misi920 Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Boldog Karácsont mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Jinx Lumos Joke Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. BoKa! Az egyiptológusok, neológusok, urológusok, és endokrinológusok megállapították, hogy ennek a szónak mágikus ereje van, és ha nem Boldog Karácsonyt, hanem BoKá-t kívánsz, az valami különleges dolgot jelent. Szóval ezt ne felejtsd el, hogy ez nem Boldog Karácsony, hanem BoKa! Értsd ahogy akarod! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Nálam már járt a Jézuska. Meghívtam egy üveg sörre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. (szerkesztve) Ezúttal szeretnék kívánni: (tovább a videón) Szerkesztve: 2010. December 24. - JakeSully Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. BoKa! Az egyiptológusok, neológusok, urológusok, és endokrinológusok megállapították, hogy ennek a szónak mágikus ereje van, és ha nem Boldog Karácsonyt, hanem BoKá-t kívánsz, az valami különleges dolgot jelent. Szóval ezt ne felejtsd el, hogy ez nem Boldog Karácsony, hanem BoKa! Értsd ahogy akarod! A bokatörésben szenvedők is így vélik? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Nálam már járt a Jézuska. Meghívtam egy üveg sörre. Öregem, le a kalappal az én Jézuskám előtt is. Délben bedrótozta az összes szaloncukrot ( mínusz a MEO oltárán feláldozott darabok), aztán begyúrt vagy egy kiló kókuszgolyót. Kicsit vállon is veregettem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Öregem, le a kalappal az én Jézuskám előtt is. Délben bedrótozta az összes szaloncukrot ( mínusz a MEO oltárán feláldozott darabok), aztán begyúrt vagy egy kiló kókuszgolyót. Kicsit vállon is veregettem. Jó sora van ha ezt mindenhol eljátssza. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ezúttal szeretnék kívánni: (tovább a videón) Lol, szaloncukor kötözés közben (a mocsok Jesszuska azt mondta, nem kötöz helyettem, mert már kötözött eleget... már tudom hol Bezzeg a narancsostúróskakaós sütim kellett volna neki, de azt nem adtam ) néztem az elsőt. Most töltöm a másodikat Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Boldog Karácsonyt Fórumpajtosok! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ugyan már, ügyesebbek egy tálba teszik a szaloncukrot az asztalra, nem kötözgetnek Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ugyan már, ügyesebbek egy tálba teszik a szaloncukrot az asztalra, nem kötözgetnek Vagy van ilyen alumínium kampó, és azzal akasztgatják. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Lol, szaloncukor kötözés közben (a mocsok Jesszuska azt mondta, nem kötöz helyettem, mert már kötözött eleget... már tudom hol Bezzeg a narancsostúróskakaós sütim kellett volna neki, de azt nem adtam ) néztem az elsőt. Most töltöm a másodikat LOL! Mi is ma néztük a másodikat, tesómmal. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Vagy van ilyen alumínium kampó, és azzal akasztgatják. Ismerem, régen mi is így oldottuk meg a szaloncukor felrakását, de évek óta nem rakjuk a fára a szaloncukrot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ismerem, régen mi is így oldottuk meg a szaloncukor felrakását, de évek óta nem rakjuk a fára a szaloncukrot Én úgy szoktam, hogy évek alatt felgyülemlett gémkapcsokat egyenesbe fordítom és az egyik végét átszúrom a csomagoláson, a másikkal felakasztom A csokikat pedig felfűzöm tűvel és cérnával Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ismerem, régen mi is így oldottuk meg a szaloncukor felrakását, de évek óta nem rakjuk a fára a szaloncukrot Idén mi is a fa alá raktuk a cukrot. Viszont a fa rogyásig van díszekkel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
