NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. 12 perccel korábban, Sinistra írta: Az előbbi, de nem tartott tovább pár másodpercnél. Nagyon álmos voltam már, alig fogtam fel, mi történik. Barátnőm meg már nem volt szomjas, ő a sötétben macskának nézte, ezért nem szólt. Én se értettem teljesen a történetet, de így már minden világos 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Zajlik az ELTE-n is az élet, Lajos Balázs méltó ellenfelére talált. https://444.hu/2021/04/13/nadrag-es-alsogatya-nelkul-jelent-meg-egy-jogi-szakerto-az-elte-tudomanyos-diakkori-konferenciajan 1 Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Gondoltam, leírom az AstraZenecás tapasztalataimat… Hétfőn 10 órakor kaptam meg az oltást. Estére már lett egy kis hőemelkedésem, ami lefekvés előtt felment 38.9-re. Kedden már csak 37.5 volt, mára pedig egyáltalán nincs lázam. Csak a karom fáj az oltás helyén még mindig, ha megemelem. Ma voltam vérvételen, D-dimer tesztet csináltattam a biztonság kedvéért, ami kimutatja a kezdődő vérrögöt. 6400 Ft volt magánban. 9 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Hozzászólás ideje: 2021. Április 14. Próbafúrásokkal elkezdődött az 5-ös metróvonal építésének első szakasza 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Ha megvennénk Nördlingent, és elkezdenénk bányászni, mindenki kurva gazdag lehetne a fórumon. Nagyon gazdag! https://telex.hu/eszkombajn/2021/04/15/nordlingen-gyemant-72-ezer-tonna-beepitve-aszteroida-nemet-varos 2 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. 31 perccel korábban, Iqvi írta: Ha megvennénk Nördlingent, és elkezdenénk bányászni, mindenki kurva gazdag lehetne a fórumon. Nagyon gazdag! https://telex.hu/eszkombajn/2021/04/15/nordlingen-gyemant-72-ezer-tonna-beepitve-aszteroida-nemet-varos Szerintem a fórumra összegyűlt pénzből már 1 falat tudnánk venni, abból valahogy kinyerjük a gyémántot és eladjuk. Annak 1 részét eltőzsdézzük, többi megy vissza a fórum fenntartásra 1 2 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Az eltőzsdézettből bejött haszonból pedig tovább vásároljuk fel a várost. Amint kitermeltük mind a 72000 tonnát megvesszük a Disneyt, és egy űripari céget is. 1 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. 1 perccel korábban, Iqvi írta: Az eltőzsdézettből bejött haszonból pedig tovább vásároljuk fel a várost. Amint kitermeltük mind a 72000 tonnát megvesszük a Disneyt, és egy űripari céget is. Űripari céggel aztán beindítjuk az aszteroida bányászatot, kitermeljük a fémeket, indítunk egy űrhajó gyárat és lesz csillagrombolónk 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. 1 minute ago, NorbiLordi said: Űripari céggel aztán beindítjuk az aszteroida bányászatot, kitermeljük a fémeket, indítunk egy űrhajó gyárat és lesz csillagrombolónk A csillagrombolókkal pedig meghódítjuk a naprendszert, és aztán a galaxist, és kikiáltjuk az Első Galaktikus Birodalmat. 1 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Éppen most , Iqvi írta: A csillagrombolókkal pedig meghódítjuk a naprendszert, és aztán a galaxist, és kikiáltjuk az Első Galaktikus Birodalmat. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. 2 minutes ago, NorbiLordi said: Már csak az a kérdés, ki legyen a császár? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. 2 minutes ago, Rog said: Ian McDiarmid Oké, beregisztráltatjuk őt is a fórumra. 2 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Nálam ez volt az Astra után: későeste lázam volt, meg a közérzetem borzasztó volt úgyhogy nem igen tudtam aludni. Egy Algopyrin azonban akkor még helyrerázott. Másnap viszont ehhez betársult egy komoly hányinger érzet is, plusz vissza-visszatérő hőemelkedés. Mára minden elmúlt. Teljesen jól vagyok. 9 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Ahogy az ismerősök beszámolóiból leszűrtem, az öt vakcina közül az AZ-vel jár a legkomolyabb mellékhatás, de az is csak maximum egy-két napig. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Más AZ-soknak is javasolta az orvosuk a féléves aszpirinszedést? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. 