csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Boldog szülinapot Norbi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Isten éltessen Norbi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Heppy börtszdéj tú jú! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Sok Boldog Szülinapot Norbi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Boldog szülinapot Norbi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 16. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
M.Laci Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Boldog névnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Boldog névnapot Donát! Köszi szépen! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Boldog névnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Boldog névnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Boldog névnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Sok Boldog Névnapot Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Boldog névnapot, Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Boldog névnapot, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Norbi, Donát, sok boldogságot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Ez a kép valódi lehet? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Köszönöm mindenkinek a köszöntést! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 17. Ez a kép valódi lehet? Miért ne lenne? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Én láttam videót a kivégzésükről, akkora füst volt körülöttük, hogy pont a lényeg nem látszott. Ez nekem túl HD. Hol vannak a golyónyomok a testükön. Mi tartja őket ilyen félig gugoló pozícióban, el kellene dőlniük szerintem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Mi tartja őket ilyen félig gugoló pozícióban, el kellene dőlniük szerintem. Gondolom pillanatkép arról amikor épp összerogynak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Én láttam videót a kivégzésükről, akkora füst volt körülöttük, hogy pont a lényeg nem látszott. Ez nekem túl HD. Hol vannak a golyónyomok a testükön. Mi tartja őket ilyen félig gugoló pozícióban, el kellene dőlniük szerintem. Éppen dőlnek. Ez egy fénykép így egy pillanatkép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Ez a kép valódi lehet? Miért? Mi ez a kép? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Ceausescu és felesége épp kivégzés közben. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Ceausescu és felesége épp kivégzés közben. Értem. Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 18. Ha jól emlékszem, annak idején a Panoráma szerezte meg a tárgyalásról és a kivégzésről készült felvételeket és korrekten le is szinkronizálta az egészet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Tegnap hogy jártam!? Este 8-ig meló, aztán mentem haza. Tudni kell, hogy Mohácson a csütörtöktől keddig most busójárás van és a csütörtök az első etap, ami más néven: kisfarsang. Mi várt otthon? Egy tetőtől talpig Jedi ruhába öltözött barátom/munkatársam békés fokozatban leültetve a nappaliban, -de tök részegen. Meg akart lepni. Sikerült! Egy két páleszt ittam vele, aztán beszállt a kis családi rakott-krumpli vacsiba is. Kiderült, hogy nem akaródzik elszakadni tőlem. Két választást láttam: vagy nekimegyek vele éjszakának, vagy velünk éjszakázik.. Előbbi lett! A mobilja folyamatosan csörgött felvettem, további cimborák vártak már a közeli kocsmában. Tehát, ha már lúd legyen kövér; belebújtam a köpenyébe, fogtam a Yodás FX kardot és elindultunk. Qurva nagy sikerünk volt az utcán; rögtönzött kis fénykard párbajainkra még egy két autó is megállt -egyik másik kénytelen volt mert az út közepén is előfordultunk. De türelmesek voltak, még pózolnunk is kellett, félek is, hogy youtube-sztár lettem..remélem nem. Egy 20-25 perc alatt odaértünk a kocsmába, ahogy egy szerzetesnek öltözött cimborámmal, és egy-két búsó ismerősünkkel kiegészülve vígadott tovább a két jedi.. Egyszer kétszer még meg kellett akadályozni a részegebb jedit, hogy el ne üttesse magát az utcán, de végsősoron jó kis spontán este lett. Most hidratálok, mert még elég fehér a szilványom jelenleg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Ez jópofa sztori. A busúk és a (részeg) Jedik éjszakája. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Kemény sztori. Erre valószínűleg hülyènek néznének ha ilyen ruhában mennék be a kocsmába. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. Február 24. Kemény sztori. Erre valószínűleg hülyènek néznének ha ilyen ruhában mennék be a kocsmába. Na itt is extra volt egy kicsit, bár ilyenkor egységesen az egész város megbolondul. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.