Hozzászólás ideje: 2018. Január 30.7 éve Sok boldog névnapot Karrde. Szerkesztve: 2018. Január 30.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Január 31.7 éve Utólag is boldog névnapot, Karrde! Szerkesztve: 2018. Január 31.7 éve - Dzséjt
Hozzászólás ideje: 2018. Január 31.7 éve Szülinapja is volt nem csak a névnapja ? Akkor isten éltesse sokáig. Szerkesztve: 2018. Január 31.7 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2018. Január 31.7 éve Csak névnap, augusztusban van a születésnapja, csak megszokásból automatikusan születésnapot írtam. Javítottam.
Hozzászólás ideje: 2018. Február 16.7 éve Szállodában dolgozom recepciósként, van éttermünk és cukrász pultunk is, épp el voltam merülve valamiben, de egyszer csak az ütötte meg a fülem, hogy Dooku gróf épp krémesek és habrolók iránt érdeklődik a kolleginánál, odafordultam és látom, hogy valóban Szilágyi művész Úr teszi nálunk tiszteletét. Szerkesztve: 2018. Február 16.7 éve - Darth Cupsy
Hozzászólás ideje: 2018. Február 16.7 éve 20 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Szállodában dolgozom recepciósként, van éttermünk és cukrász pultunk is, épp el voltam merülve valamiben, de egyszer csak az ütötte meg a fülem, hogy Dooku gróf épp krémesek és habrolók iránt érdeklődik a kolleginánál, odafordultam és látom, hogy valóban Szilágyi művész Úr teszi nálunk tiszteletét. Ha árat emeltetek volna, lehetett volna egy ilyen beszélgetés is: (csak magyarul) - We have doubled the prices since the last time we met Count! - Gooood... twice the price double the fall.
Hozzászólás ideje: 2018. Február 27.7 éve Hétvégén újra néztem a Top Gun-t. Azóta ilyen videókat dobál fel nekem a youtube, de jóóó
Hozzászólás ideje: 2018. Február 27.7 éve Nagyszerű gép az biztos. Biztos téged is be akarnak sorozni azért üldöznek ilyen videókkal. Bár szerintem túl nagy lennél abba a pilótafülkébe.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.