Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Hozzászólás ideje: 2019. November 13. Utólag is boldog születésnapot, Revan! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Isten éltessen sokáig Porg! Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Boldog Születésnapot! Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Boldog születésnapot Porg! Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Boldog születésnapot, Porg! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. (szerkesztve) Sok Boldog Szülinapot Darth Porg! Szerkesztve: 2019. November 16. - Rog Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Boldog születésnapot! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Boldog születésnapot, Porg! Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Boldog születésnapot, @Darth Porg! Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Jujjdejóóó, köszi szépen Mindenkinek! Egy vagyok az Erővel, a Star Wars velem van. 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Boldog születésnapot, Porg 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Boldogat Porg 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Hozzászólás ideje: 2019. November 14. Boldog szülinapot Porg. 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Boldog szülinapot, Porg! 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Utólag is boldog születésnapot, Porg! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Isten éltessen sokáig @Leon ! 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Boldogat Leon 1 1 Válasz
Adrián Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Isten éltessen @Leon ! 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Sok Boldog Szülinapot @Leon ! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Boldog születésnapot, Leon! 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Hozzászólás ideje: 2019. November 15. Sok boldog szülinapot, Leon! 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Nute: köszönöm neked is. Leon és Porg: boldog szülinapot! Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Hozzászólás ideje: 2019. November 19. Rendeltem eBay-ről egy terméket, viszont nincs nagy tapasztalatom az egészben, és a "Purchase History"-nál a rendelt terméknél van négy jel, amelyek számomra nem elég egyértelműek. Van egy dollár jel, egy csomag jel, egy ceruza jel meg egy boríték jel. A terméknél a dollár feketén jelenik meg, vagyis gondolom, hogy a fizetés sikeres volt. A csomag jel viszont halvány, ahogy a ceruza is. Viszont a legutolsó, a boríték megint csak fekete. Ezt nem igazán értem. Máskor mindig egyből a csomag jel jelenik meg feketén a dollár után, vagyis hogy elindult a beszerzés/csomagolás folyamata, vagy már meg is van. Másrészt, tudomásom szerint a boríték jel azt jelenti, hogy megérkezett a termék. De az nem lehet, tegnap este rendeltem csak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Amikor az ember azt hinné, hogy minden kezd f*szán alakulni az életében, elkezdenek gyűlni a viharfelhők. De még optimista, próbálja derűsen látni a jövőt, és megvan a terve, hogy elhessegesse azokat a felhőket. Aztán jön az élet, és bumm, lekever egy k*rva nagy maflást. A PC Guru többé nem jelenik meg nyomtatott magazinként. Ez nem csak azért szomorú nap számomra, mert itt dolgozom hét éve (és mert erről a dologról a mai napig én sem tudtam, jól titkolták...), és ezzel lényegében a munkahelyem fele megszűnik létezni (az online megy tovább, és szeretnék ott maradni, de ez bizonyos dolgoktól még függ), hanem azért is, mert 1999 óta gyűjtöm a magazint, nagyon kevés kivételtől eltekintve minden szám megvan. És igen, húsz évvel ezelőtt született meg az az álmom, hogy ebbe a magazinba akarok írni. Sikerült, jó pár éve írok már, kezdetben csak alkalmanként, de idén már minden hónapban volt jó néhány cikkem. A sors iróniája, hogy az első cikkeim között a Star Wars Battlefront volt, az utolsó cikkeim között pedig a Star Wars Jedi: Fallen Order lesz. Egy Star Wars rajongó második cikke álmai állásában egy Star Wars játék előzetese volt, és az utolsó előtti cikke egy Star Wars játék tesztje. 