MissKarrde Hozzászólás ideje: Hétfő 16:56 Hozzászólás ideje: Hétfő 16:56 Boldog születésnapot, NobriLordi 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: Hétfő 17:27 Hozzászólás ideje: Hétfő 17:27 Boldog szülinapot, @NorbiLordi! 1 Válasz
Sinistra Hozzászólás ideje: Kedd 08:02 Hozzászólás ideje: Kedd 08:02 Utólag is sok boldog szülinapot @NorbiLordi 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: Kedd 12:27 Hozzászólás ideje: Kedd 12:27 Utólag is boldog szülinapot, @NorbiLordi! 1 Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Kedd 16:04 Hozzászólás ideje: Kedd 16:04 @NorbiLordi Boldog születésnapot! 1 Válasz
NorbiLordi Hozzászólás ideje: Kedd 17:53 Hozzászólás ideje: Kedd 17:53 Köszönöm szépen nektek is Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 16:37 Hozzászólás ideje: Tegnap 16:37 Bajban az IGN Hungary. Isten nem ver bottal. Válasz
Wilde Hozzászólás ideje: Tegnap 18:22 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:22 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Bajban az IGN Hungary. Isten nem ver bottal. Nem akarok rosszindulatú lenni, de mikor először megláttam ezt a hírt a twitteren, felmerült bennem, hogy ez is csak valami clickbait dolog lehet... az IGN-nél kis túlzással az anyjukat is eladnák a kattintásszámért. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 18:34 Hozzászólás ideje: Tegnap 18:34 Csináltak egy videót is, de csak belenéztem az elejébe ahol felvezetik a dolgokat. Gondolom pénzt kérnek. Előbb adnék az ördögnek, mint nekik. De nyilván nem is én voltam a célközönség. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.