Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Gratula Donát! Akkor most kezdhetsz bulizni! Meg az örömre inni! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. BRÁVÓ Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Donát , sok fiatal lébecoló egyetemista vehetne rólad példát! Grat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ez állat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Gratulálok, Donát. Ragyogó teljesítmény. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Voltam ma otthon, és megint felkavart a haláleset kicsit. Olxan üres volt a lakás anyu nélkül. Minden cucca ugyanúgy volt, olyan mintha csak lement volna vásárolni.Hazafelé beugrottam a Lehel téri piacra és megláttam egy embert tinccsel. Bizony ő volt, Kozsó. Ott fényképeszkedett egy nagy hallal biztos valamelyik magazinnak készült a kép. Szörnyű lehet most neked. Én nagyon szeretem anyukámat, ha elveszteném biztosan őrjöngeni kezdenék, belepusztulnék a bánatba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Gratula Donát, ügyes vagy Most egyből kezdődik az MsC-d vagy majd csak szeptemberben? Frenkie: Kitartás Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Rögtön indul a képzés, februárban. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Azt az eminens mindenedet Hát nem szégyelled magad, hogy színötösre végzel? No öblítsd le ezt a szörnyűséget pár rekesz piával oszt, hogy lássam te is emberből vagy legközelebb csak sima ötösre végezzél Nagy gratula Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Voltam ma otthon, és megint felkavart a haláleset kicsit. Olxan üres volt a lakás anyu nélkül. Minden cucca ugyanúgy volt, olyan mintha csak lement volna vásárolni.Hazafelé beugrottam a Lehel téri piacra és megláttam egy embert tinccsel. Bizony ő volt, Kozsó. Ott fényképeszkedett egy nagy hallal biztos valamelyik magazinnak készült a kép. Én talán annyiban voltam "szerencsésebb" ( de egy hülye szó ide), hogy anyu még a halála előtt elköltözött és rá pár évre ment el. Szóval előbb hiányzott mint ahogy végleg elment. Fejben próbálj meg minél előbb továbblépni és bízva abban, hogy ennél egy sokkal jobb helyre került. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. 5-ös lett a szakdolgozati jegyem, és 5-ös lett az államvizsgám is. Most pedig PIHENÉÉÉS végre... egy félév után ideje is már... Gratula Pontosan milyen szakon mész tovább? Remélem, lesz majd megfelelő levelezőn is, ha eljutok addig Frenkie, sajnos nem tudok ilyen helyzetre semmilyen vigasztalót írni, mert erre nincs is igazán. Remélem, idővel a hiánya kevésbé lesz fájó, és csak a szép emlékek maradnak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kolmilan Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Gratula, Donát! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Különben elnézést ha beírom néha a bánatomat,, csak ma felkavart hogy otthon voltam. De amúgy elég jól viselem. Az idő mindent megold. De látom Kozsó a kutyát nem érdekelte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Uh, tényleg, Kozsó. Mi van vele? Tényleg a saját szemeddel láttad? Megérintetted? Köszönt neked? Észrevett ő is? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Különben elnézést ha beírom néha a bánatomat,, csak ma felkavart hogy otthon voltam. De amúgy elég jól viselem. Az idő mindent megold.Nyugodtan írd be, nincs ezzel semmi baj. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Uh, tényleg, Kozsó. Mi van vele? Tényleg a saját szemeddel láttad? Megérintetted? Köszönt neked? Észrevett ő is? :D Nem igazán érdekelt, csak érdekességként írtam be. Mondjuk Stallone vásárolt volna halat akkor tuti lett volna közös fénykép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Nyugodtan írd be, nincs ezzel semmi baj. Köszi. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Nem igazán érdekelt, csak érdekességként írtam be. Mondjuk Stallone vásárolt volna halat akkor tuti lett volna közös fénykép. Hát engem se nagyon érdekelt...ő. De Stalloneval csak óvatosan, mert épp a minap hessegetett el egy fanatikus rajongót aki be akarta magát tukmálni az Expendables 2-be Rögtön félmeztelenre vetkőzött és lenyomott pár fekvőtámaszt Sly előtt egy étteremben Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Hát engem se nagyon érdekelt...ő. De Stalloneval csak óvatosan, mert épp a minap hessegetett el egy fanatikus rajongót aki be akarta magát tukmálni az Expendables 2-be Rögtön félmeztelenre vetkőzött és lenyomott pár fekvőtámaszt Sly előtt egy étteremben Mivel hesegette el? Shotival? Amúgy igaz a hír? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Mivel hesegette el? Shotival? Amúgy igaz a hír? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Donát, hatalmas gratula! Én sem vártam mást. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Különben elnézést ha beírom néha a bánatomat,, csak ma felkavart hogy otthon voltam. De amúgy elég jól viselem. Az idő mindent megold. Az idő az ilyen veszteségre csodás gyógyír, csak nehéz kivárni. Majd később könnyebb lesz, meglátod. És egy idő után az a jó, hogy az ember nem a beteg állapotra, a rosszra emlékszik majd, hanem a szép emlékek, a gyerekkori közös programok és még sok más, amire jó emlékezni, azok jutnak majd eszébe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 9. Ez hatalmas. De miért vitték el a csávót a rendőrök? Semmi rosszat nem csinált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Nem volt egyszerű, de sikerült. Miss: Nemzetközi Gazdaságtanon megyek tovább, ha minden jól megy. Annyira jó. Életemben először nem kell csinálnom semmit december 10 és február 10 között... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Ez hatalmas. De miért vitték el a csávót a rendőrök? Semmi rosszat nem csinált.Tény és való, de valahogy útját kell állni az ilyen "őrölteknek". Stallonet nem hinném, hogy nagyon zavarná, node ugye ott van a testőrség akik már nem ennyire empatikusak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Tény és való, de valahogy útját kell állni az ilyen "őrölteknek". Stallonet nem hinném, hogy nagyon zavarná, node ugye ott van a testőrség akik már nem ennyire empatikusak. De azért tök jól eldumáltak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. De azért tök jól eldumáltak. Én is azt néztem, hogy mintha haverok lettek volna. Stallone hatalmas fej lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Köszönöm mindenkinek a gratulációt!Nem volt egyszerű, de sikerült. Miss: Nemzetközi Gazdaságtanon megyek tovább, ha minden jól megy. Annyira jó. Életemben először nem kell csinálnom semmit december 10 és február 10 között... A középiskolában is ilyenkor voltak a vizsgák? Egyetemen ok, hogy ilyenkor vannak a vizsgaidőszakok, de középiskolában nem voltak ilyen időszakok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Frenkie: Donát BsC-s államvizsgát tett az egyetemen. Donát: Jó pihenést, megérdemled Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 10. Frenkie: igen, középiskolában nem voltak vizsgák, de minden nap járni kellett suliba. Most nincs semmi dolgom. Se vizsga, se előadás, se szeminárium, csak egy felvételi januárban, de az meg nem vészes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.