Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Én láttam videót a kivégzésükről, akkora füst volt körülöttük, hogy pont a lényeg nem látszott. Ez nekem túl HD. Hol vannak a golyónyomok a testükön. Mi tartja őket ilyen félig gugoló pozícióban, el kellene dőlniük szerintem.

Hozzászólás ideje:

Én láttam videót a kivégzésükről, akkora füst volt körülöttük, hogy pont a lényeg nem látszott. Ez nekem túl HD. Hol vannak a golyónyomok a testükön. Mi tartja őket ilyen félig gugoló pozícióban, el kellene dőlniük szerintem.

Éppen dőlnek. Ez egy fénykép így egy pillanatkép. :lol:

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem, annak idején a Panoráma szerezte meg a tárgyalásról és a kivégzésről készült felvételeket és korrekten le is szinkronizálta az egészet.

Hozzászólás ideje:

Tegnap hogy jártam!? Este 8-ig meló, aztán mentem haza.

Tudni kell, hogy Mohácson a csütörtöktől keddig most busójárás van és a csütörtök az első etap, ami más néven: kisfarsang.

Mi várt otthon? Egy tetőtől talpig Jedi ruhába öltözött barátom/munkatársam békés fokozatban leültetve a nappaliban, -de tök részegen.

Meg akart lepni. Sikerült! Egy két páleszt ittam vele, aztán beszállt a kis családi rakott-krumpli vacsiba is.

Kiderült, hogy nem akaródzik elszakadni tőlem. Két választást láttam: vagy nekimegyek vele éjszakának, vagy velünk éjszakázik..

Előbbi lett! A mobilja folyamatosan csörgött felvettem, további cimborák vártak már a közeli kocsmában. Tehát, ha már lúd legyen kövér; belebújtam a köpenyébe, fogtam a Yodás FX kardot és elindultunk.

Qurva nagy sikerünk volt az utcán; rögtönzött kis fénykard párbajainkra még egy két autó is megállt -egyik másik kénytelen volt mert az út közepén is előfordultunk.

De türelmesek voltak, még pózolnunk is kellett, félek is, hogy youtube-sztár lettem..remélem nem.

Egy 20-25 perc alatt odaértünk a kocsmába, ahogy egy szerzetesnek öltözött cimborámmal, és egy-két búsó ismerősünkkel kiegészülve vígadott tovább a két jedi..

Egyszer kétszer még meg kellett akadályozni a részegebb jedit, hogy el ne üttesse magát az utcán, de végsősoron jó kis spontán este lett. Most hidratálok, mert még elég fehér a szilványom jelenleg.

Hozzászólás ideje:

Kemény sztori. Erre valószínűleg hülyènek néznének ha ilyen ruhában mennék be a kocsmába. :D

Na itt is extra volt egy kicsit, bár ilyenkor egységesen az egész város megbolondul. ;)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.