Hozzászólás ideje: 2014. December 24.10 éve Fórum népe! Áldott, békés karácsonyt kívánok Nektek és kedves Családotoknak, kutyátoknak, macskátoknak, teknősötöknek, hörcsögötöknek, díszhalatoknak, stb... Steam/Origin/Uplay/stb játékaitoknak, DVD/BD gyűjteményeiteknek, házimozi rendszereteknek, és minden másnak, mi kedves nektek. SAGA FÓRUM! Örömökben gazdag és szeretetteljes ünneplést!
Hozzászólás ideje: 2014. December 26.10 éve Nincs közületek olyan, aki albérletben/saját lakásban lakik Budapesten, és van külön bútorozott szobája internet kapcsolattal? Ideiglenes megoldás is érdekel, amíg nem találok tartós albit. Olyan nehéz találni albérletet Pesten mostanában, hogy az valami hihetetlen. És én január 5-től már kezdek dolgozni Bp-en belvárosban. Hát ez most jól összejött nekem Szerkesztve: 2014. December 26.10 éve - JakeSully
Hozzászólás ideje: 2014. December 26.10 éve Hát az albérlet árak most eléggé megugrottak az elmúlt évben Budapesten.
Hozzászólás ideje: 2014. December 27.10 éve Végül sikerült egy jó kis lakásra lecsapnom a Liszt Ferenc Tér, Madách Színház környékén. Szerintem jó környék
Hozzászólás ideje: 2014. December 28.10 éve Végül sikerült egy jó kis lakásra lecsapnom a Liszt Ferenc Tér, Madách Színház környékén. Szerintem jó környék És hamar költözhető?
Hozzászólás ideje: 2014. December 28.10 éve És hamar költözhető? Igen, már be is költöztem mai nap. Boldog Születésnapot reaper!
Hozzászólás ideje: 2014. December 28.10 éve Boldog szülinapot! Végül sikerült egy jó kis lakásra lecsapnom a Liszt Ferenc Tér, Madách Színház környékén. Szerintem jó környék Az egy nagyon jó környék. Ha elfogadható áron tudtál ott albérlethez jutni, az nagy szerencse. Szerkesztve: 2014. December 28.10 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2014. December 29.10 éve Jajj Tamáska napja van. Hogy a macska rúgja meg. Akkor ezért nem volt ma. Vajon mit csinálhat?
Hozzászólás ideje: 2014. December 29.10 éve Köszi! Ami azt illeti, dolgozik, a nyomdában ül és híreket meg novellát írt névnapja alkalmából. Meg valamiért most E/3-ban beszél magáról. Meg kapott Legót, itt áll a portán négy klón katona Cody légiójából (az egyiket el is kereszteltem Waxernek, egy másikat Boilnak ) és egy Octuptarra combat tri-droid!
Hozzászólás ideje: 2014. December 29.10 éve Lehet, csak késnek. Ilyen tájban szoktak megérkezni. Boldog névnapot
Hozzászólás ideje: 2014. December 29.10 éve Boldog névnapot, Dzséjt! Valamelyik nap az itteni teaházban találkoztam a kiköpött hasonmásoddal, szintén Tamásnak hívják... o.O ismerõsömnél rákérdeztem, hogy milyen Tamás, aztán kiderült, hogy mégsem. Csodálkoztam is hogy hogyhogy te itt Debrecenben?
Hozzászólás ideje: 2014. December 30.10 éve Köszi nektek is! Lehet, csak késnek. Ilyen tájban szoktak megérkezni. Tapasznyalat?
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.