Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Igen kamionbaleset volt, ami kéjgázt szállított. :D

Köszi szépen mindenkinek: Oldie, Donát, Rog, Phobos, Riddick :)

Hozzászólás ideje:

Köszi szépen mindenkinek: frenkie, Ody, Karrde, Sky, Nabopolasszar, Embo, Revan és Dzséjt! :rock:

frenkie: el sem tudtam érni, még annyira érzi a tegnapi bulit, nem igaz, Phobos? :D

Hozzászólás ideje:

Mindig is tudtam, hogy egy állatkertben dolgozom, de nem hittem, hogy szó szerint lesz véve. A kóbor macskák és a lődörgő darazsak mindennapos események. Ám tegnap délután ülök a fotelban, nézem a Band of Brotherst, erre valami mászik a vállamon. Odanézek, hát nem egy kis gyík nézett vissza rám? Mondom neki: hát szevasz! Kitettem a szűrét a betonkerítésre.

De az igazi meglepetés hajnalban ért. Ülök a gép előtt, a járőröm éppen a pihenőidejét tölti, mozgás éppen nuku, én meg netezek. Erre hallom, hogy valami neszezés van a folyosó felől (tudni kell, hogy a külső helyiség - ahol voltam - és a folyosó között van még egy szoba). Gondoltam, a vörös macska már megint bepofátlankodott és kukázik. Kikiáltok a konyhába (mely a folyosón van), hogy sicc. Ennyi elég szokott lenni, ám kisvártatva hallom, hogy a belső helyiségben lezuhan a földre a táskám. Na mondom, a pofátlan macskája a szendvicsemre hajt. Felállok, nagy dérrel-dúrral átmegyek és már mondanám, hogy takarodj innen, te rohadt dög, amikor realizálódott bennem, hogy a táskámból egy lompos farok lóg ki, és a gazdája - bár vörös volt -, valamivel nagyobbra nőtt, mint egy macska. Róka volt a koma! Szegény, legalább annyira meglepődött a találkozáson, mint én, mert nagyon iszkolt kifelé. :D Persze pár perccel később besunyított a külső helyiség ajtaján is, de mikor meglátott, megint eliszkolt.

Tudtam, hogy ott a portán van egy házi róka, korábban láttam elszaladni a porta előtt és a többiek is mesélték, hogy telente a külső helyiség ajtaján be szokott lesni. Oda szokott, mert telente etetni szokták. Szóval nem ért váratlanul. De arra azért nem számítottam, hogy a belső helyiségben futok össze vele, amint éppen kifoszt. :)

Hozzászólás ideje:

Köszi Bomarr! :)

frenkie: el sem tudtam érni, még annyira érzi a tegnapi bulit, nem igaz, Phobos? :D

Pontosan. Most jöttem haza egy ivóból, ahol összejöttünk a haverokkal. Képzeljétek, egy öreg manus is ott volt valami szöszi fiatal gyerekkel. Egyik bealkoholizált haverom odament haverkodni a szöszihez, ő meg megijedt tőle, erre az öreg levágta a kezét. Ne tudjátok meg mi volt. Ki is jöttek a fehér ruházatú helyi rendfenntartók :lol:

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.