Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 15. Hozzászólás ideje: 2020. Július 15. https://index.hu/gazdasag/2020/07/15/mav_volan_osszeolvadas/?fbclid=IwAR05A4WckoS82mALZvUvi7Uk2wVcYWbY-f24afog37sigb7Kbh7jpq7zD0I Akkor gondolom ezentúl a buszok is késni fognak... 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 15. Hozzászólás ideje: 2020. Július 15. Nekem dettó ez volt az első gondolatom Erre nagyon erősen kíváncsi leszek, hogy mennyire fog sikerülni összehangolni a busz és a vonatközlekedést, remélem hogy nem hasraütésre fognak dönteni. A jegyrendszert szerintem meg a Mobiljegyben össze lehet hangolni, ha már tud Volánbuszt meg BKV-t akkor a MÁV-ot se nehéz beletenni. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 15. Hozzászólás ideje: 2020. Július 15. 2 órával ezelőtt, NorbiLordi írta: Erre nagyon erősen kíváncsi leszek, hogy mennyire fog sikerülni összehangolni a busz és a vonatközlekedést, Én is mert én úgy tapasztalom, hogy magát csak a vasúti közlekedést sem sikerült olyan hű, de jól összehangolni. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Július 17. Hozzászólás ideje: 2020. Július 17. 2020. 07. 15. - 18:44, Darth Cupsy írta: Én is mert én úgy tapasztalom, hogy magát csak a vasúti közlekedést sem sikerült olyan hű, de jól összehangolni. Pedig a vonatok olyan összehangoltan késnek, hogy jujj. Ha Amikor a vonat Szombathelyről késve fut be Veszprémbe, akkor tuti, hogy a Szombathelyre tartó vonat is késve indul el Veszprémből. 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 17. Hozzászólás ideje: 2020. Július 17. Nálam dettó, ha a Dombóvár-Dunaújváros késik, akkor az ellenkezőirányba tartó is késni fog, mert mindig meg kell várni Ercsinél amíg továbbrobog. Ugyanez vica versa. Legalább kiszámíthatóan késnek Válasz
Népszerű hozzászólás Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Népszerű hozzászólás Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Azt hiszem sikerült rátalálnom az egyik legfurább Wikipedia bejegyzésre. Az "Első magyar szitkozódás"-ra. Itt a bejegyzés, csak hogy művelődjünk: A legkorábbról írásban is fennmaradt magyar szitkozódás az 1479-ból való Dubnici krónikában található, amelyet ismeretlen szerzője 1479-ben, a Tiszántúlon állított össze korábbi művek alapján, saját koráig folytatva. A krónikának ez a részlete egy 1370 körül íródott műből származik. 1355-ben I. Lajos magyar király segélyhadat küldött Habsburg II. Albert osztrák herceg és Luxemburgi IV. Károly német-római császár támogatására Zürich és szövetségesei ellen. A krónika szerint: Zürich város körül rettenetesen megharcoltak a svábföldi németekkel. A magyarok azt kiáltva: Szent királyok, segítsetek! – az isten kegyelméből végül győztek. … Úgy hullottak le a szájas németek a magyarok előtt, mint ökrök a vágóhídon. A magyarok ugyanis azt a parancsot kapták, hogy egy németet se fogjanak el, hanem mindnyájukat részegítsék meg a halál poharából… A magyarok vészes kardot villogtatva fejük fölött, elcsapták kezüket és fejüket, mondván: Veszteg, kurvanő fia szaros német, ittátok vérünket, ma isszuk ti véreteket. A latin nyelvű műben magyarul szerepel az utolsó mondat. Betűhíven: „Wezteg kwrwanewfya zaros nemeth, iwttatok werenkewht, ma yzzywk thy wertheketh”. 1 1 1 8 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. (szerkesztve) Érdekes cikk Csórók nem tudták micsoda hullámot fognak elindítani az első káromkodásukkal Egyébként totál úgy hangzik mintha nem lettek volna szomjasak, és itt most nem a németek vérére gondolok Ilyen szempontból annyira változás nem is történt 700 év alatt Szerkesztve: 2020. Július 23. - NorbiLordi 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: kurvanő fia Micsoda fejlődés ment végbe! Ebből lehet eredeztetni akkor a k*rva anyádat. Mészöly Kálmán biztos örül. 7 1 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. A "kurvanő fia" angol megfelelője a "son of a bitch". Csak nem tőlünk vették az alapot hozzá az angol ajkúak? 5 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. 27 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Micsoda fejlődés ment végbe! Ebből lehet eredeztetni akkor a k*rva anyádat. Mészöly Kálmán biztos örül. Nekem is pont ez jutott eszembe 1 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Erről most a gimis matektanárom jutott eszembe aki a kurvanőt úgy mondta, hogy utcalány édesanyád 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. Hozzászólás ideje: 2020. Július 23. No és az Anyadwaloga nevű településről hallottatok már? 7 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Remélem még megfér itt, pontosan 90 Indexes dolgozó mondott fel, az események után. Lesz Másik! Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Én az Index-szel kelek-fekszek úgy 10-12 éve, most nem tudom mi lesz. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Már van kezdeményezés az ex-szerkesztőség részéről az újrakezdésre, de még nem tudni mi lesz sajnos. