Örülök Vader sikerének, kijárt már neki egy győzelem, az utolsó körben én már nem szavaztam, de nem is tudtam volna dönteni a két katakter közül. Szerkesztve: 2015. Április 9. - Palpi Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Április 10. Hozzászólás ideje: 2015. Április 10. Azért nem nyert Obi mert az öregebb képe volt fenn. Ennyi! Csoda, hogy Alec papa eddig jutott.. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Hozzászólás ideje: 2015. Április 18. Így működik BB8: http://cinestar.hu/star-wars-az-ebredo-ero-ime-az-uj-gurulos-droid-titka/ Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. Hozzászólás ideje: 2015. Május 8. SimonZ sagaposzterével is promózza az xpress.hu a hírlevelében az új Szereplők nagykönyve, több mint 200 karaktert bemutató kiadványt. A megjelenési dátum érdekes, mert idén dec 31, így felmerül a kérdés, hogy az ep7-et is érinti? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Jó lenne, ha érintené. Zoli képén jót vigyorogtam. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Hozzászólás ideje: 2015. Május 9. Jó lenne, ha érintené. Zoli képén jót vigyorogtam. A dátum miatt esélyes. Mondjuk jó korán lett előrendelhető. Talán ez egyben egy igényfelmérés is.. Rajtam nem múlik! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. Május 25. Hozzászólás ideje: 2015. Május 25. Nem biztos, hogy jó ide akkor valaki tegye át, jobbat nem találtam. A Madame Tussauds Múzeumban Star Wars kiállítás nyílt: http://www.gamestar.hu/madame-tussauds-star-wars-muzeum-kiallitas.html Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 6. Hozzászólás ideje: 2015. Június 6. Lentebb taglalt könyv, derült égből megjelent. Az év végi megjelenési dátum adminisztrációs hiba volt az xpress-en.. Így nyilvánvalóan csak az elso 6 résszel foglalkozik.. Most fél évvel a saga bővülése előtt érdemes ezt megvenni? Ha valaki látta közelről vsgy megvette írjon lóla legyenszives, mert az eddigi enciklopédiák mind megvannak és kétséges nekem, hogy hogy tud-e ez újat mondani.. Köszi! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Hozzászólás ideje: 2015. Június 7. Tegnap láttam a könyvhéten, gondoltam, majd később megnézem, de balga mód kiment a fejemből. Első blikkre viszont azt tudom mondani, hogy méretben kisebb, mint elődei. Lapszámra viszont így lehet, hogy több. Majd szerintem jövő héten megveszem. Viszont ebben ugye még nem kánon információk vannak. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. Június 8. Hozzászólás ideje: 2015. Június 8. Megvárom a beszámolódat, ha addig nem ír más.. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2015. Augusztus 3. Ez a Luke Skywalker gyerek nagyon önkritikus... http://hvg.hu/kultura/20150802_Nincs_viccesebb_ficko_Luke_Skywalkernel_a Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Idén is lesz This is Madness? (Immár kiegészülve a 7. rész gárdájával?) Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Csak lesz. Idén több értelme lenne, mint mondjuk tavaly volt, hiszen végre friss filmes husik is lennének benne, ráadásul a régiek is visszatértek. Érdekes lenne látni, hogyan teljesítene most Han, mennyire tud labdába rúgni Rey, Finn, Poe és Kylo, mennyi esélye van most Ahsokának, hogy visszatért. Idén izgalmasabb lenne a szavazás. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. Hozzászólás ideje: 2016. Február 28. És persze a Rebels karakterei-re is "rápihent" már a nép! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. (szerkesztve) Idén is lesz This is Madness? (Immár kiegészülve a 7. rész gárdájával?) Lesz,március 14.én kezdődik! Első forduló párositásai: Szerkesztve: 2016. Március 7. - luke19 Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Most nem lesznek "selejtezők" előtte? Elég furcsa így ez az ágrajz, nem biztos, hogy így annyira jól jönnek ki a dolgok. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Hozzászólás ideje: 2016. Március 7. Ez nekem nem tűnik túl fair-nek Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Hozzászólás ideje: 2016. Március 8. Érdekes lesz. Kellettek volna a selejtezők. Tartottak volna tőle, hogy esetleg nem jutnak el ide ennyien a rebelsből vagy a 7-ből? Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.