13 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Sajnálom Dzséjt. Téged is és az újságot is. A hőskorban(kb 1992-kb 2008) ezekből az újságokból(PC Guru, Gamer, Gamestar, persze ezek többször nevet változtattak, valamelyik a PC-X volt a 90-es években)) tudtuk előre mi jön. Ünnepnap volt mikor megjelentek. Imádtam szombaton hazamenni angolról, megebédelni és kibontani a friss újságot. Aztán elolvasni mondjuk a Half-Life, Quake 2, Solder of Fortune, Sin stb tesztjeit. A nappalinkba költözött Bad Sector, Mocsy, Gyu és a többi nagyszerü játékújságíró. Érezni lehetett a cikkeken hogy szívből szeretik a videójátékokat. Ami történt nekem nem meglepő. Az is csoda hogy eddig húzta. Egyszerűen abban a korban mikor történik valami és az 2 percen belül a neten van, felesleges egy olyan sajtótermék ami nem tud ilyen gyors lenni. Akkor tulajdonképpen már csak a Gamestar az egyetlen játékokkal foglalkozó lap a piacon? Érdekességként említem meg hogy a Playboy és a Men's Health is megszűnik, idén decemberben jelennek meg utoljára. 3 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Hozzászólás ideje: 2019. November 20. 46 perccel korábban, Frenkie írta: Ami történt nekem nem meglepő. Az is csoda hogy eddig húzta. Egyszerűen abban a korban mikor történik valami és az 2 percen belül a neten van, felesleges egy olyan sajtótermék ami nem tud ilyen gyors lenni. Poén, de valójában nem ezért szűnik meg a nyomtatott változat, ezzel még fel lehetett venni a versenyt, mert még a mai napig van egy rahedli ember, aki inkább újságokból szeret tájékozódni - főleg az olyanok, mint te és én, akik még a '90-es években kaptak rá a videojátékokra és ezekre a magazinokra. A megszűnés hátterében az előállítási költségek és mindenféle, a nyomtatott sajtót ellehetetlenítő költségek vannak, amiket állambácsi rótt ki. 5 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Én mindig is GameStar-os voltam, de ma nagy szomorúsággal olvastam a PC Guru megszűnését. 1992 óta a hazai informatikai újságírás meghatározó lapja volt. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Hozzászólás ideje: 2019. November 20. 1 órával korábban, Dzséjt írta: Poén, de valójában nem ezért szűnik meg a nyomtatott változat, ezzel még fel lehetett venni a versenyt, mert még a mai napig van egy rahedli ember, aki inkább újságokból szeret tájékozódni - főleg az olyanok, mint te és én, akik még a '90-es években kaptak rá a videojátékokra és ezekre a magazinokra. A megszűnés hátterében az előállítási költségek és mindenféle, a nyomtatott sajtót ellehetetlenítő költségek vannak, amiket állambácsi rótt ki. Sajnálom, Dzséjt. Látszik, hogy milyen sokat jelentett neked az újság, a megélhetésről nem is beszélve. 2 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Hozzászólás ideje: 2019. November 20. Lehet nem csak a Guru nyomtatott verziója megy a levesbe Egy komment a GS Guru-s híre alatt: "Lehet illetlenség ezt most pont ide írnom, de miután gyanús lett hogy a PC Guru előfizetési oldala egyszerűen "eltűnt", később egy kommentben valaki kérdésére válaszolva írták hogy technikai problémák vannak, a gyanúm alább hagyott, de ez a mai hír letaglózott. Azért írom hogy lehet hogy bunkóság pont most ideírnom ezt, de a GS 2020-as előfizetési akciójáról se találtam semmit, se online, se az újságban, pedig ilyenkor már szokott menni a következő évi előfizetési akció... kezdek félni :(" 2 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2019. November 21. Hozzászólás ideje: 2019. November 21. (szerkesztve) Sajnos, az internet elterjedésével évről évre kevesebb jelentőséggel bír a nyomtatott sajtó. Már "várom", hogy a Galaktika magazin mikor fog csődbe menni. Internet ide vagy oda, én még mindig jobban preferálom a nyomtatott sajtót. Igyekszem minél kevesebb időt tölteni az interneten, és amíg egy újságot olvasok, addig se a világhálón barangolok. Nem akarok mindent az interneten keresztül megtudni/megcsinálni stb., mert bizony, egy idő után függőséghez vezet. Többször megkaptam már a környezetemtől, hogy minek veszek újságokat, amikor ott az internet. Amellett, hogy a nyomtatott sajtó támogatásával egyfajta tüntetést fejezek ki az internettel szemben, megmondom őszintén, az újságolvasásnak megvan a maga varázsa. Mint ahogy a könyvolvasásnak. És azt az élményt nem tudja az internet pótolni, gyorsaság ide vagy oda. Szerkesztve: 2019. November 21. - caseyjones Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.