danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Isten éltessen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Isten éltessen sokáig Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Kína leigazolta Tom Cruise-t? http://index.hu/kultur/media/2011/01/28/kina_leigazolta_tom_cruise-t/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Isten éltessen Frenkie bátyó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Boldog szülinapot Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Köszönöm szépen, már iszok mint az állat, a shotit meg kezdem olajozni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Boldog születésnapot, Frenkie! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Köszi Sky. Már készül a ham and eggs. A hütő meg tele sörrel. Mi kell még? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Boldog szülinapot, Frenkie! Biztos vagyok benne, hogy méltóan fogod megünnepelni. A ham and eggs nagyon jól hangzik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Sok boldog születésnapot, Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. A ham and eggs nagyon jól hangzik. Nekem a sör tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Boldog szülinapot, Frenkie! Biztos vagyok benne, hogy méltóan fogod megünnepelni. A ham and eggs nagyon jól hangzik. Pildi, Karrde: köszönöm szépen. Soha nem ettem még ham and eggs-et. Jóbarátom van itt ő csinálta. Hát mit mondjak nagyon finom. Na de megyek mert üres az üveg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Nekem a sör tetszik. Erre rá mertem volna tenni a lakásomat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Erre rá mertem volna tenni a lakásomat. Ennyire ismersz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ennyire ismersz? Mint a rossz pénzt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Valaki tudja ha angliából akarok rendelni akkor az mennyi a kiszállítási díj? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Valaki tudja ha angliából akarok rendelni akkor az mennyi a kiszállítási díj? Ha neten keresztül rendelsz webáruházból, akkor menj végig a folyamaton, mintha most meg akarnád rendelni, és a legvégén (de még a fizetés tényleges indítása előtt - erre mindig külön rákérdeznek) nemcsak az áru árát, hanem a teljes számlát, vagyis hogy mennyit fognak levonni a bankkártyáról, lehet látni. De hozzáteszem, hogy ezt csak ismert cégeknél volt alkalmam tesztelni, mint. pl. az amazon. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 28. Ha neten keresztül rendelsz webáruházból, akkor menj végig a folyamaton, mintha most meg akarnád rendelni, és a legvégén (de még a fizetés tényleges indítása előtt - erre mindig külön rákérdeznek) nemcsak az áru árát, hanem a teljes számlát, vagyis hogy mennyit fognak levonni a bankkártyáról, lehet látni. De hozzáteszem, hogy ezt csak ismert cégeknél volt alkalmam tesztelni, mint. pl. az amazon. köszi megnéztem és sikerült Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Skaccok, másnál is lassú a net, vagy csak én "élvezem" ezt a kivételes helyzetet? ( T-Home/Kábel) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
misi920 Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Nekem is home/kábel van de itt nincs gond Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Bocsi, Frenkie, tegnap nem voltam gépközelben. Boldog születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Én is sry! Isten éltessen sokáig és a füled yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Nem tudjátok, mi van a hosszupuskával? Már napok óra nem üzemel... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Nem tudjátok, mi van a hosszupuskával? Már napok óra nem üzemel... Tegnap vagy tegnapelőtt az volt kiírva, hogy karbantartás van. Ma nem is jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Donát, kudar: Köszi szépen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Hova tünt Rog? Nem tud róla valaki valamit? Én tudok! Hosszú sztori! Egyszer volt hol nem volt, tovább is van, mondjam még? Mondhatom ha ennyire érdekel. Na most akkor komolyan. Először is dézsa vum van de azt majd kifejtem hogy miért. Tehát akkor 09-étől egy hétig influenzás voltam és 38,3-39,7 közti lázakkal feküdtem. PC-zni semmi kedvem nem volt így egy hétig be se kapcsoltam. Az egy hét alatt aktivizálódott bennem az a "szokásom" miszerint minél tovább nem foglalkozok valamivel annál jobban nem érdekel az a dolog és ez erre a fórumra is kiterjedt. Nem lepett meg mert tavaly év vége felé már egyre kevesebb kedvem volt fórumozgatni ami nálam szinte már csak különböző filmes-sorozatos-videójátékos hírek berakosgatásából állt és ez nekem kevés volt ahhoz hogy elmondhassam az itteni tevékenységemről hogy megérte itt eltölteni az időt. Persze beszélgethettem volna mert annyi téma van hogy Dunát lehet velük rekeszteni de nekem meg kedvem nincs ahhoz hogy komázgassak meg dumcsizzak főleg úgy hogy a témák közül csak a szórakozással összefüggő dolgok érdekelnek de azok se annyira hogy diskurzusra sarkalljanak. December végén úgy is latolgattam magamban hogy azt a hónapot még kihúzom itt és január elején egy időre eltűnök ami nem következett be és talán betegség nélül be se következett