Embo Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megjöttem a Balatonról, az idő elég rossz volt, de a társaság kárpótolta az időjárás viszontagságait. Transformers 3 miatt elmentünk Széplakról Balatonfüredre, majd Tihanyon és Szántódon keresztül épphogy hazaértünk hajnali 1-kor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megjöttem a Balatonról, az idő elég rossz volt Hál' isten! Örülök, hogy idén nyáron enyhe telünk van. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Mi van Dzséjt, mostanában fogytán vannak az ablak alatt a bikinis csajok? :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Én meg örülök, hogy nincs 50 fok. Az utóbbi években megutáltam a nyarat. Sokkal inkább TÉL párti vagyok pár éve! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Én is megutaláltam a nyarat, leginkább a sok kánikula miatt, bár az utobbi 2 évben inkább csak esett nyáron, ami nekem tökéletesen megfelel Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Mi van Dzséjt, mostanában fogytán vannak az ablak alatt a bikinis csajok? :D Sajnos meg. A kikötőben mostanában nem voltak nagy rendezvények, ahol ilyesmi becsusszanhatna (eh... érzékletes szóhasználat), a strandidő meg nincs, meg ide (merthogy most is melózom, itt ülök a tobruki strandon a parton ) amúgy is ritkán járok. De azért azt nem mondanám, hogy a csajok is fogytán vannak, hiszen már elindult a szörftábor, hétfőn kezdődik a vitorlás tábor is, és... hujuj Oldikám, ha látnád te, mik mászkálnak itt, idő előtt sírba kerülnél. Ha nem is bikinit viselnek (vagy nem csak azt... ), azért nem kell a szememet féltenem, hogy nincs min legeltetni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Milyen a víz? Én valamikor csak kövi hónapban megyek, de ilyen tartós hideg és esőzés után gondolom nem lesz a legjobb. És ha még az idő is sz*r lesz mikor megyek akkor felkötöm magam. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Én meg örülök, hogy nincs 50 fok. Az utóbbi években megutáltam a nyarat. Sokkal inkább TÉL párti vagyok pár éve! Te vagy az én emberem. Sosem szerettem a nyarat, a meleget alig tudom elviselni. Szerencse, hogy a technika vívmányai némileg enyhítenek a szenvedésemen - ventilátor. Télen, ha fázol, fel tudsz öltözni, de nyáron hova vetkőzöl? A nap 24 órájában meg nem lehet medencében hűsölni, vagy a zuhany alatt állni, ahogy ventilátor előtt ülni sem. Legyen tél! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megjöttem a Balatonról, az idő elég rossz volt, de a társaság kárpótolta az időjárás viszontagságait. Transformers 3 miatt elmentünk Széplakról Balatonfüredre, majd Tihanyon és Szántódon keresztül épphogy hazaértünk hajnali 1-kor. Rossz idő? Tökéletes idő van. Jövő héten lesz rossz idő mikor 39 fok lesz. Egy élményt hadd osszak meg. Ma véletlenül(haverom felhívott egy hete hogy nincs-e kedvem ma kimenni a Hungaroringre?) kikerültem a Hungaroringre, Ahol a World Series By Renault rendezvény van ma és holnap. Hát emberek valami fantasztikus élmény. Az egész rendezvény ingyenes, de a színvonal felső kategória. Eddig azt gondoltam hogy ki az aki kimegy megnézni a Forma 1-et brutál árakért és annyit lát hogy néha elhúz pár autó. Ma ünnepélyesen visszavonom ezt a gondolatomat. Akkora feelingje van annak ahogy az autók elhúznak hogy megéri a lóvét. Hogy miért? Először is a tv-közvetítés meg sem közelíti azt a hangorkánt, hangulatot ami ott átélhető. Kezdjük a rajttal. Figyelmeztettek hogy baromi hangos lesz, de amikor kb 20 kocsi elindul az maga a mennyei hangorkán. Baromi hangos, de egyszerűen gyönyörű ahogy elhúznak és benned remeg a hang. Nehéz ezt elmondani, de átélni maga az élményfaktor. Komolyan magáért a hangért érdemes kimenni. A mozihang semmi ahhoz képest. Az autók kb másfél percenként a célegyenesben vannak ,azaz nem unalmas, mert minden elhaladás a lelátó elött maga a muzikális gyönyör. Nézzük sorban. Ahogy beérünk egy csomó régi Renault kocsit láthatunk, főleg versenyautókat, kamionokat. Majd tovább haladva pár sátorban reklámanyagokat lehet vásárolni(Poló, sapka, stb..). Felmenve a lelátó fölé jutunk ahol fesztiválhangulat uralkodik, egy csomó hellyel ahol sört csapolnak, van lángos, meg mindenféle kaja. Majdnem a végén egyfajta autószalon van, nyitott sátorban, ahol ki