Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Te hol és mikor láttad a filmet? Hunner Németországban lakik, bár azt nem tudom, hogy hol látta, mert ott elvileg ma éjfélkor lesz a premier (ugyan néhány szomszédos országban már tegnap éjfélkor meg lehetett nézni) Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Holnap este!!!!! Már dalolászva kibírom ezt a kis időt ! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Azt hittem, Solo kimarad. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Na ez viszont tényleg fujj! Ha ez az ára, akkor "sajnos" én sosem leszek gazdag... Írt róla az index is. De nálunk ennek már hagyománya van. És anno is a Star Wars kapcsán volt szalagcím belőle. Szerkesztve: 2015. December 16. - Zééé Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Írt róla az index is. De nálunk ennek már hagyománya van. És anno is a Star Wars kapcsán volt szalagcím belőle. Hát van egy feelingje ezeknek a cikkeknek. Köszi! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Már dalolászva kibírom ezt a kis időt ! Ez de jópofa volt! Jófejek az új arcok, de Leia és Han is jó hogy beugrott! Szerkesztve: 2015. December 16. - csoli1138 Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Csoli! Tudod mennyi idő van még a premierig? 2000 perc. Szerkesztve: 2015. December 16. - Rajmesz Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Csoli! Tudod mennyi idő van még a premierig? 2000 perc. Másodpercben kérném! Amúgy én ne tudnám; magam is visszaszámlálok az avatarom alatt már 70 napja.. Szerkesztve: 2015. December 16. - csoli1138 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Másodpercben kérném! Kb 116 ezer másodperc a komment beírásakor. Szerkesztve: 2015. December 16. - luke19 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Kösssz... Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Már dalolászva kibírom ezt a kis időt ! Még néhány ilyen videó megtekintése, és simán Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Nem tudom kinek milyen a mai napja, de én már most olyan lázban égek hogy a normális valóság tűnik szürreálisnak. Még jó hogy este megyek egy nagyon kedves barátnőmmel megnézni a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt. Azzal is megy az idő. Persze pár forralt bor el fog fogyni altatónak. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Én még mindig nem akarom elhinni, hogy holnap új SW film. Szerintem én most alszom és mikor felcsendül a jól ismert zene akkor felébredek. Ránézek a Final Countdown alkalmazásra a telómon és ezt látom: 89 nap, 12 óra 23,56 mp. Már rájöttem, hogyan tartsam magam ébren a premieren: napközben megiszok egy liter kólát, hogy legyen időm kivizeltetni magam. Utána a premier előtt 2 órával nem iszok semmir. Közvetlen a premier előtt egy energiaitalt és ha szükséges a film közben is. Ma ha tudok elalszom 10 óra körül és másnap suli után hazamegyek alszom pár órát. Na utána iszom meg a kólát. Ennyivel kipótolom kiszerkesztem a hsz-em. Szerkesztve: 2015. December 16. - Rajmesz Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Most zajlik Londonban a premier 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. A mákosok! Jólvan, holnap mi is mákosok leszünk! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Jaj de jó nekik. :) Mivel itt szerintem csak én megyek Imaxre (a többiek 2D feliratra) gondolom azért beállhatok egy csoportképre. Meg egy beszélgetésre is sort kerítünk gondolom. Korábban írtam, hogy talán sikerül a mamámat rávennem, hogy varrjon nekem egy jedi jelmezt úgy könnyű lesz felismerni engem. De ez sajnos nem fog összejönni. 1.) Mamámat nem sikerült rávennem, hogy varrjon. 