volna de az se biztos. Tehát az influenza alatt arra jutottam hogy eljött az ideje hogy meghatározatlan időre leléceljek és ezt a hozzászólást is úgy kezdtem el lepötyögni hogy kedvem semmi volt hozzá de azt meg nem szeretem ha a dolgok tisztázatlanul maradnak szóval a 26-a óta tartó huzavona után csak sikerült rászánni magam az irkálásra. Most jön a dézsa vu. 26-án eljutottam odáig hogy 09 óta először felnézek ide de csak azért hogy a fontosban megnézzem szóba kerültem-e már valahogy. Úgy voltam vele hogy ha az előző távolmaradásom alatt szóba kerültem akkor megint szóba kerülhetek és szerettem volna tudni miket beszélnek rólam a hátam mögött. Ha lehetőségem van rá akkor gondoltam egy kicsit visszaolvasok. A nagyon bizalmatlan egyénekkel bizony már csak így van én meg senkiben se bízom meg. Nem is kellett sokat visszaolvasnom mert épp előző este történt meg az ami miatt felnéztem ide és pont ugyanúgy mint a múltkor. Annak se örültem egyáltalán de ennek a mostaninak végképp nem. Akkor nem szóltam róla mert nem azért jöttem vissza hogy túlzott magyarázgatásokkal rontsam a hangulatot de mostanra mégis megérett bennem hogy az akkori helyzetet is tisztázzam. Szinte már látom magam előtt a következő ide vágó dézsa vut. Pár hónapos fórumozgatás után megint lelépek és pár héttel később Frenkie megint érdeklődik hogy mi van velem és Ody készséggel válaszol. Beírja hogy "x" idő óta nem jelentkeztem be és ráadásnak elhint valamilyen infót rólam aminek semmi köze a témához és amihez neki sincs semmi köze. Amúgy felesleges felőlem érdeklődni mert senki se tudhat rólam semmit se mivel egy fórumtaggal se tartom a kapcsolatot. Ide 01.08 -óta nem jelentkezett be Szerintem simán elég lett volna annyit válaszolni hogy nem tudsz semmit rólam és hogy már két hete nem jelentkeztem be ha már mindenképp képbe kell hozni hogy mióta nem jelentkeztem be. A főoldalon úgyis láthatja mindenki aki akarja hogy ki van épp a fórumon és ha figyel akkor tudhatja hogy ki mikor van fenn. Felesleges mások privát szféráját háborgatni mindenféle pontos adatok közölgetésével. Egyedül csak az adott fórumozóra tartozik az hogy mikor jelentkezik be és mikor nem. Mindenkinél mást jelent a privát szféra mittoménmije... érzékenysége, hát nálam ez már sérti még ha nem is nagyon. Plusz amikor más régóta jelentkezett fórumosra rákérdez valaki az máskor úgy intézódik el hogy pölö sok a tanulnivalója/dolga és azért nem jön fel vagy nem tud róla senki semmit. Nem értem hogy az én esetemben miért nem lehet így intézni és miért kell ilyen olyan infókat beírogatni. Magánélet illetve ügy is van a világon. Épp emiatt döntöttem úgy hogy ezúttal nem jelentkezek be semmi miatt mert nem akartam hogy a bejelentkezéseimet vissza lehessen keresni és visszaélést is alkalmazva be lehessen írni hogy ekkor vagy akkor vagyok vagy nem vagyok. Sajna arra nem gondoltam hogy "ha ló nincs a szamár is jó" alapon a távolmaradásom előtti utolsó bejelentkezésem napja kerül publikálásra. Az előző ilyen esetünk pont idevág. Akkor az volt a válasz Frenkie-nek hogy "Itt van, csak nem ír." Itt szintén csak rám tartozott hogy mikor jöttem fel és mikor nem és az is hogy mit csináltam és tök felesleges volt rólam infót hintegetni mert előfordulhat hogy az adott infó félrevezető is lehet ami biztosra veszem hogy az is volt. Gondolom az infó értelmezése a következőképpen alakult: Bejelentkezik a fórumra és olvassa is ami ide íródik. Így kellett értelmeződnie ha már Donát írt nekem hogy írjak csakhogy valójában nem olvastam akkoriban itt semmit se és csak a visszatérésem napján futottam át néhány engem érdeklő topeszt és aznap olvastam először mindazt ami velem kapcsolatban íródott. Két dolog miatt jelentkezgettem be. 1. Volt hogy azért hogy megnézzem kaptam-e privit. 2. A másik ok meg az volt hogy a sok letöltőlinket igénylő filmek vagy játékok linkjeit a szövegablakba bemásoltam hogy elmenthessem az előnézeti kép oldalát amit aztán megnyithattam és már lehetett is tölteni. Amúgy ezt már rengetegszer csináltam itt korábban is és mindig csakis olyan topeszban ahová régen írtak. Például a metrósban. IWIW-ről is törölte magát ahogy elnézem Ja töröltem mégpedig több mint két éve. Amúgy szerintem ez pláne olyan dolog aminek a mostani hollétemhez semmi köze és ez az előző esetnél jobban sérti a privát szférámat mivel nem fórumra tartozik. Akkor tartozna oda ha én beírtam volna mert akkor nyilvánosságra szántam volna de mivel nem tettem így ezt a magánügyemnek tekintem. Az is. Egyáltalán minek kellett az IWIW-em után nézelődni? Biztos nem írtam volna bele hogy miért nem jövök fel ide. Nem használtam jóformán semmire se amíg volt. Azért azt elárulom hogy miért töröltem mert néhány itteni fórumost bejelöltem annak idején. Azért töröltem mert néhány ártalmas régebbi nem túl kedves ismerős nem túl kellemes üzeneteket küldözgetett nekem. Gondolom a gimis dolgaink után jó néhány évvel sem untak rá a bsztatásomra. Aztán lett még egy IWIW-em de azt se favorizáltam és a hét elején azt is töröltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Január 29. Valaki meg tudja magyarázni, hogy miért volt földrengés nálunk? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.