Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Ahsoka egy ifjú padawan volt. Ennek semmi nem mondott ellent. Sabine kinézetre inkább modell, mint harcos Manadalori. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Ahsoka egy ifjú padawan volt. Ennek semmi nem mondott ellent. Már azt leszámítva, hogy addig minden ifjú padawan, sőt, minden Jedi lovag tunikát és köpenyt viselt, nem pedig toppot és miniszoknyát. (Na jó, Aayla Secura kivétel, de ő legalább nadrágot hord, és nem is ifjú padawan. ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. És különben is, egy univerzum legyen, ne olyan, hogy ez csak a Köztársaságban elfogadható hangulat, ez meg csak a Birodalomban. Ez pont különbségtétel az ep1-2-3 és az ep4-5-6 között, két Star Warsszá vágása az egy univerzumnak. Az ep4-5-6 érájában kellenek ep1-2-3 érából szökött dolgok, ahogy vica-verza is megvoltak. Így teremtődik meg a Rebels-hangulat. De akkor ne úgy promózzuk, hogy hú ez aztán a klasszikusokra fog hajazni mert bukta lesz a vége. Én is már ezt vártam erre adnak egy ilyen csajt. Ahsoka szerintem rossz példa, hisz a Jedik se úgy néztek ki a sorozat 80% -ban mint a filmekben. Egyben volt az egész, magában a sorozatban működött. Itt kép alapján meg a leírások alapján nem jön be ez a feeling. Lehet még ragozni de egyelőre ez nem fog változni. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Tizenöt év alatt nem lehet több milliárd bolygót Birodalmasítani. Ez évezredek alatt is kizárt. Az ep6-ban látható, hogy még Coruscanton és Naboon sem változott szinte semmi. Naboo szó szerint ugyanolyan, Coruscantról még a Jedi Templom sem tűnt el. És egyszerűen túl keveset láttunk a Birodalom érájából ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonhassunk le, milyen volt akkor az élet. Mert amit láttunk, az vagy semmiben sem különbözött a Köztársaság korától (Tatooine, ott aztán hót mindegy, mi uralkodik a Galaxison), vagy katonai bázis volt. Még az a szegény Bespin sem mutatott eleget a mindennapi életből, hiszen mire hőseink odaértek, már rég ott trónolt a Birodalom, úgyhogy lényegében átszellemült katonai bázissá. Éppen ezért lesz szép a Rebels, végre nem katonákat és katonai bázisokat látunk, hanem még mezei embereket, olyan bolygókkal, ahol élnek. Legalábbis remélem. Egyetértek, erre gondoltam én is. Akkor meg reménykedhetünk együtt. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Nekem még mindig bejön a csaj. Azzal a külőnbséggel hogy most jobban mint előtte. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Nekem még mindig bejön a csaj. Azzal a külőnbséggel hogy most jobban mint előtte. Miért, valami olyat láttál, amit mi még nem? Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Ha például azt üvöltöm, hogy Conan....akkor az emberek egyik fele a Conan O'Brien showra gondol A karakterről majd akkor tudok véleményt alkotni, ha látom a sorozat keretein belül. Eredetileg Ahsoka sem volt szimpatikus, de utólag úgy gondolom nagyon jól szőtték bele a történetbe. Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. (szerkesztve) Ahsoka milyen archetípus volt? Ő emlékeim szerint az elején még ilyen kis topban járkált. Ez melyik archetípus sajátja? A kinézete alapján Ő nem volt sok, de a sorozatban sokan azért nem szerették, mert ott már egyeseknek sok volt. Most csak kinézet alapján nekem Sabine sok. Túlzásba lett víve rajta a cukiság, túl sok ahogy kinéz, túl sok a szobája...a kinézete és személyes környezete túl van eröltetve. Alapjáraton senki nem okádja tele a szobályát grafitivel, ahogy maximum az emosok, japán diáklányok csinálnak hülyét magukból a túlzásba vitt öltözködésükkel. A kérdésre nem tudok pontos választ adni, de Ashoka kinézete kevésbé lett túleröltetve. Itt végig a megfelelést érzem, hogy szupercuki legyen, szupervagány, szupercool, szupertinicsajszi. Sok. Ilyenkor mindig az olyan hülyegyerekek jutnak az eszembe, akiken a szűk farmer szétrobban, olyan autóskalapot hordanak, mint apám, olyan vastag sál van a nyakukba, mint egy Ifa gumija és télen napszemüveget viselnek...