MissKarrde Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Boldog születésnapot, NobriLordi 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 17. Hozzászólás ideje: Február 17. Boldog szülinapot, @NorbiLordi! 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. Utólag is sok boldog szülinapot @NorbiLordi 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. Utólag is boldog szülinapot, @NorbiLordi! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. @NorbiLordi Boldog születésnapot! 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Február 18. Hozzászólás ideje: Február 18. Köszönöm szépen nektek is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 19. Hozzászólás ideje: Február 19. Bajban az IGN Hungary. Isten nem ver bottal. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Február 19. Hozzászólás ideje: Február 19. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Bajban az IGN Hungary. Isten nem ver bottal. Nem akarok rosszindulatú lenni, de mikor először megláttam ezt a hírt a twitteren, felmerült bennem, hogy ez is csak valami clickbait dolog lehet... az IGN-nél kis túlzással az anyjukat is eladnák a kattintásszámért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 19. Hozzászólás ideje: Február 19. Csináltak egy videót is, de csak belenéztem az elejébe ahol felvezetik a dolgokat. Gondolom pénzt kérnek. Előbb adnék az ördögnek, mint nekik. De nyilván nem is én voltam a célközönség. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 24. Hozzászólás ideje: Február 24. Isten éltessen sokáig, @Fives! Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Február 24. Hozzászólás ideje: Február 24. @Fives Boldog születésnapot! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Isten éltesen sokáig, @KisKósa! Bár tudom, hogy úgyse olvasod. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Boldog születésnapot @KisKósa! Nekem hiányzik, nagyon jó hozzászólásai voltak. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Február 26. Hozzászólás ideje: Február 26. Nekem is hiányzik, nagyon csíptem! Pont közénk való volt. Hátha egyszer még visszatér. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Február 28. Hozzászólás ideje: Február 28. Boldog szülinapot, @Fives és @KisKósa! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Szombat 09:57 Hozzászólás ideje: Szombat 09:57 Sok boldog nőnapot kívánok a fórum hölgy tagjainak. 1 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Szombat 10:33 Hozzászólás ideje: Szombat 10:33 Fantasztikus napot kivánok a fórum hölgy tagjainak, nőnap alkalmából!! 1 2 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Szombat 11:02 Hozzászólás ideje: Szombat 11:02 Boldog nőnapot kívánok a fórum hölgy tagjainak! 1 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Szombat 11:19 Hozzászólás ideje: Szombat 11:19 Boldog nőnapot a fórum hölgy tagjainak! 1 2 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: Szombat 11:41 Hozzászólás ideje: Szombat 11:41 Köszi szépen! , Épp kertészkedésben és majd Andor ismétlésben gazdag nap lesz. 2 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: Szombat 18:24 Hozzászólás ideje: Szombat 18:24 Boldog nőnapot a hölgyeknek. 1 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Szombat 19:46 Hozzászólás ideje: Szombat 19:46 Boldog nőnapot a fórum hölgy tagjainak! 1 2 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Szombat 21:02 Hozzászólás ideje: Szombat 21:02 Boldog nőnapot kívánok én is a fórum hölgy tagjainak! 1 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Szombat 22:09 Hozzászólás ideje: Szombat 22:09 Boldog nőnapot kívánok a fórum hölgytagjainak. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Hétfő 20:52 Hozzászólás ideje: Hétfő 20:52 Isten éltessen sokáig, @csoli1138! 1 Válasz
tomcsi80 Hozzászólás ideje: Hétfő 21:00 Hozzászólás ideje: Hétfő 21:00 Boldog születésnapot @csoli1138! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 00:43 Hozzászólás ideje: Tegnap 00:43 Boldog születésnapot! 1 Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Boldog születésnapot utólag is @csoli1138! 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban @csoli1138 Boldog születésnapot 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Hozzászólás ideje: 17 órával korábban Köszönöm mindenkinek a köszöntést! 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.