Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Gondolom elüthették, mert nem messze van az országút.

A macska pedig remegett is, nem tudom ettől lehet-e veszett is. Mindenesetre örülök, hogy én nyúltam hozzá.

Hozzászólás ideje:

Te utolsó kifutópályaszökevény, aki szökőévenként mostanság egyszer feltolod ide azt a borzalmas képedet amit a kárelhárítóknak kell minduntalan összetakarítani amikor tiszteletedet teszed valamelyik isten háta mögötti, galaxis-sarki, tivornyaközpontú sárgolyóbison, hogy becses zsoldodat elszórd a becsületsüllyesztők mélyén, alkalomadtán szíves együttérzésből meghívd egykori harcostársaidat, hogy együtt tegyétek meg azt a hosszú utat mely a sárga földig vezet.

Te TIE pilóták rettegett rémálma.....Még vagy százhúsz évig tessék biztosítani a kárelhárítók megélhetését. :D

Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot Tenel Ka. A láda sörből amit Ortisnak vettél ihatsz te is kettöt. :D Nem semmi hogy egymásután van a szülinapotok.

Hozzászólás ideje:

Hah, a másik tékozló. A vén tyúksága remélem most benéz, hogy eme kedves szavakat egyszer valami őrületes palacsintasütéssel jutalmazza :P Másrészről további sok boldog szülinapot neki is és eme dupla alkalom jeleként utalja be Ortist a személyes hapan kínzókamrájába. :D :D :D

Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot mindkettőtöknek :clap:

Nekem meg mától láblógatás :rock: Mindegyik vizsgán túl vagyok, mind sikerült elsőre :D Tegnap este voltunk a Paulanerben kicsit megünnepelni, hogy egy félév véget ért :)

Hozzászólás ideje:

Köszi :) 6 félév + 1 félév gyakorlat. Ha még mindig ebben dolgozom akkor, mint amiben most, akkor gyakorlatilag a normál munkám lesz a gyakorlat, "csak" a szakdogát kell megírni pluszban a 7. félévben :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.