Hozzászólás ideje: Február 19.Feb. 19. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Bajban az IGN Hungary. Isten nem ver bottal. Nem akarok rosszindulatú lenni, de mikor először megláttam ezt a hírt a twitteren, felmerült bennem, hogy ez is csak valami clickbait dolog lehet... az IGN-nél kis túlzással az anyjukat is eladnák a kattintásszámért.
Hozzászólás ideje: Február 19.Feb. 19. Csináltak egy videót is, de csak belenéztem az elejébe ahol felvezetik a dolgokat. Gondolom pénzt kérnek. Előbb adnék az ördögnek, mint nekik. De nyilván nem is én voltam a célközönség.
Hozzászólás ideje: Február 26.Feb. 26. Isten éltesen sokáig, @KisKósa! Bár tudom, hogy úgyse olvasod.
Hozzászólás ideje: Február 26.Feb. 26. Boldog születésnapot @KisKósa! Nekem hiányzik, nagyon jó hozzászólásai voltak.
Hozzászólás ideje: Február 26.Feb. 26. Nekem is hiányzik, nagyon csíptem! Pont közénk való volt. Hátha egyszer még visszatér.
Hozzászólás ideje: Március 8.Már. 8. Fantasztikus napot kivánok a fórum hölgy tagjainak, nőnap alkalmából!!
Hozzászólás ideje: Március 8.Már. 8. Köszi szépen! , Épp kertészkedésben és majd Andor ismétlésben gazdag nap lesz.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.