Ugrás a kommentre

Egyéb fontos

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 23. - 20:57, Ody Mandrell írta:

Az a baj Karrde, hogy az egész nem szól másról, mint a pénz fizetésről. Ha nem tudsz semmit akkor is meg fogod kapni a papírt. Így volt ez a vizsgán is anno. Volt ott olyan aki egy mukkot se tudott, csak mosolygott, mégis átment. Ebben az iparágban a pénz a lényeg nem a tudás.

Nálunk is, a vizsga végeztével a veszprémi kamara elnöke imigyen összegezte tapasztalatait a vizsgánkról: a csoport felét meg kellett volna buktatni,a maradékból pedig csak három-négy ember van, akit nyugodt szívvel alkalmazna a saját cégénél. Tizennyolcan voltunk... Az enyém ötös lett, így remélem benne vagyok a három-négyben, de no comment. Azt hiszem, ez mindent elárul.

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 23. - 20:55, Dzséjt írta:

Nincs üresedés? Bár nem vagyok egy kifejezett raktáros alkat, de már elértem a hatvan kilót! Habszivacsot már pakolhatok. :D

Sajnos a válság hozzánk is begyűrűzött, mostanság nincsen. Ody is érdeklődött már ahogy írta, nincs elfelejtve ahogy lesz valami jelentkezem. Viszont annyira nem kemény munka. Műanyag nyílástzárók profiljait(amik 6 méteres szálban vannak) kell összerakni a cégeknek. A kamionokat daruval szedjük le és a kiszállító kocsikat is. Ja meg ah nincs munka akkor újságolvasás vagy könyv ha viszek be. És ez teljesen legális a górék nem szólnak semmit. A srácok még filmeket is néznek a számítógépen, nyáron meg fociznak. De ami nagyon tetszik hogy nem szólnak bele fentről a munkádba. Kiadják a papírt mi kell és tökmindegy hogy rakod össze rád van bízva még az is hogyan tárold az anyagot. Nagyon jó így dolgozni mert a te logikád szerint megy. Hát igen a rohadt multi. :evil:

2013. 01. 23. - 21:02, Donát írta:

Frenkie: már dolgozom egy ideje a Flavon nevű cégnél, ami tök jó fizut és változatos feladatokat ad. Úgyhogy elégedett vagyok eddig, remélhetőleg hosszú távon meg találom a számításom. :)

Arra gondoltam hogy neked baromi jó agyad van simán veszed a tanulási akadályokat. Esetleg még egy diplomában nem gondolkodsz?

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 23. - 21:13, Frenkie írta:

Hát igen a rohadt multi. :evil:

De komolyan, fúj! Bezzeg a hazai cégek, azok milyen jól bánnak az emberrel (írom ezt egy olyan magyar nyomdából, ami karácsony előtt hajította az utcára a dolgozóit, és nagyon csúnyán elbánt anyagilag velük, mert ugye a végkielégítést nem lehet ám szó nélkül kifizetni, pláne nem a megérdemelt összeget...).

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 23. - 21:13, Frenkie írta:

Arra gondoltam hogy neked baromi jó agyad van simán veszed a tanulási akadályokat. Esetleg még egy diplomában nem gondolkodsz?

Másoddiplomát még bármikor le lehet tenni, de szerintem pénzt keresni sem egy utolsó dolog. :) Én anno alig vártam már, hogy dolgozzak és a saját lábamra álljak.
Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 23. - 21:23, Pildi írta:

dolgozzak és a saját lábamra álljak.

Az utóbbit én is várom, de sajnos nálam a kettő nem járt kéz a kézben. :( Na majd a regények után! :D (HAHAHA... álmodik a nyomor! :roll: )

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 23. - 21:17, Dzséjt írta:

De komolyan, fúj! Bezzeg a hazai cégek, azok milyen jól bánnak az emberrel (írom ezt egy olyan magyar nyomdából, ami karácsony előtt hajította az utcára a dolgozóit, és nagyon csúnyán elbánt anyagilag velük, mert ugye a végkielégítést nem lehet ám szó nélkül kifizetni, pláne nem a megérdemelt összeget...).