és azt gondolják, hogy jól néznek ki. Annyira túleröltetik a coolság faktort (Istenes Bence ennek a fajnak az archetípusa), hogy egyszerűen túlzásokba esnek. Szerkesztve: 2014. Február 19. - Zééé Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Hozzászólás ideje: 2014. Február 19. Miért, valami olyat láttál, amit mi még nem? Inkább olyat amit ti igen én pedig nem. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Ahsoka szerintem rossz példa, hisz a Jedik se úgy néztek ki a sorozat 80% -ban mint a filmekben. Egyben volt az egész, magában a sorozatban működött. EZ a lényeg! A sorozatban működött. Pont. Ahsokát sem csípted csak a képek alapján, aztán most érzel bármiféle ellenérzést iránta? De Rex nevén is sikerült gúnyolódnod anno, mint sokan másoknak is. Szóval tökéletes példa Ahsoka. Sokan nem szerettük - nekem is voltak fenntartásaim -, aztán a legjobb karakter lett a sorozatban. Az meg, hogy a promó szerint az ep4-5-6-ra fog hajazni nem azt jelenti, hogy attól semmiféle formában nem fog eltérni. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. A kinézete alapján Ő nem volt sok, de a sorozatban sokan azért nem szerették, mert ott már egyeseknek sok volt. Most csak kinézet alapján nekem Sabine sok. Túlzásba lett víve rajta a cukiság, túl sok ahogy kinéz, túl sok a szobája...a kinézete és személyes környezete túl van eröltetve. Alapjáraton senki nem okádja tele a szobályát grafitivel, ahogy maximum az emosok, japán diáklányok csinálnak hülyét magukból a túlzásba vitt öltözködésükkel. A kérdésre nem tudok pontos választ adni, de Ashoka kinézete kevésbé lett túleröltetve. Itt végig a megfelelést érzem, hogy szupercuki legyen, szupervagány, szupercool, szupertinicsajszi. Sok. Ilyenkor mindig az olyan hülyegyerekek jutnak az eszembe, akiken a szűk farmer szétrobban, olyan autóskalapot hordanak, mint apám, olyan vastag sál van a nyakukba, mint egy Ifa gumija és télen napszemüveget viselnek...és azt gondolják, hogy jól néznek ki. Annyira túleröltetik a coolság faktort (Istenes Bence ennek a fajnak az archetípusa), hogy egyszerűen túlzásokba esnek. Ott viszont a sztori volt annyira túlerőltetve, hogy máig nem lehet rendesen érteni. Ez legalább nem sok vizet zavar. Nekem nagyon bejön ez a karakter, esélyes, hogy tényleg egy olyan figurát kapunk, amilyet még nem sokszor láttunk a sagában. Egyébként ha ez tényleg igazi művész lesz a sorozatban, akkor értesítelek róla, hogy mindenki telehányja a szobáját, aki valaha is képzőművészettel foglalkozott. Ld. Jackson Pollocknak a háza ma megtekinthető kiállítások keretei között, egy darab képet nem találsz benne, maga a fal, a padló az, ami műalkotássá vált (tkp. freskó). Zéé, utóbbi baromira off, de ez nem coolság faktor, ez az aktuális divat, nem muszáj követni, de ez van és kész. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Csak nekem jutott eszembe a gondolat, hogy akár miriali is lehetne a csaj? Mandalore-i létére szokatlan húzás lenne, de a karakter se épp szokványos. A korai képeken betudtam a furcsa fényviszonyoknak, de a videó után elég egyértelműen olívazöld a bőrszíne. Főleg ezen a képen szembetűnő: A tetkók hiánya nem sokat jelent, mert a togruta mintákkal ellentétben ezek valóban tetkók. Bár ahogy nézem, a Wookieepedia már elkönyvelte "ember nőnek", így gondolom, a videóból, vagy leírások egyikéből kiderült és átsiklottam felette... de a bőrszíne akkor is érdekes. A haján, a páncélján és a falakon túl azt is festi? Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. (szerkesztve) Kalifának is hasonló bőrszíne volt, csak a kosz alatt nem volt ennyire feltűnő. Szerintem inkább az ázsiai, vagy legalábbis félig-ázsiai, félig-fehér ember SW megfelelője. Szerkesztve: 2014. Február 20. - Werebazs Válasz