orki Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Áldott Karácsonyt mindenkinek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Ugyan már, ügyesebbek egy tálba teszik a szaloncukrot az asztalra, nem kötözgetnek Bizony. Nálunk is egy fonott dobozban pihennek a fa alatt, várva jó sorsukat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Bizony. Nálunk is egy fonott dobozban pihennek a fa alatt, várva jó sorsukat. Gondolom a gyerkőcök pusztítják őket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 24. Gondolom a gyerkőcök pusztítják őket. Nekem alig jut. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Én úgy szoktam, hogy évek alatt felgyülemlett gémkapcsokat egyenesbe fordítom és az egyik végét átszúrom a csomagoláson, a másikkal felakasztom Jó ötlet Viszont a fa rogyásig van díszekkel. Nálunk csak szolidan, ahogy idén éppen kedvem volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Obi1, jobbulást! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Nálunk csak szolidan, ahogy idén éppen kedvem volt Senki nem segített? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. (szerkesztve) Á, nálunk ez nem "divat", egyedül szoktam ilyesmikkel szórakozni Ezért is kezdem utálni az egész cécót, pedig alapvetően meg szeretem. Az idei év egyébként is rohanós volt, egymás után két hétvége suli, stb. és most sem lehet pihizni, ülök itt a mikro felett, mert abból két hét múlva vizsga (+ 2 másikból is). Hiába, ilyen a sulis időszak, ez a pár hét a legrosszabb ebből a szempontból, sok mindent kellene egymás mellett csinálni. Remélem, máshol azért ennél jobb a helyzet Szerkesztve: 2010. December 25. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Á, nálunk ez nem "divat", egyedül szoktam ilyesmikkel szórakozni Ezért is kezdem utálni az egész cécót, pedig alapvetően meg szeretem. Az idei év egyébként is rohanós volt, egymás után két hétvége suli, stb. és most sem lehet pihizni, ülök itt a mikro felett, mert abból két hét múlva vizsga (+ 2 másikból is). Hiába, ilyen a sulis időszak, ez a pár hét a legrosszabb ebből a szempontból, sok mindent kellene egymás mellett csinálni. Remélem, máshol azért ennél jobb a helyzet Azért érdekes, hogy hárman vagytok tesók és senki nem segít. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Mindegy, ez hosszú történet.l Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Anyámat anno nagyon "boldogította" ha a fa melletti tálcán még rogyásig volt szaloncukor, de a fán (főleg szemmagasságban) ott szaporodtak az üres szalonpapírok Idén csakl apcinál van a fán, de egyelőre beérjük a fa aljával. Műfenyőt úgysem dobja ki az ember, ergo nem kell január 6 -ig lekopasztani róla a finomakat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Elég lehangoló, hogy nem a karácsonyfán van a szaloncukor, hanem egy tálkán. A műfenyő pedig még annál is lehangolóbb Keresztfiam szüleinél van műfenyő és annyira nem ünnepi, hiába van feldíszítve... Nem természetes, nincs fenyőillat, pedig az a Karácsonyhoz tartozik... Én sosem vennék műfenyőt.... Arról nem is beszélve, hogy a fák erre lettek termesztve és a gazdák is éveket töltenek a nevelésükkel. Ha műfenyőt veszek, akkor őket károsítom azzal, hogy nem veszem meg a terméküket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Hát nem tudom melyik a nagyobb károsítás. Kivágni a fát mely még évtizedekig nőhet és oxigént adhat, vagy tíz évente venni egy műfát melyek között azért már vannak nagyon szépek is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Na túléltük a tegnapot, bár ilyen karácsonyt azért nem kívánok magamnak. Elmentünk faterhoz segítettünk neki főzni, húgomék elmentek este én meg ott aludtam. Egy kis pálinkázás is volt. Hiányzott anyu ,olyan üres volt egy kicsit, fa sem volt(apám világéletében utálta a díszitést meg a fát is). Ajándékozás azért volt. Gondoltam ma ahogy hazaérek, megnézek pár TCW epizódot de nincs kedvem hozzá. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2010. December 25. Hát nem tudom melyik a nagyobb károsítás. Kivágni a fát mely még évtizedekig nőhet és oxigént adhat, vagy tíz évente venni egy műfát melyek között azért már vannak nagyon szépek is. Ha már környezeti dolgokat nézünk, a műanyag termékek gyártása során sokkal több káros anyag keletkezik annál, mint amennyire környezetszennyező lenne kivágni egy fenyőfát. Gondolom, akkor te is halászlé kockából készített halászlevet eszed inkább, mint az igazi halból készültet, mert hát akkor a hal is meghal, pedig élhetne sokáig, lehetnének kis halai... stb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.