Wilde Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hát akkor ez lesz az ajándék, be lehet tenni a fa alá... Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. aeonflux szerint (aki kapcsolatban van a hazai filmforgalmazókkal) a film egy hetes csúszással jöhet hozzánk, mint az Avengers 2. (meg általában az összes Disney film) Na az már csak azért is szívás, mert a világpremier utáni következő hét csütörtök Szenteste 24-e, majd péntek és szombat karácsony. Remélem, ha lesz éjféli premier, akkor szerda csütörtök fordulóján lesz. Mindenesetre utazás szempontjából már most látom előre, hogy rémálom lesz... Ettől tartottam... még tavaly a Disney megbüntette a magyar mozikat, miszerint minden filmjük a világpremierhez képest egy héttel később kerülhet csak moziba határozatlan ideig. Ez amiatt volt, mert valaki felvette telefonnal a Vasember 3-at és felrakta a netre. Abban sem vagyok biztos, hogy éppen karácsony idejére betennének egy premiert mégha az Star Wars is, nem nagyon vannak nyitva az ünnepek alatt a mozik, úgyhogy az szerintem inkább másfél/két hetes csúszás lesz, már ha addig élni fog még ez a szankció. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Abban sem vagyok biztos, hogy éppen karácsony idejére betennének egy premiert mégha az Star Wars is, nem nagyon vannak nyitva az ünnepek alatt a mozik, úgyhogy az szerintem inkább másfél/két hetes csúszás lesz, már ha addig élni fog még ez a szankció. A gond az, hogy ha 2 hetes csúszás lenne, az pont szilveszter újév napjaira esne (csütörtök péntek)...Az még rosszabb mozizás szempontjából nálunk. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hát igen az sem a legjobb Arra egyébként nincs esély, hogyha így lenne akkor hétfői premier legyen, vagy ez valami szabály, hogy premierek csak csütörtökön lehetnek? Én személy szerint eddig csak csütörtöki premierrel találkoztam. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Ha igy lesz nehezen fogom megállni, hogy ne ugorjak le valamelyik környező országba premierezni. Egy bécsi vonatjegy már egyébként sem egy nagy kiadás. Csak nem tudom ki mindenki lenne ebben benne. Mert ugyanakkor a premier feeling része az is, hogy közösen nézzük. Én bizok benne hogy nem lesz csúszás. Ha valaki megnézi a prequel filmek bevételeit látható hogy arányaiban messze nálunk a legsikeresebbek az SW filmek (az ugyanakkor lakossággal biró Csehországban például 1,1 millió dollárt hozott az ep.3; nálunk 3,1-et!) Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Nekem sajnos mindenképp kéne magyar felirat a filmhez. Csak úgy tudnám 100%-ig élvezni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Tele van a net kamerás felvételekkel. Azokat az országokat is szívatják? Ugyan már... Kíváncsi vagyok mi lesz, de ha csúsztatják azzal könnyen hazavághatják a feelinget. Külföldre mennék én is, de pl. németül abszolút nem tudok így nehéz lenne úgy megnéznem a filmet, hogy egy kukkot se értek belőle. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Bécsben tuti adják eredeti nyelven is. Annyi, hogy angol felirat viszont nem lenne hozzá, ami sokaknál gondolom sztornózza is ezt az opciót. Abban sem vagyok biztos, hogy éppen karácsony idejére betennének egy premiert mégha az Star Wars is, nem nagyon vannak nyitva az ünnepek alatt a mozik, úgyhogy az szerintem inkább másfél/két hetes csúszás lesz, már ha addig élni fog még ez a szankció. Pont ellenkezőleg. A két ünnep között nagyon pörögnek a mozik. Annyira hogy ilyenkor a filmek nézettsége rendszerint meg is ugrik. A Hobbit 2 például itthon december 19 és 22 között 84 millió Ft-ot hozott, mig december 26 és 29 között 94 milliót. A Jégvarázs 42 millióról ugrott 74-re! A Wall Street farkasát ami anno szétnyerte magát nálunk, pont igy karácsony idején hozták be. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Azért bízzunk az SW erejében! Ez mégsem valami huszadrangú képregényfilm! Lucas fika Flux meg ne riogasson előre. Amúgy is rühellem a csávót. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Ha német földön adják angolul, én megyek. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Nekem jó lesz a kamerás verzió is. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Nekem jó lesz a kamerás verzió is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. (szerkesztve) Azért egy SW VII nem egy átlagos Disney-film, ahol a mozinézők száma esetleg függhet attól, hányan tudták megnézni a kamerás felvételt a neten. Egy SW filmet sokan fognak megnézni moziban, mert egyszerűen az dukál hozzá, és ezen semmilyen kalóz felvétel nem változtat. Ennek fényében én is remélem, hogy nem lesz csúszás, mert az égadta világon semmi értelme nem volna. Szerkesztve: 2014. November 25. - Pildi Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Ezen már az ominózus Vasember 3 eset idején elgondolkodtam, de nem is mertem komolyabban elképzelni, milyen lenne, ha tényleg így beszívatnak minket. Nekem tuti menne eredetiben felirat nélkül, csak hát a szomszéd ország is más ország. