Hozzászólás ideje: 2017. Március 8.8 éve Boldog nőnapot Krande, Pildi és Karrde! Szerkesztve: 2017. Március 8.8 éve - csoli1138
Hozzászólás ideje: 2017. Március 8.8 éve Isten éltesse a fórum hölgy tagjait és a névnapjukat ma ünneplő itteni Zolikat!
Hozzászólás ideje: 2017. Március 8.8 éve Köszi szépen fiúk! Bocsi Krande, most már rád is vonatkozik Vader csokra! Olyan fiús arcvonású az avatarod, nem voltam biztos benned!
Hozzászólás ideje: 2017. Március 9.8 éve Szerző Bocsi Krande, most már rád is vonatkozik Vader csokra! Olyan fiús arcvonású az avatarod, nem voltam biztos benned! Gyakrabban kéne fórumtalira járnom....
Hozzászólás ideje: 2017. Március 9.8 éve Szerintem nektek inkább Pécsett kéne fórumtalizni Köszi srácok a további jókívánságokat
Hozzászólás ideje: 2017. Március 9.8 éve Én Csolival együtt nézzük az aktuális SW premiereket. Krande-hoz még nem volt szerencsém.
Hozzászólás ideje: 2017. Március 10.8 éve Gyakrabban kéne fórumtalira járnom.... Én Csolival együtt nézzük az aktuális SW premiereket. Krande-hoz még nem volt szerencsém. Még sose voltam fórumtalin Krande. Pécsitől tudom, hogy te is pécsi vagy. Esetleg az ep 8-ra eljöhetnél az Urániába idén. Mini-fórumtali 2017!
Hozzászólás ideje: 2017. Március 10.8 éve Köszönöm nektek is! És bizony Ildikó, neked is boldog névnapot!
Hozzászólás ideje: 2017. Március 10.8 éve Szerző Boldog szülinapot, szomszéd! Boldog névnapot, Pildikó!
Hozzászólás ideje: 2017. Március 10.8 éve Boldog névnapot, Pildi! Neked pedig füled érjen Yodáig, Csoli!
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.