Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. (szerkesztve) Wilde: szintén köszönöm. Szerkesztve: 2014. November 9. - Darth Revan9 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. (szerkesztve) Sok Boldog Szülinapot Revan! Szerkesztve: 2014. November 9. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Palpi Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Az Erő éltessen Revan Nagyúr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Boldogat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Boldog Szülinapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 9. Tegnap végérvényesen elromlott a mosógépem.Úgyhogy vennem kell egy újat. Viszont én nagyjából annyit értek hozzájuk hogy hova kell tekerni a kapcsolót hogy elinduljon. Azt szeretném kérdezni milyen márkát érdemes venni hosszútávon? Milyen tapasztalatok vannak? Én a Bosch-ra gondoltam sok jót hallottam róla és német. Ha meglesz a mosógép akkor csak rákötöm a vízhálózatra és annyi? Érdemes üresen vele mosni egyet először? A másik kérdésem hogy innen vásárolt már valaki valamit? Gondoltam innen megrendelem elég szimpatikusnak tünnek. http://www.onlinemarkaboltok.hu/ Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Rog, Nute, Palpi, Pildi, Merr-Sonn, Nabo, Cupsy, nektek is nagyon köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Sinistra Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Utólag is boldogat, Revan Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Tegnap végérvényesen elromlott a mosógépem.Úgyhogy vennem kell egy újat. Viszont én nagyjából annyit értek hozzájuk hogy hova kell tekerni a kapcsolót hogy elinduljon. Sajnálom, hogy elromlott a mosógéped, nem kis bosszúság. Ebben a témában nem tudok segíteni, de hátha majd valaki más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Hunner Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 10. Utolag is boodogat Revan igy megkesve is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. (szerkesztve) Revan , sok boldogságot. Szerkesztve: 2014. November 11. - A pécsi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Sinistra, Hunner, A pécsi: nektek is köszönöm. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 11. Füled érjen Yodáig! Köszönöm! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2014. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 14. A reklám is jó, de a legszebb a háttértörténet. Atyaég, tényleg 100 éve kezdődött az I. világháború? Ebbe csak most gondoltam bele.. Hát igen, egyszerre hosszú, de rövid is ez az idő. Én most is azt állítom, hogy az első világháború a világtörténelem legnagyobb sorsfordító eseménye, amely után már semmi sem volt az, mint annak előtte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megvan a kicsike. Mármint az új mosógép. Szombaton hozták de csak ma hoztuk működésbe a sógorommal. Végül ezt vettem meg: http://www.onlinemarkaboltok.hu/bosch-haztartasi-gep-markabolt/bosch-wab20262by-eloltoltos-mosogep Valami elképesztő hova fejlődtek a mosógépek. Az előző egy 2003-as Whirlpool volt. Ahhoz képest ez sokkal halkabban működik. Mindenfélét kiír a kijelzőre, de a legdurvább az hogy a 10000-es fordulatú centrifugálásnál meg sem mozdul a gép. Nem is rezonál mikor megfogtam. Áll mint a cövek. A z előző gépem 700-as fordulatnál táncolt egy helyben és ha rajtahagytam valamit az végül leesett róla. Szóval örülök neki mint majom a farkának és holnap a mai első mosás(ami ruha nélkül volt) után ruhát is mosok vele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
pb69 Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 17. Megvan a kicsike. Mármint az új mosógép. Használd egészséggel! Remélem legalább addig kitart, mint az előző. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. A héten vehetünk új mosógépet...bexart sajnos a felül töltős Fagor típusú gépünk, 12 évet élt... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. A héten vehetünk új mosógépet...bexart sajnos a felül töltős Fagor típusú gépünk, 12 évet élt... Ajánlanám a Bosch-t amit vettem nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. A héten vehetünk új mosógépet...bexart sajnos a felül töltős Fagor típusú gépünk, 12 évet élt... 12 év az nagyon jó!!! Az új már csak 7 év körül fog... Mindegy, milyet veszel, túl sokat ne adj ki rá. 5-7 évre csinálják őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Az első automata mosógépünk kb. 20 évet bírt. Utálom a tervezett elavulást... akkor is, ha megvan a maga haszna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Tök jó Frenkie, hogy egy férfi ennyire tud örülni egy mosógépnek. Egyébként a műszaki cikkeknél nagyon fontos a törődés. Azt általában mindig meghálálja a gépezet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. (szerkesztve) Tök jó Frenkie, hogy egy férfi ennyire tud örülni egy mosógépnek. Egyébként a műszaki cikkeknél nagyon fontos a törődés. Azt általában mindig meghálálja a gépezet. Én minden új műszaki cikknek tökre örülök. Imádom hogy mennyivel könnyebbé teszi az életünket a technika és főleg maga a fejlődés. Mondom ez 11 évvel későbbi mint az előző, de nagyon durván fejlődött. R2-D2: Elvileg igazad van de érdemesebb márkásabbat venni mint mindenből. Hosszabb távon bírják és jobb az anyagminőség is. Hisz hosszútávon gondolkodunk ugye. Szerkesztve: 2014. November 18. - Frenkie Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
R2-D2 Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. R2-D2: Elvileg igazad van de érdemesebb márkásabbat venni mint mindenből. Hosszabb távon bírják és jobb az anyagminőség is. Hisz hosszútávon gondolkodunk ugye. Ezen én is elgondolkodtam... Pár éve cseréltem én is, de maradtam a középkategóriánál. Ugyanis ha mondjuk kétszer annyiért veszek kétszer olyan tartósat, akkor nemcsak nem vagyok árban előbbre, de vélhetően az idők alatt fejlődő technológia miatt inkább hátrébb lennék. Konkrétan: hiába tart mondjuk a Miele kétszer annyi ideig, inkább veszek mondjuk két Zanussit az idő alatt, mert félidőben cserélve vélhetően frissebb technológiám, kevesebb fogyasztásom lesz. De ez csak az én nézőpontom... Szóval szerintem középkategória. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Frenkie köszi az ajánlatot. Az elöl töltős akkor jobb, mint a felül töltős? R2-D2: igen, sajnos ma már minden műszaki cikkre igaz az 5 éves átlagidő.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Frenkie köszi az ajánlatot. Az elöl töltős akkor jobb, mint a felül töltős? Igazából nincs különbség. Sőt, valamilyen szempontból jobb a felültöltős (kevesebb hibalehetőség). Egyébként az is számít mennyi helyed van rá. Van ahová csak a felültöltős fér el. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2014. November 18. Frenkie köszi az ajánlatot. Az elöl töltős akkor jobb, mint a felül töltős? R2-D2: igen, sajnos ma már minden műszaki cikkre igaz az 5 éves átlagidő.. Azt nem mondanám hogy jobb. Én azért vettem elöltőltőst mert az új gépet a konyhába raktam a munkalap alá így értelemszerűen a felültölltös nem jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.