Zééé Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. (szerkesztve) Ott viszont a sztori volt annyira túlerőltetve, hogy máig nem lehet rendesen érteni. Ez legalább nem sok vizet zavar. Nekem nagyon bejön ez a karakter, esélyes, hogy tényleg egy olyan figurát kapunk, amilyet még nem sokszor láttunk a sagában. Egyébként ha ez tényleg igazi művész lesz a sorozatban, akkor értesítelek róla, hogy mindenki telehányja a szobáját, aki valaha is képzőművészettel foglalkozott. Ld. Jackson Pollocknak a háza ma megtekinthető kiállítások keretei között, egy darab képet nem találsz benne, maga a fal, a padló az, ami műalkotássá vált (tkp. freskó). Zéé, utóbbi baromira off, de ez nem coolság faktor, ez az aktuális divat, nem muszáj követni, de ez van és kész. "Ott viszont a sztori volt annyira túlerőltetve, hogy máig nem lehet rendesen érteni." <- Ezt mire írtad, mert nem értem! Minek volt túleröltetve a története? Az én szobám sem disznóól, pedig van ott pár alkotás! Szerkesztve: 2014. Február 20. - Zééé Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Jar Jarnak (akit ugye feltűnően kivontak az ep2-3-ból, a harmadik részben már csak cameozik, a TCW mégis komplett epizódokat "pazarolt" el rá), Guliver a droidok utazásainak, a Gyűrűk Urának boszorkányoknak és földalatti varázsvilágoknak nem sok hangulati alapja van az ep1-2-3-ban. Ilyenek nem voltak a filmben, se zombik, stb, ezek távolról sem részei annak a korszaknak a hangulatának a filmek alapján. Ezeket a TCW tette bele, erőszakolta bele kívülről. Sabine esetében legalább SW-ből megy SW-be. És különben is, egy univerzum legyen, ne olyan, hogy ez csak a Köztársaságban elfogadható hangulat, ez meg csak a Birodalomban. Ez pont különbségtétel az ep1-2-3 és az ep4-5-6 között, két Star Warsszá vágása az egy univerzumnak. Az ep4-5-6 érájában kellenek ep1-2-3 érából szökött dolgok, ahogy vica-verza is megvoltak. Így teremtődik meg a Rebels-hangulat. Így van! És ezt hadd egészítsem ki. Más dolog 3x2 óra film, és más dolog egy (remélhetőleg) több részes sorozat. A filmek kapacitása véges, 6 órájuk van, hogy a történetvezetést kiegészítve bemutassák a világok főbb jellemvonásait. A sorozat dolga az, hogy a már felépített és bemutatott világot kibővítse. Ne lemásolja. Kibővítse. Most betekintést nyújt olyan helyekre is, ahová a film nem tud minket elkalauzolni, és itt már beleférnek színes egyéniségek is, szemben a technokrata korszakkal. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. "Ott viszont a sztori volt annyira túlerőltetve, hogy máig nem lehet rendesen érteni." <- Ezt mire írtad, mert nem értem! Minek volt túleröltetve a története? Épp ezt akartam írni én is mert nem értem. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. "Ott viszont a sztori volt annyira túlerőltetve, hogy máig nem lehet rendesen érteni." <- Ezt mire írtad, mert nem értem! Minek volt túleröltetve a története? Az én szobám sem disznóól, pedig van ott pár alkotás! Az enyém az Jó, nincs szétfújva a ház, de én nem is képzőművészetben utazom. A sztori a lehető legelcsépeltebb módján volt erőltetett. Anakinnak, aki épp most lett lovag, NEM mester, kap egy padawant (és ez még belemagyarázható lenne, de az sw3-ban pont a nem mester léte és lobbanékonysága a téma). És ugyan kiírják Ahsokát a sztoriból, az utána levő Anakin nem ugynaz, mint akit a Sith-ek bosszújában láthatunk. Ezerszer elmondták már, azért nem részleteztem az imént. A másik a Maul-sztori, ami viszont gyönyörűen van elmesélve, hihetetlen hangulata, képi világa van, mégsem illeszkedik a filmek vonalába. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Erre a TCW topicban válaszolok. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Kalifának is hasonló bőrszíne volt, csak a kosz alatt nem volt ennyire feltűnő. Szerintem inkább az ázsia, vagy legalábbis félig-ázsiai, félig-fehér ember SW megfelelője. Kalifának szerintem "normál" színe volt (csak a Wasskah dzsungelétől tűnt zöldesnek), pedig neki is volt némi ázsiai beütése. Egyelőre nem tudom hova tenni ezt a színes dolgot Sabine kapcsán... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Csak nekem jutott eszembe a gondolat, hogy akár miriali is lehetne a csaj? Ezen a képen viszont elég tetszetős Sabine. Mintha kevesebb rózsaszín lenne benne itt. