Ugrás a kommentre

Karakterek

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Továbbra is 50-50..Délütán Obi ment 51-el egy darabig, de megint egál..

Valami azt súgja, hogy most Han jön ki ebből és őt meg lenyomja Vader...

És 50-50-el Obi-wan ment tovább! :clap:

Eszerint a szavazatok számával győzhetett, ami nem volt százalékban kifejezhető eltérés.

Egyelőre vesztésre áll..Mondjuk Vader harmadszor döntős! Lehet, hogy kijárna már valami neki?

Szerkesztve: - csoli1138
Hozzászólás ideje:

Elég masszív volt ez a Han-Obi párbaj. Idén a legszorosabb összecsapás és a TiM történetében is csak a tavalyi Rex-Padmé futott ki 50-50-re. A különbség nüansznyi, százalékokban nem mérhető. Megmondom őszintén, hogy előzetesen számítottam nagyon szoros küzdelemre köztük, de látva Han nehézségeit Rex ellen, ill. Obi magabiztosságát, kicsit megnyugodtam. Aztán mégis végig kiélezett volt a dolog, bár Han talán egyszer se vezetett, sőt 52-48 lehetett a legnagyobb különbség.

A másik fronton előre borítékolható volt Vader sikere, de ott meg valamivel szorosabbra számítottam, végül teljesen sima lett.

Létrejött a tavalyi nagy döntőbeli visszavágó, de most Vader sokkal jobban nyitott. Eddig mindkét döntőjét viszonylag simán bukta el, most itt a nagy lehetőség. Előzetesen is úgy gondoltam, hogy idén Vader nyerhet, hisz Yoda és Obi már sorra kerültek. Ráadásul a címvédés lehet túl unalmas lenne a népnek, meg gonosz se nyert még stb.. :)

Én mindenesetre gondolkodás nélkül Obi-ra tettem a voksom és remélem, hogy összekapja még magát a végére. :)

Hozzászólás ideje:

Szomorúan látom, hogy Obi-nak az idei döntőben nincs esélye a győzelemre. Várható volt, hogy Vader most visszavág. Talán ha Yoda jut be, akkor legalább szorosabb lenne, bár nem biztos. Han-nak szerintem még ennyi sansza se lett volna. Kisvártatva a TiM nyertesei körében is összeáll az Ep.6 végi nagy "szellemtrió". :)

Hozzászólás ideje:

Megérdemelt győzelem. Nem rá szavaztam ,de akkor is ezt kell mondjam, az is csoda, hogy az első két TiM döntőben le tudták győzni.

Kíváncsi vagyok jövőre dupláz-e valaki, vagy egy új arc rúg labdába, akár az ep 7-ből!

Mert a régi karakterek is sokat erősödhetnek, de az az érzésem egy Kylo Ren sem lesz gyenge a következő TiM-ben!

Hozzászólás ideje:

Én is Luke-ra gyanakszom. Esetleg Han-ra.

A Rebels karaktereitől némi erősödést várok, de az Ep.7 egyértelműen el fogja vinni a prímet. Ettől függetlenül nem gondolnám, hogy a teljesen új szereplők rögtön túl erősek lennének. Az új film szerintem a Leia-Luke-Han triónak dobhat sokat a népszerűségén. A hercegnő viszont elég súlytalan és az Ep.7-ben se gondolnék neki akkora szerepet, hogy érdemben változzon a státusza. Kérdés, hogy Luke vagy Han lesz-e jobban előtérbe helyezve, az sokat számíthat.

Ha Luke-ból kihozzák a benne rejlő hatalmas potenciált, akkor könnyen az élre törhet a film után. Mondjuk van is hova fejlődnie, mert jelenleg elég karcsú a TiM tekintetében. Han pedig azért lehet titkos favorit, mert a tisztán OT szereplők közül ő a legnépszerűbb és globálisan is ő áll a legjobban a trióból. Nem kell ugrásszerűen nőni a támogatottságának a komolyabb sikerhez.

Persze a lebonyolítástól is sok függ. Ha megint szétválasztják a sötét és világos oldalt, akkor Vader döntője megint előre borítékolható, a drámai küzdelmek pedig a másik fronton lesznek. Címvédésre nem számítok jövőre se. Ha az Ep.7 esetleg bebukik és nem javít senki helyzetén, akkor azt tudom elképzelni, hogy Obi, de legfőképp Yoda újra győzhet.

Hozzászólás ideje:

Azért nem nyert Obi mert az öregebb képe volt fenn. :P

Jaja. Így volt ez a "valóságban" is. Az öreg Obi távozott fizikális valójából Vader ellen, bezzeg fiatalabb korában ő volt zenész. :D

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Örülök Vader sikerének, kijárt már neki egy győzelem, az utolsó körben én már nem szavaztam, de nem is tudtam volna dönteni a két katakter közül.

Szerkesztve: - Palpi
  • 2 héttel később...
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

SimonZ sagaposzterével is promózza az xpress.hu a hírlevelében az új Szereplők nagykönyve, több mint 200 karaktert bemutató kiadványt.

A megjelenési dátum érdekes, mert idén dec 31, így felmerül a kérdés, hogy az ep7-et is érinti?

• 3 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Lentebb taglalt könyv, derült égből megjelent.

Az év végi megjelenési dátum adminisztrációs hiba volt az xpress-en..

Így nyilvánvalóan csak az elso 6 résszel foglalkozik..

Most fél évvel a saga bővülése előtt érdemes ezt megvenni?

Ha valaki látta közelről vsgy megvette írjon lóla legyenszives, mert az eddigi enciklopédiák mind megvannak és kétséges nekem, hogy hogy tud-e ez újat mondani.. Köszi!

Hozzászólás ideje:

Tegnap láttam a könyvhéten, gondoltam, majd később megnézem, de balga mód kiment a fejemből. Első blikkre viszont azt tudom mondani, hogy méretben kisebb, mint elődei. Lapszámra viszont így lehet, hogy több. Majd szerintem jövő héten megveszem. Viszont ebben ugye még nem kánon információk vannak.

• 1 hónappal később...
  • 6 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Csak lesz. Idén több értelme lenne, mint mondjuk tavaly volt, hiszen végre friss filmes husik is lennének benne, ráadásul a régiek is visszatértek. Érdekes lenne látni, hogyan teljesítene most Han, mennyire tud labdába rúgni Rey, Finn, Poe és Kylo, mennyi esélye van most Ahsokának, hogy visszatért. Idén izgalmasabb lenne a szavazás.

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.