JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. (szerkesztve) Jesszusom, ezt honnan ástad elő? Emlékszem, hogy egyszer régen megírtam ezt, de hogy hová? Emlékeztem, hogy volt egy frappáns bemutatkozó szöveged az egyik fórumon A csillagkapu.hu archívumból bányásztam elő Ja, nekem is eljött az utolsó 2X ideje. Lassan talán felnövök. És akkor te még Darkoo voltál. Annak is már több mint tíz éve és kettőnkön kívül már nincs is meg senki abból a csapatból. Először még Joda néven fórumoztam 2004 környékén Te is ugye még Tom néven írogattál először Néha fellapozom az archívumot Szerkesztve: 2014. Szeptember 13. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. A csillagkapu.hu archívumból bányásztam elő Először még Joda néven fórumoztam 2004 környékén Te is ugye még Tom néven írogatták először Néha fellapozom az archívumot Jé, tényleg, mindkettőre! Basszus, tényleg, te voltál Joda is. Jó sok nevet elhasználtál, hallod-e? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Ja, nekem is eljött az utolsó 2X ideje. Lassan talán felnövök. Nem is várd, hogy sikerül fog Nagyon sok boldog születésnapot, Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Sok Boldog Szülinapot Dzséjt és Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Dzséjt, József, boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Boldog születésnapot Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Boldog Szülinapot Dzséjt és Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Dzséjt, nagyon boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Boldog szülinapot az ünnepelteknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Én is boldog szülinapot kívánok az ünnepelteknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Karrde, Rog, Nabo, Bomarr, Nute, Krande, Wilde, Revan, köszi szépen! Nem is várd, hogy sikerül fog Tény, ha 29 év alatt nem sikerül, nem a hátralévő 71-ben fog. Boldog szülinapot Dzséjt. Azt nem mondom hogy annyi sört igyál meg amennyi éves lettél ma, de a negyedét megihatod. Hát eddig kettő sörnél és két Unicum Nextnél járok, de fiatal még az este. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Este? Még csak délután van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Boldog születésnapot kívánok Dzséjt és Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Boldog születésnapot, Dzséjt és Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Boldog születésnapot Dzséjt! És neked is, Yoda József! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Boldog születésnapot mindkettőtöknek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 13. Palpi, Sky, Donát, Merr-Sonn, köszi nektek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Utólag köszönöm szépen mindenkinek, és neked is boldog szülinapot, Dzséjt! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 14. Boldog szülinapodat neked is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. boodogat mindenkinek:)) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Nagyon jól tudod, hogy azok a képek, amiken 100x ugyanaz a nő szerepel, amint éppen a tükörben pózol, az technikailag ugyan fénykép, de jelentéstanilag NEM AZ. Ha nem vagy elég érett hozzá, hogy megértsd a mondatomat, ne idézgess. Wilde egyből megértette és tökéletesen leírta. Az, hogy lefényképezed magadat, amit a haverjaiddal bulizol, az egy fénykép....az, ha a tükör előtt állva 100 képet készítessz magadról, az technikailag ugyan fénykép, de jelentéstanilag az, amit Wilde írt, tehát, hogy agyilag gyerek vagy, önbizalomhiányban szenvedsz és pózolsz a világnak, hátha a 101. képen az FB-s haverjaid felfedeznek valami olyan ritka kincset, amit eddig még nem láttak meg benned. Önbizalomhiány, az elégtelen környezeti visszacsatolás eredménye, amiben a mai tinik és néhány éretlen felnőtt is szenved. Társadalmi kórkép, hogy az emberek önértékelése rossz és torzult, mert nincs igazi közösség, ahonnan valódi ingereket kapnál. Ellentétben Veled, én nagyon is jól tudom értelmezni a soraidat. A gond csak az, hogy végtelenül pongyolán fogalmaztál, és az idézett mondatban általánosítottál. Lehet utólag magyarázni a bizonyítványt, de akárhogy nézzük, általánosságban beszéltél a selfie-ről, pedig azt lehet jó és rossz célra is használni, én csak erre céloztam, és a mondandóm helyénvaló volt, lévén, hogy korábban általánosságban beszéltél, amikor meg felhoztam a példát, hirtelen visszakoztál, és még engem nézel h*lyének, amikor te írtál orbitális baromságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 15. A selfie lényege nem az, hogy az embert az adott pillanatban kapja el? Nyilván ha a tök átlagos előszobám tök átlagos tükre előtt állok tök átlagos ruhában, abból ritkán sikerül művészi alkotás, amivel érdemes lenne terhelni a világhálót..... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. (szerkesztve) Na ebbe a folyóba se megyek pancsolni Ilyen jószágot egy Asylum filmbe láttam utoljára http://www.youtube.com/watch?v=iNFqi74GoEA Szerkesztve: 2014. Szeptember 22. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Nem szórakoztak volna vele ennyit ha nem előtte evett volna . Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
ZoliZoltán Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Lehet valamelyik haverjukat akarták kimenteni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 22. Jókora kilgyó. Biztos szívesen befalta volna azt az ürgét. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. A legnagyobb anakondák tényleg képesek lennének embert enni. Bizonyított eset azonban még nem történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Bizonyított = megtalálták az embert a kígyóban? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 23. Így van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. Szeptember 24. Boldog születésnapot zillo! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.