csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Boldog szülinapot Rajmesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Boldog Születésnapot!!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Boldog születésnapot Rajmesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Sok boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Sok Boldog Szülinapot Rajmesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Háhá, boldog szülinapodat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Boldog születésnapot, Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Wilde Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Boldog születésnapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Boldog szülinapot, Rajmesz! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 22. Isten áldjon Rajmesz. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 24. (szerkesztve) Ó, skacok, nem is tudtam, hogy van egy topic, ahol fel szoktátok köszönteni a fórumtagokat. Na de most már ezt is tudom, úgy hogy nagyon szépen köszönöm mindenkinek. Kaptam szülinapomra Star Wars zsepit, Star Wars bögrét, meg Star Wars üdvözlőlapot. Akkor most már én is innentől kezdve mindenkit felköszöntök, akár aktív fórumtag, akár nem. Azt mondják egy hétig fel lehet köszönteni bárkit, szóval Jake, Luke, Lenci utólag boldog szülinapot! Ja és hogy tetézzem a dolgokat, 22-én a szülinapom, 23-án a névnapom van. Szerkesztve: 2016. Január 24. - Rajmesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Hát akkor boldog névnapodat is! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Jó sok szülinapról lemaradtam. Jake, Lenci, luke, Rajmesz: utólag is boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Köszi. De ha már itt járok, megkérdem, mit lehet itt még csinálni a szülinapi köszöntőken kívül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Olyan dolgokról dumálsz ami egyik másik topikba se fér bele. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 25. Kivéve az aktuálpolitikát. Azt itt sem szabad, a lelki nyugalmunk miatt (Meg aztán úgysem hiszem, hogy meg tudnánk győzni egymást.... inkább röpködnének a "Hát te egyébként olyan okos ember vagy, miért nem látod be hogy" jellegű mondatok, szerintem. De ez mellékes. A lényeg a no-politics policy) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Nagyon kedves ismerősöm kérdőívezik. Legyetek kedvesek aki tud, segíteni egy kitöltéssel! http://online-kerdoiv.com/index/view/hash/d751f921910c290428482b380a837f4b Köszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Kitöltöttem nagy unalmamban. bár bevallom, a vége felé már nagyon untam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Én is kitöltöttem. Nekem tetszett, csak valóban, talán lehetett volna rövidebb is. Gyakran volt olyan érzésem, hogy ugyanazt a kérdést kérdezi többféleképpen, bár lehet, hogy pont ez benne a lényeg: így lehet kiszűrni, hogy következetesen válaszolunk-e, vagy csak véletlenszerűen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 26. Kitöltöttem, sajnos rá kellett jönnöm a kérdések alapján, értéktelen az életem. Na mindegy, többet ilyet soha. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rajmesz Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Már megint azt álmodtam, hogy Jedi vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Akkor megsúgom A téma a 80-as években használt kérdőívek összehasonlítása a "modern" kérdőívekkel, azaz mit fejlődött a kérdezés-tudomány és mennyire ad mai szemmel pontos válaszokata régi kérdéssor. Nagyon köszönöm mindenkinek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Én is kitöltöttem, hasonló érzésem volt közben, mint Pildinek Nem mellesleg egy jól összerakott kérdőív volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Neked is köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Én is kitöltöttem. Roppantul idegesítettek azok a kérdések, amik arra vonatkoztak, mennyire könnyen idegesítenek fel a dolgok és sűrűn vagyok ideges. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Kitöltöttem, sajnos rá kellett jönnöm a kérdések alapján, értéktelen az életem. Na mindegy, többet ilyet soha. Ezt csak nem egy kérdőív mutatja meg reálisan. Akkor megsúgom A téma a 80-as években használt kérdőívek összehasonlítása a "modern" kérdőívekkel, azaz mit fejlődött a kérdezés-tudomány és mennyire ad mai szemmel pontos válaszokata régi kérdéssor. Nagyon köszönöm mindenkinek Nincs mit, érdekes volt. Kíváncsi vagyok, a felmérés mit hoz majd ki az adott témában. Majd azt is oszd meg velünk a kiértékelés után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. Január 27. (szerkesztve) Igyekszem Kérdező üzeni: " Tök jófejek! Add át hálám nekik " Szerkesztve: 2016. Január 27. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.