Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Boldog születésnapot! Itt a szépség alatt tájképeket értesz vagy hölgyekről a képeket? Igazából mivel a tábor külföldieknek volt, ezért szlovák szépségeket nem sokat láttam. Inkább ukrán szerb osztrák és - természetesen - magyar lányokkal voltam összezárva.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Isten éltessen Zééé! Szerkesztve: 2011. Július 30.14 éve - Embo
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Füled Yodáig! Ezt pedig ma kellett rajzolnom, és gondoltam, hátha itt is tetszeni fog valakinek.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Szép rajz lett, grat Ma délután olyan történt amivel én még életemben nem találkoztam. Nagybátyám ül a szobában, játszik a fiával, egyszer csak magától kitört a belső ablak, megvágva unokaöcsémet a nyaka alatt. Na lett nagy hacacáré hogy mi történt, uncsiöcsémnek nem lett égvilágon semmi baja, picit karcolta meg az üveg. Nagymamám szerint bedobták, de mival bevolt hajtva mindkét ablak így a külső ablakot is be kellett volna törni, az viszont sértetlen maradt. Olyan lehetséges hogy az ablak közepén gyűlt fel a feszültség és kis szellőtől vagy akármitől betörhetett? Szerkesztve: 2011. Július 30.14 éve - NorbiLordi
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Ezt pedig ma kellett rajzolnom, és gondoltam, hátha itt is tetszeni fog valakinek. Tényleg jó lett. Ma délután olyan történt amivel én még életemben nem találkoztam. Nagybátyám ül a szobában, játszik a fiával, egyszer csak magától kitört a belső ablak, megvágva unokaöcsémet a nyaka alatt. Na lett nagy hacacáré hogy mi történt, uncsiöcsémnek nem lett égvilágon semmi baja, picit karcolta meg az üveg. Nagymamám szerint bedobták, de mival bevolt hajtva mindkét ablak így a külső ablakot is be kellett volna törni, az viszont sértetlen maradt. Olyan lehetséges hogy az ablak közepén gyűlt fel a feszültség és kis szellőtől vagy akármitől betörhetett? Ahhoz vagy nagyon erős szél, vagy nagyon vékony üveg kell, hogy egy ablaküveg "csak úgy" betörjön. Bár az így is érdekes, hogy a belső ablak a külső üveg sérülése nélkül tört be. Velem csak olyan fordult elő, hogy szélviharban nem támasztottam ki az ablakot, a külsőt befújta a szél, neki a belsőnek, ami berepedt. Lehet, hogy nálad is hasonló történt.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Ahhoz vagy nagyon erős szél, vagy nagyon vékony üveg kell, hogy egy ablaküveg "csak úgy" betörjön. Bár az így is érdekes, hogy a belső ablak a külső üveg sérülése nélkül tört be. Velem csak olyan fordult elő, hogy szélviharban nem támasztottam ki az ablakot, a külsőt befújta a szél, neki a belsőnek, ami berepedt. Lehet, hogy nálad is hasonló történt. Az is lehet.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Az alien-es kép tőlem is kapott egy lájkot. Az a "lájk" nemsokára "+1" lesz
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Boldog szülinapot, Zééé. kudar: remek kép, bár a témája hozzám nem áll közel, viszont a technikája nagyon jó.
Hozzászólás ideje: 2011. Július 30.14 éve Ezt pedig ma kellett rajzolnom, és gondoltam, hátha itt is tetszeni fog valakinek. Tök jó lett az alienes kép!
Hozzászólás ideje: 2011. Július 31.14 éve Ody! Isten éltessen!!! Hogy szoktátok mondani? ... Füled érjen Yodáig?!
Hozzászólás ideje: 2011. Július 31.14 éve Boldog szülinapot Ody. Mire ezt olvasod lehúzhatod az első pálinkát. :D
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1.14 éve Hogy szoktátok mondani? ... Füled érjen Yodáig?! Nem, nem. Ezt csak én szoktam mondani. Isten éltessen sokáig Ody, (és még1x) a füled érjen Yodáig!
Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1.14 éve Bódog születésnapot, Ody! Igyatok a droidokkal egy kis bort az alkalomból.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.