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Azért az nem mindegy karácsony előtt, hogy egy mozizás 2000 Ft-ba, vagy 29 EUR (utiköltség Bécsbe) + nem tudom mennyi EUR mozijegy költségbe kerül. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Abszolút nem mindegy. Mindenesetre, ha nem lesz más megoldás, én is elmennék Bécsig, hogy megnézzem a premier napján. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Szerző Hozzászólás ideje: 2014. November 25. Én a forgalmazó helyében, ha így alakulna a dolog, tuti nem hagynám annyiban. Ez óriási bevételkiesés lenne nekik is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Ha igy lesz nehezen fogom megállni, hogy ne ugorjak le valamelyik környező országba premierezni. Egy bécsi vonatjegy már egyébként sem egy nagy kiadás. Csak nem tudom ki mindenki lenne ebben benne. Valószínűleg én is benne lennék. Persze egybekötve egy pár órás városnézéssel. Karácsony előtt biztosan meglenne ennek is a hangulata. És amit esetleg nem értek hallás után, remélem azt elmesélitek utána Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Én azért örülnék neki, ha nem kellene utazni. Nem is feltétlenül a pénz miatt (bár gondolom nem lenne olcsó), hanem ez a decemberi időszak, zh-k, vizsgák miatt nekem elég sűrű szokott lenni. És amit esetleg nem értek hallás után, remélem azt elmesélitek utána Majd fordítjuk neked közben szinkronba. Egyszer volt olyan a WestEndben, hogy az egyik anyuka, folyamatosan, hangosan olvasta fel a feliratos filmet a 3 éves gyerekének. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Hozzászólás ideje: 2014. November 26. Az lenne a legjobb, ha nem csúszna a premier Na, azért ennyire nem rossz a helyzet Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Jó hírek aeonfluxtól: December 17-re gyúr a forgalmazó, de egyáltalán nem biztos, hogy ezt a Disney engedélyezni fogja. A Fórum Hungary mindent megtesz...A Disney-n múlik minden... Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Nagyon remélem, hogy sikerült elérniük a December 17-i premiert és a Disney nem lesz szőrös szívű. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. (szerkesztve) és a Disney nem lesz szőrös szívű. Egy szálka vagyunk egy ideje nekik (konkrétan az ország). Lásd hetes mozipremier késések, blu ray beszüntetés, fapados verziók stb.. Kemény fenéknyalásra lesz szüksége a hazai forgalmazónak... Szerkesztve: 2014. November 27. - JakeSully Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. A mozi premierekről tudtam, de a többi új nekem, hát ezalapján akkor csak félve reménykedem abban, hogy lesz ebből valami... Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Fenéknyalás helyett valszeg egy óriási siker igérete kell inkább. Az, hogy mennyire szereti a helyi forgalmazó a Disney-t valszeg baromira nem érdekli őket. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. A boxoffice bevételek minket igazolnak magyarokat. Itthon elképesztő sikeresek a filmek. Meg kell győzni a Disney-t, hogy világpremier kell nálunk is. A többi Marveles és Disney film mehet 1 hetes késéssel ugyanúgy, csak legyen ez a film a kivétel! Válasz
mikiwan Hozzászólás ideje: 2014. November 27. Hozzászólás ideje: 2014. November 27. A boxoffice bevételek minket igazolnak magyarokat. Itthon elképesztő sikeresek a filmek. Meg kell győzni a Disney-t, hogy világpremier kell nálunk is. A többi Marveles és Disney film mehet 1 hetes késéssel ugyanúgy, csak legyen ez a film a kivétel! Meg kell győzni a Disney-t?? Bakker, én azt hittem, hogy ez alap, hogy a SW csak és kizárólag világpremier lehet 00:00-kor... Hadd ne keljen már egy hetet várni rá!! Válasz
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. Hozzászólás ideje: 2015. Március 7. aeonflux szerint (aki kapcsolatban van a hazai filmforgalmazókkal) a film egy hetes csúszással jöhet hozzánk, mint az Avengers 2. (meg általában az összes Disney film) Na az már csak azért is szívás, mert a világpremier utáni következő hét csütörtök Szenteste 24-e, majd péntek és szombat karácsony. Remélem, ha lesz éjféli premier, akkor szerda csütörtök fordulóján lesz. Mindenesetre utazás szempontjából már most látom előre, hogy rémálom lesz... Az az egy hét az igazándiból kettő... http://sg.hu/cikkek/111045/a-magyarok-az-utolsok-kozott-lathatjak-a-bosszuallok-2-t A Disney jelenlegi hozzáállását látva (hazai BD megszüntetése, stb...), sajnos jó esélyt látok rá, hogy a SW-szal sem tesznek kivételt. Mindegy, aki akar, csak Szombathelyig kell eljönnie, még négy hely van a kocsimban - én akkor kimegyek a 30 km-re fekvő Oberwartba megnézni. Sajnos valószínűleg csak németül. Válasz
Palpi Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Hozzászólás ideje: 2015. Március 10. Ez nagyon nem bíztató hír, jelen állás szerint akkor itthon szilveszteri premier lesz... Azért én reménykedem még, hogy legalább erre az egy filmre megkönyörül a Disney (egyébként kíváncsi lennék, hogy mondjuk a németeknél vagy a franciáknál bevezetnének-e ilyen szankciót....) Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Hozzászólás ideje: 2015. Április 20. Jelen állás szerint itthon karácsonyi premier lesz... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.