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Az nem ugyanaz. Az infrastruktúrát, a hirdetői kört, a szponzorokat nem vitték magukkal. Elég csak arra gondolni, hogy ezután pl. nem lesznek helyszíni riportok mondjuk az USA-ból vagy a Közel-Keletről. Nő a burok a magyar tájékozódó körül folyamatosan. 3 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Igen sajnos ez így van, lassan nem marad más csak a pöcegödör szintű kormánypropaganda, ahol nem megy más csak a népmesei hős harcáról szóló sikerextázisos baromság. 1 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Egy full új hírportált elindítani azért lesz szerintem pár hónap, de én nagyon remélem hogy sikerül nekik. Egybe is akarják minél jobban tartani minél a bandát. De ahogy Nute is írja, totál nulláról kell ezt kezdeni, és pont a hirdetésekkel, szponzorációkkal lehet nagyon jól befolyásolni a hírportálokat. Pusztán közösségi finanszírozásból nem tudom mennyire lehet ezt megoldani egy 90 fős szerkesztőségnél, szerintem semennyire. Az viszont tök jó, hogy a távozók facebook oldalát kevesebb mint 1 nap alatt már majdnem 140.000-en követik. 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Na igen, tegnap az egyik szónok, Gulyás Balázs nyilatkozta az ATV-ben hogy a magyar hang 25 fős szerkesztőségét tudják fenntartani az olvasókból, 90 embert nem tudom hogyan sikerülne. De már annak örülök hogy a szándék megvan. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Én eddig is megvoltam az index nélkül, ezután is meg leszek. 2 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Abban egy percig sem kételkedtem, hogy nem akarnak majd egy új portált létrehozni, ez a logikus lépés. Baj inkább ott van, hogy ha tényleg megakarják tartani ezt a létszámot vagy valamivel kevesebbet akkor ahhoz már valaki olyat kell találni akinek erre van lóvéja. Ha függetlenként akarnak működni bárminemű politikai befolyás nélkül, akkor viszont kb. a feszett fejsze kategória a dolog. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. @Darth Cupsy, mit szoktál olvasni tájékozódás céljából? 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hát én inkább nem írom le a véleményem, mert tudom hogy nagyon kisebbségben lennék vele itt Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Véleményt mindig lehet mondani, max nem tetszik 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hát én leirnám a véleményem, de inkább nem akarok belemenni. Mindenesetre valszeg homlokegyenest az ellenkezője amit Yoda József írna. Jó sok k*rva anyázással. 1 1 3 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. 10 perccel korábban, Nute Gunray írta: @Darth Cupsy, mit szoktál olvasni tájékozódás céljából? Kifejezetten semmit az igazán fontos hírek úgyis szembe jönnek az emberrel, aztán ha jobban érdekel utána olvasom. 1 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. (szerkesztve) 14 minutes ago, Nute Gunray said: @Darth Cupsy, mit szoktál olvasni tájékozódás céljából? Bár nem engem kérdeztél, de én majdnem mindent a nagyobb portálok közül, amely nem az Index vagy a 444. (De tulajdonképpen én is úgy vagyok, mint Cupsy, olvasom, ami szembejön.) A 444 egy igénytelen szenny, az Indexen meg sokszor írnak ökörségeket. Például az idei érettségik kapcsán, miután Maruzsa Zoltán beszélt vele kapcsolatban, olyat írtak, hogy csak a végzősök érettségizhetnek idén, holott Maruzsa ilyet egyáltalán nem mondott, és nem is lett így. A másik, ami nálam kiverte a biztosítékot, hogy olyat írtak, hogy még talán jövőre se lesz vakcina a koronavírusra, mikor még nagy külföldi portálok is olyanokról irkálnak, hogy mennyire dolgozik a világ az oltóanyagon, és hogy akár már év végére el is készülhet. Az S. Dávid nevű szerzőről pedig ne is beszéljünk... Ő a "kedvencem". Szerkesztve: 2020. Július 25. - caseyjones 2 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Azért ezzel erősen vitába szállnék. Mind az Indexen és a 444-en rendes, kiváló újságírók dolgoznak többségben. Elég csak a parkolási mutyit lehozó 444-re, vagy az épp aktuális Kaleta ügy fényderítésére gondolni a néhai Indexen. Ilyet KESMA tulajdonú, vagy egyéb kormánypárti oldalon már jó idelye nem látni, ahogy azt se hogy arccal és névvel vállalják a cikkeiket. De felhozhatnám példának Varga Istvánty aki a KESMA elnöke volt, 2019-ben ezt nyilatkozta:igényes, jó tollú újságírókat, és nem kell megsértődni, nyugodtan mondhatom, inkább a másik oldalon látok." Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. (szerkesztve) A G-napon nagyon sokan örömködtek azon az oldalon, különösen az indexen. Én mégsem teszem most ezt. De nem azért mert sajnálom őket, pusztán csak eleganciából. Ja és a történet sem ugyanaz. Egy baloldali portál baloldali portál marad. Részemről end of story. Na már jönnek is a hülye jelek. Szerkesztve: 2020. Július 25. - Brodie 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. Hozzászólás ideje: 2020. Július 25. 3 perccel korábban, Brodie írta: Egy baloldali portál baloldali portál marad. Nem hiszem hogy igazán baloldali portálnak lehetne nevezni, az inkább a 168 óra. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.