2.) A CC konkrétan megtiltotta hogy bárki is abba menjen. Úgyhogy, hogy megismerjetek (mondjuk korábban már leírtam de sebaj): Rövid szőkésbarna hajam van, kék szemem van, sovány vagyok, 175 cm. Még annyi, hogy a "kiszemeltem" nem jön így az anyámmal megyek. Különleges ismertető jelnek a karomra akartam tetováltatni Star Wars nyelven betűtipússal, hogy May the Force be with You de ez sajna nem jött össze. Majd az epVIII-ra. (ja és megnyugtatok mindenkit, hogy jövőre veszek vagy 10 jegyet, hogy akinek nem sikerült vennie az ne búslakodjaon; természetesen egy fillérel sem kérek majd többet mint amennyiért megveszem ) Szerkesztve: 2015. December 16. - Rajmesz Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Holnap este 11 körül, mikor már várakozunk, hogy beengedjenek a moziterembe Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Különleges ismertető jelnek a karomra akartam tetováltatni Star Wars nyelven betűtipússal, Aurebesh-nek hívják! Évek óta kacérkodom a gondolattal, hogy a gyerekeim nevét ilyennel felvarrassam a vállamra egy jedi-jel köré.. Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. (szerkesztve) Aurebesh-nek hívják! Évek óta kacérkodom a gondolattal, hogy a gyerekeim nevét ilyennel felvarrassam a vállamra egy jedi-jel köré.. Köszi. Hát ez igazán Jedis vagy nem tudom mit mondjak milyen tett lenne. Ja és kevesebb, mint 100000 másodperc van a premierig. Szerkesztve: 2015. December 16. - Rajmesz Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Így a karácsonyi időszakban járva bevallom, hogy nekem a karácsony már nem sok mindent jelent, nem nagyon mozgat meg... nincs meg az a régi varázsa, ami ámulatba ejtett gyerekként. Most viszont így egy nappal a film előtt ugyanazt érzem, mint amit gyerekként 23.-án este... azt, hogy tudom, hogy már csak egyet kell aludni és valami nagyon jó ajándékot fogok kapni (vagy legalábbis erősen bízom benne) és már alig várom a holnapot, hogy végre kicsomagolhassam, ráadásul ezt közösen tehetjük meg a fórum nagyjával. Holnap találkozunk! Válasz
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Így a karácsonyi időszakban járva bevallom, hogy nekem a karácsony már nem sok mindent jelent, nem nagyon mozgat meg... nincs meg az a régi varázsa, ami ámulatba ejtett gyerekként. Most viszont így egy nappal a film előtt ugyanazt érzem, mint amit gyerekként 23.-án este... azt, hogy tudom, hogy már csak egyet kell aludni és valami nagyon jó ajándékot fogok kapni (vagy legalábbis erősen bízom benne) és már alig várom a holnapot, hogy végre kicsomagolhassam, ráadásul ezt közösen tehetjük meg a fórum nagyjával. Holnap találkozunk! Hát, nekem kb 4 éve nem volt rendes karácsonyom, most lesz. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én imádom a karácsonyt, minden giccsével, adventi koszorúval, Macualay Culkin-nal, ajándékokkal, ÉS IDÉN STAR WARS-SZAL!!! Válasz
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. na ki megy a 00:01 -es adásra?? ( legalábbis itt ekkor lesz ) :-D :-D Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Most hol az az itt? Mert amúgy szinte mindenki innen. Válasz
vitobrand Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. miskolc. jó a legtöbbnek akkor én sajnos csak vasárnap Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Inkább arra lennék kíváncsi, ki lesz itt a fórumon 00.01 és mondjuk 03.00 között... Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. miskolc. jó a legtöbbnek akkor én sajnos csak vasárnap 2 jó barátommal megyek az éjféli miskolci vetitésre. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Inkább arra lennék kíváncsi, ki lesz itt a fórumon 00.01 és mondjuk 03.00 között... Tudod mit? Én arra nem vagyok kíváncsi! Jóesetben senki! 3 után talán tabletről tolok egy rövid véleményt! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy félórára sincs a CC szóval valószínűleg az elsők között leszek fenn utána Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Hozzászólás ideje: 2015. December 16. Én olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy egy félórára sincs a CC szóval valószínűleg az elsők között leszek fenn utána Nekem haza kell vezetnem 40 km-t. Sima ügy! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.