Nem tudom emlékszel-e a Msitralra ami a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején Bp legnagyobb számítástechnikai boltja volt illetve több boltjuk is volt. Én a raktárjukban dolgoztam 2002 és 2005 között. Hogy ott mi folyt cégvezetés szinten arról könyvet lehetne írni. Két testvérpáré volt a cég akik minél hamarabb meg akartak gazdagodni. Nyilvánosan nem írom le ide miket csináltak de majd fórumtalin elmondom ha érdekel. A lényeg hogy ég- és föld volt a különbség köztük meg a mostani helyem közt.

Hozzászólás ideje:

Frenkie: úgy gondolom, hogy amit igazán szeretnék csinálni, azt már megtanultam, úgyhogy most nem érzem szükségét egy új diplomának, csak azért, hogy legyen. Inkább ténylegesen a vagyonteremtésen dolgozom, remélhetőleg mielőbb sikerül. :)

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 23. - 22:15, Donát írta:

Frenkie: úgy gondolom, hogy amit igazán szeretnék csinálni, azt már megtanultam, úgyhogy most nem érzem szükségét egy új diplomának, csak azért, hogy legyen. Inkább ténylegesen a vagyonteremtésen dolgozom, remélhetőleg mielőbb sikerül. :)

Sok sikert hozzá.

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 23. - 22:40, Nute Gunray írta:

Donát, erről most nekem beugrott a vagyongyűjtés szabályai :D

Hát nem biztos, hogy Donát vágja, hogy az mi. :D Kis segítség (a Star Trek: Deep Space Nine alapján):

Spoileres tartalom megtekintése

És, hogy érthető legyen, miért van olyan sok utalás benne a fülre, íme egy ferengi (konkrétan a sorozat legferengibb ferengije, Quark):

Quark,_2375.jpg

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 23. - 21:25, Dzséjt írta:

Az utóbbit én is várom, de sajnos nálam a kettő nem járt kéz a kézben. :( Na majd a regények után! :D (HAHAHA... álmodik a nyomor! :roll: )

Sajnos nálam sem :( Mindenesetre sok sikert a regényekkel, hátha... :)

Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot, Frenkie :clap:

Donát, láttam a diplomaosztó meghívóját :) Kolléganőm lánya is ott végzett most vezetésszervezés levelezős képzésen, és a kolléganőm behozta a meghívót.

Hozzászólás ideje:
  2013. 01. 28. - 18:48, NorbiLordi írta:

Valaki felhomályosítana, hogy mifán terem az a gazdasági informatikus? :D

Vannak itt hozzáértőbb emberek, akik pontosan megmondják, de az a személyes véleményem, hogy egy olyan informatikus, aki sem a gazdaságtanhoz, sem az informatikához nem ért kellőképpen :) Ha csak a munkahelyi infosokra gondolok, akkor azoknak infoból van diplomájuk, a gazdaságis cuccokat pedig megtanulták a munkahelyen.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2013. 01. 28. - 19:25, MissKarrde írta:

Vannak itt hozzáértőbb emberek, akik pontosan megmondják, de az a személyes véleményem, hogy egy olyan informatikus, aki sem a gazdaságtanhoz, sem az informatikához nem ért kellőképpen :) Ha csak a munkahelyi infosokra gondolok, akkor azoknak infoból van diplomájuk, a gazdaságis cuccokat pedig megtanulták a munkahelyen.

Csak mert sulimban van ilyen továbbképzési lehetőség, azért kérdezem :D Megéri e....

Amúgy nálam második állítás nem állja meg a helyét, első úgy-ahogy :D

Szerkesztve: - NorbiLordi

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.