Hozzászólás ideje: 2014. Október 30.10 éve Engedelmetekkel, egy kis Hungarocon reklám (a videóhoz semmi, de semmi közöm, becsszó. se a kiállításhoz, se a kvízhez ). Aham, ez biztosan így van Nagyon csábító a program, viszont mostanában annyi helyen voltam, hogy nehezen tudom megoldani.... de még alszom rá. Boldog születésnapot, pb
Hozzászólás ideje: 2014. November 3.10 éve Tegnap érkeztem haza Törökországból, életem legnagyszerűbb élménye volt, csodálatos ország, csodálatos emberek. Ha a fórum részéről esetleg lenne igény rá, akkor írnék egy rövidke élménybeszámolót, képekkel teletűzdelve. Most pedig jó sok hozzászólást kell visszaolvasnom, azt hiszem.
Hozzászólás ideje: 2014. November 3.10 éve Naná hogy van rá igény Várom szeretettel a képes beszámolód
Hozzászólás ideje: 2014. November 3.10 éve Szerző Van török ismerősöm, úgyhogy nagyon várom (Tavaly együtt voltunk egy nemzetközi továbbképzésen)
Hozzászólás ideje: 2014. November 4.10 éve Köszönöm, akkor még a héten megírom. Most zúdul rám minden, ZH-k, referátumok, ügyintézés minden.
Hozzászólás ideje: 2014. November 4.10 éve Tegnap érkeztem haza Törökországból, életem legnagyszerűbb élménye volt, csodálatos ország, csodálatos emberek. Ha a fórum részéről esetleg lenne igény rá, akkor írnék egy rövidke élménybeszámolót, képekkel teletűzdelve. Most pedig jó sok hozzászólást kell visszaolvasnom, azt hiszem. Na, hátha olvasok valami jót is a törökökről; az eddigi (kicsiny mintás) tapasztalataim alapján rémes egy népség.
Hozzászólás ideje: 2014. November 9.10 éve Jake, Ody, Karrde, Donát, Frenkie, Krande, Sky: köszönöm szépen. Szerkesztve: 2014. November 9.10 éve - Darth Revan9
Hozzászólás ideje: 2014. November 9.10 éve Dzséjt: neked is köszi. Szerkesztve: 2014. November 9.10 éve - Darth Revan9
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.