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Jar Jarnak (akit ugye feltűnően kivontak az ep2-3-ból, a harmadik részben már csak cameozik, a TCW mégis komplett epizódokat "pazarolt" el rá), Guliver a droidok utazásainak, a Gyűrűk Urának boszorkányoknak és földalatti varázsvilágoknak nem sok hangulati alapja van az ep1-2-3-ban. Ilyenek nem voltak a filmben, se zombik, stb, ezek távolról sem részei annak a korszaknak a hangulatának a filmek alapján. Ezeket a TCW tette bele, erőszakolta bele kívülről. Sabine esetében legalább SW-ből megy SW-be. És különben is, egy univerzum legyen, ne olyan, hogy ez csak a Köztársaságban elfogadható hangulat, ez meg csak a Birodalomban. Ez pont különbségtétel az ep1-2-3 és az ep4-5-6 között, két Star Warsszá vágása az egy univerzumnak. Az ep4-5-6 érájában kellenek ep1-2-3 érából szökött dolgok, ahogy vica-verza is megvoltak. Így teremtődik meg a Rebels-hangulat. Tizenöt év alatt nem lehet több milliárd bolygót Birodalmasítani. Ez évezredek alatt is kizárt. Az ep6-ban látható, hogy még Coruscanton és Naboon sem változott szinte semmi. Naboo szó szerint ugyanolyan, Coruscantról még a Jedi Templom sem tűnt el. És egyszerűen túl keveset láttunk a Birodalom érájából ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonhassunk le, milyen volt akkor az élet. Mert amit láttunk, az vagy semmiben sem különbözött a Köztársaság korától (Tatooine, ott aztán hót mindegy, mi uralkodik a Galaxison), vagy katonai bázis volt. Még az a szegény Bespin sem mutatott eleget a mindennapi életből, hiszen mire hőseink odaértek, már rég ott trónolt a Birodalom, úgyhogy lényegében átszellemült katonai bázissá. Éppen ezért lesz szép a Rebels, végre nem katonákat és katonai bázisokat látunk, hanem még mezei embereket, olyan bolygókkal, ahol élnek. Legalábbis remélem. Tökéletesen egyetértek veled, én is azt várom, hogy végre megismerjük az egyszerű egyént is a messzi-messzi galaxisban. Akinek nincs befolyása, aki nem különleges, nem jedi, nem csempész, vagy fejvadász, hanem egy mezei fickó, akit elnyomnak, és ez cselekvésre ösztönzi őt. A Rebels több figurája is lehet ez a mindennapok hőse. Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Kalifának szerintem "normál" színe volt (csak a Wasskah dzsungelétől tűnt zöldesnek), pedig neki is volt némi ázsiai beütése. Egyelőre nem tudom hova tenni ezt a színes dolgot Sabine kapcsán... Ázsiai és ázsiai közt is van azért különbség. Kalifa inkább kínai-koreai-japán vonal, Sabine meg inkább dél-kelet ázsiai. Az ápolt és porlepte bőr szintén elég más képet fest. A TCW és a Rebels ábrázolási stílusai közti különbségről nem is beszélve. Ezen a képen viszont elég tetszetős Sabine. Mintha kevesebb rózsaszín lenne benne itt. Csak azért mert a sisakját eltakarja kezével. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Hozzászólás ideje: 2014. Február 20. Nekem nincs különösebb bajom a csajjal. Ahsoka is elsőnek ellenérzéseket szült bennem aztán megszerettem. Majd meglátjuk milyen lesz a sorozatban. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Hozzászólás ideje: 2014. Április 21. Én bírom az ilyen Bo-Katan féle vagány csajokat, szóval jöhet. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. (szerkesztve) Laza kiscsaj http://www.youtube.com/watch?v=2dSJRKB8x9E Szerkesztve: 2014. Augusztus 18. - Darth Sky Válasz
Werebazs Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. (szerkesztve) Hé, az egyik rohamosztagos Embo volt Holo-álcában! Szerkesztve: 2014. Augusztus 18. - Werebazs Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Azt hiszem, én bírni fogom ezt a laza, vagány művészlelket. Felrobbanó TIE vadászokkal visz színt a rohamosztagosok sápatag életébe. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Ez hatalmas. Ha az ilyen trollkodós jelenetek nem lesznek túlerőltetve, akkor nagyon jól fognak szórakoztatni. Még az is lehet, hogy ez a Sabine lesz a kedvenc új karakterem. Emlékszem mekkora para volt a haja meg a rózsaszín páncélja miatt. Szerintem mindkettő nagyon adja, ilyen mandalore figurát se láttunk még, de így az igazi egyéniség. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Übervagány a kiscsaj. Lefogadom hogy szívni fognak miatta a birodalmiak mint a torkosborz. Válasz
LordGravon Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Hozzászólás ideje: 2014. Augusztus 18. Bírom a csajt. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.