49 perccel korábban, RacerX írta: Más AZ-soknak is javasolta az orvosuk a féléves aszpirinszedést? Állítólag az semmit nem ér. És ezt egy orvos mondta reggel a Retró rádióban. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Énis ugyanezt hallottam. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Érdekes. Én is hallottam mindkét véleményt orvosoktól. Mindenesetre szedem amíg van. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. 11 perccel korábban, RacerX írta: Érdekes. Én is hallottam mindkét véleményt orvosoktól. Mindenesetre szedem amíg van. Ne szedd, többet árt, mint használ. 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Hozzászólás ideje: 2021. Április 15. Fán lógó croissant tartotta rettegésben egy krakkói ház lakóit 5 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Érdekes. Ha ez a vulkánkitörés még tovább tart akkor a kibocsátott kén-dioxid még egy kicsit le is hűtheti a földet. https://24.hu/tudomany/2021/04/16/la-soufriere-vulkankitores-klima-masfelfok/ 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. A természet megoldja amit az ember nem tud. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. 1 minute ago, Ody Mandrell said: A természet megoldja amit az ember nem tud. Nyilván nem ez a vulkánkitörés fog megmenteni minket, de egy kis időt adhat. Viszont a globális felmelegedést nekünk kell megoldani. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Elég kár hogy ez még egyenlőre nem fog elindulni. https://www.elobolygonk.hu/Klimahirek/Klimavedelem/2021_04_09/nem_kapott_engedelyt_a_legkor_mesterseges_huteset_vizsgalo_kiserlet?fbclid=IwAR3DYzik2kD1-AxKg2_V-W6jP3igtwPdj82rMy340H1wjlv9n4qfWgZHwCc Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Hozzászólás ideje: 2021. Április 16. Nehéz, de ki kell bírni ép ésszel, ha körülöttünk mindenkit oltanak, csak minket nem Na én pont kezdem ezt érezni. 1 3 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Egészen hátborzongató felvételek az 1945-ös Budapestről. Egy algoritmussal kiszínesítették a történelmi felvételeket: 3 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. 41 perccel korábban, Bomarr írta: Egészen hátborzongató felvételek az 1945-ös Budapestről. Egy algoritmussal kiszínesítették a történelmi felvételeket: Ezek a képek/videók számomra mindig érdekesek, főleg az összehasonlítók mert sok minden változott azóta, de fura belegondolni, hogy ahol ma sorba áll az ember a gyrosért, ott annó légvédelmi üteg szórta az áldást. Akárhányszor látom a régi Erzsébet-hidat az nekem mindig fájó kicsit, mert szerintem egy nagyon gyönyörű híd volt. Értem hogy miért nem azt építették vissza, de a régi csak szebb volt: 9 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Nehéz, de ki kell bírni ép ésszel, ha körülöttünk mindenkit oltanak, csak minket nem Na én pont kezdem ezt érezni. Én dettó ugyanígy vagyok, kezd frusztrálni a dolog 13 órával ezelőtt, Iqvi írta: Elég kár hogy ez még egyenlőre nem fog elindulni. https://www.elobolygonk.hu/Klimahirek/Klimavedelem/2021_04_09/nem_kapott_engedelyt_a_legkor_mesterseges_huteset_vizsgalo_kiserlet?fbclid=IwAR3DYzik2kD1-AxKg2_V-W6jP3igtwPdj82rMy340H1wjlv9n4qfWgZHwCc Én láttam a Snowpiercert, hidd el jó ez így Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. 11 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Nehéz, de ki kell bírni ép ésszel, ha körülöttünk mindenkit oltanak, csak minket nem Na én pont kezdem ezt érezni. Érdekes, hogy amennyire ellene voltak az oltásan, most annyira szeretne mindenki. 2 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. Hozzászólás ideje: 2021. Április 17. 19 órával ezelőtt, Nute Gunray írta: Nehéz, de ki kell bírni ép ésszel, ha körülöttünk mindenkit oltanak, csak minket nem Na én pont kezdem ezt érezni. December óta én is türelemmel várom és várom az oltást, aztán meg most eszembe jutott, hogy valószínűleg a dokimnak nem adtam meg az új telefonszámomat, pedig lehet lenne már időpontom Na hétfőn az első dolgom lesz, már ha hajlandó lesz egyáltalán felvenni a telefont. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.