Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
12 perccel korábban, Sinistra írta:

Az előbbi, de nem tartott tovább pár másodpercnél. Nagyon álmos voltam már, alig fogtam fel, mi történik. Barátnőm meg már nem volt szomjas, ő a sötétben macskának nézte, ezért nem szólt. :lol:

Én se értettem teljesen a történetet, de így már minden világos :D :D 

Hozzászólás ideje:

Gondoltam, leírom az AstraZenecás tapasztalataimat… Hétfőn 10 órakor kaptam meg az oltást. Estére már lett egy kis hőemelkedésem, ami lefekvés előtt felment 38.9-re. Kedden már csak 37.5 volt, mára pedig egyáltalán nincs lázam. Csak a karom fáj az oltás helyén még mindig, ha megemelem. Ma voltam vérvételen, D-dimer tesztet csináltattam a biztonság kedvéért, ami kimutatja a kezdődő vérrögöt. 6400 Ft volt magánban.

Hozzászólás ideje:
31 perccel korábban, Iqvi írta:

Ha megvennénk Nördlingent, és elkezdenénk bányászni, mindenki kurva gazdag lehetne a fórumon.:D Nagyon gazdag!

https://telex.hu/eszkombajn/2021/04/15/nordlingen-gyemant-72-ezer-tonna-beepitve-aszteroida-nemet-varos

Szerintem a fórumra összegyűlt pénzből már 1 falat tudnánk venni, abból valahogy kinyerjük a gyémántot és eladjuk. Annak 1 részét eltőzsdézzük, többi megy vissza a fórum fenntartásra :D 

Hozzászólás ideje:

Az eltőzsdézettből bejött haszonból pedig tovább vásároljuk fel a várost. Amint kitermeltük mind a 72000 tonnát megvesszük a Disneyt, és egy űripari céget is.:D

Hozzászólás ideje:
1 perccel korábban, Iqvi írta:

Az eltőzsdézettből bejött haszonból pedig tovább vásároljuk fel a várost. Amint kitermeltük mind a 72000 tonnát megvesszük a Disneyt, és egy űripari céget is.:D

Űripari céggel aztán beindítjuk az aszteroida bányászatot, kitermeljük a fémeket, indítunk egy űrhajó gyárat és lesz csillagrombolónk :D 

Hozzászólás ideje:
1 minute ago, NorbiLordi said:

Űripari céggel aztán beindítjuk az aszteroida bányászatot, kitermeljük a fémeket, indítunk egy űrhajó gyárat és lesz csillagrombolónk :D 

A csillagrombolókkal pedig meghódítjuk a naprendszert, és aztán a galaxist, és kikiáltjuk az Első Galaktikus Birodalmat.:palpatine::D

Hozzászólás ideje:
Éppen most , Iqvi írta:

A csillagrombolókkal pedig meghódítjuk a naprendszert, és aztán a galaxist, és kikiáltjuk az Első Galaktikus Birodalmat.:palpatine::D

palpatine-good.jpg?fit=494,358&ssl=1

Hozzászólás ideje:

Nálam ez volt az Astra után: későeste lázam volt, meg a közérzetem borzasztó volt úgyhogy nem igen tudtam aludni. Egy Algopyrin azonban akkor még helyrerázott. Másnap viszont ehhez betársult egy komoly hányinger érzet is, plusz vissza-visszatérő hőemelkedés. Mára minden elmúlt. Teljesen jól vagyok.

Hozzászólás ideje:

Ahogy az ismerősök beszámolóiból leszűrtem, az öt vakcina közül az AZ-vel jár a legkomolyabb mellékhatás, de az is csak maximum egy-két napig.

Hozzászólás ideje:
11 perccel korábban, RacerX írta:

Érdekes. Én is hallottam mindkét véleményt orvosoktól. Mindenesetre szedem amíg van.

Ne szedd, többet árt, mint használ.

Hozzászólás ideje:
1 minute ago, Ody Mandrell said:

A természet megoldja amit az ember nem tud. :D

Nyilván nem ez a vulkánkitörés fog megmenteni minket, de egy kis időt adhat. Viszont a globális felmelegedést nekünk kell megoldani.

Hozzászólás ideje:
41 perccel korábban, Bomarr írta:

Egészen hátborzongató felvételek az 1945-ös Budapestről. Egy algoritmussal kiszínesítették a történelmi felvételeket:

Ezek a képek/videók számomra mindig érdekesek, főleg az összehasonlítók mert sok minden változott azóta, de fura belegondolni, hogy ahol ma sorba áll az ember a gyrosért, ott annó légvédelmi üteg szórta az áldást. Akárhányszor látom a régi Erzsébet-hidat az nekem mindig fájó kicsit, mert szerintem egy nagyon gyönyörű híd volt. Értem hogy miért nem azt építették vissza, de a régi csak szebb volt:

fortepan_95688_3ff07e4479f190a7a964e432c

9 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

Én dettó ugyanígy vagyok, kezd frusztrálni a dolog

13 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Én láttam a Snowpiercert, hidd el jó ez így :D 

Hozzászólás ideje:
19 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

December óta én is türelemmel várom és várom az oltást, aztán meg most eszembe jutott, hogy valószínűleg a dokimnak nem adtam meg az új telefonszámomat, pedig lehet lenne már időpontom :facepalm: :facepalm: Na hétfőn az első dolgom lesz, már ha hajlandó lesz egyáltalán felvenni a telefont.

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.