vannak állitva a Renault modelljei(gondolom vásárolni is lehet kocsit). Na de urak, most jön a lényeg. Óránként nagyon csinos pompon-lányok táncra perdülnek és egy számot végigtáncolnak. Sőt lehet velük fotózkodni a kocsik mellett. Leghátul pedig a gyerekeknek ugrálóvár van. Az első program amire beértünk(kicsit söröztünk elötte), Jean Ragnotti bemutatója volt. Róla itt lehet olvasni. Az öreg 66 éves de olyan dolgokat csinál a kis Renault 5-össel, hogy majdnem lepetéztem. Pl ment baromi gyorsan és szinte fékezés nélkül megpördült ,majd folytatta útját. Utána jött a Formula Renault 3.5 Series verseny. Itt volt hallható a mennyei hang főleg a rajtnál. Ezután a 2000 köbcentisek következtek, majd a Renault Megane Trophy verseny. A szünetekben 4 srác széria Megane rs-ekkel(250 lóerősek) akrobata mutatványokat hajtottak végre. Kb 5 óra fele pedig 2 1140 lóerős versenykamion szórakoztatta a közönséget. Ezután eljöttünk mert pár srácnak dolga volt. Amit kiemelnék az a példás szervezés. Nem kellett sehol sorban állni sok ideig, rengeteg wc van, egy sörért is max 5 percet álltam sorba. A műsorszámok szinte percre pontosan kezdődtek, egy percig nem hagyják a nézőket unatkozni. Pár árat beírnék: Korsó(pohár nincs) Borsodi: 500 ft Dobozos sör(Borsodi,Stella): 600 ft Lángos simán: 300, sajtosan 450 ft Abszolút megfizethető kategória, és nem több mint bármely fesztiválon. De ha bárki ezt is sokallná, akkor visz 4 szendvicset, befagyaszt 4 sört és ingyen megússza. Nem szólnak semmiért ,bevihető bármi. A Stadionoktól meg 20 percenként elvisz a Hungaroringre a busz ingyen. Összeségében fantasztikusan éreztem magam, áldom a szerencsémet hogy a haverom felhívott. Ha valakinek holnap nincs programja(holnap is van, szinte ugyanezen programokkal) akkor ez egy nyerő lehet. Akinek meg kisfia van annak kötelező, a kissrác imádni fogja. Rengeteg család volt kint. Don Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Te vagy az én emberem. Sosem szerettem a nyarat, a meleget alig tudom elviselni. Szerencse, hogy a technika vívmányai némileg enyhítenek a szenvedésemen - ventilátor. Télen, ha fázol, fel tudsz öltözni, de nyáron hova vetkőzöl? A nap 24 órájában meg nem lehet medencében hűsölni, vagy a zuhany alatt állni, ahogy ventilátor előtt ülni sem. Legyen tél! Testvéremmé fogadlak. Gyüjtsünk aláírást hogy ne legyen nyár. De most nem panaszkodom, eddig kitünő idő volt. Természetesen a természet benyújtja a számlát, mint 2007-ben. Július 5.-én Bécsben a Metallicán ilyen idő volt min ma. 3 hét múlva nappal 40(nem vicc) éjfélkor meg 30 fok(ez sem vicc) volt. Jövő héten elindul a hőhullám ,és szerintem 2-3 hétig tartós lesz. De ne legyünk önzők, legalább aki strandol annak jó. Még egy. Aki most rossz időzik az fog a legjobban káromkodni a hőség idején. Ez is tapasztalat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Biztos egy nagy élmény lehetett Frenkie. De én jobban örülök ha mindent látok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. (szerkesztve) Hát emberek valami fantasztikus élmény. Az. Én is kint voltam ma (egy köpésra van) és valóban jó kis rendezvény volt, jó hangosak voltak már megint a gépek, jó kis alapozás volt az idei F1 futamra Nekem a V6-os verseny előtti farolások tetszettek nagyon, na meg a gokartozás a pálya mellett Szerencsére akkor mentem a pad dock fele, mikor a formula autó szerű kocsikat vitték ki, így egy csomó képet, videót tudtam készíteni róluk A hosstess csaj felhozatal is szemet gyönyörködtető volt, kár, hogy besötétült meg elkezdett esni az eső, így felöltöztek a lánykák Az biztos, hogy gyerekek számára kitűnő program, sokan is voltak a kislurkók Biztos egy nagy élmény lehetett Frenkie. De én jobban örülök ha mindent látok Egyrészt ez is igaz, de amíg nem hallottál egy ilyen kocsit élőben elmenni előtted pár méterre, addig nem tudod, milyen kib*szott jó is az. Szerkesztve: 2011. Július 2. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Valamit kifelejtettem. A végén bementünk az istállók kamionjaihoz. Simán be lehetett menni. Azok a kamionok óriásiak. A pót oldalán húznak egy sátrat és az a szerelőműhely, van ahol ebédlő is volt. Egy kamion raktere nyitva volt és tele volt szerszámokkal meg polcokkal. Nem is láttam még ilyen pótokat. Vitték ki a versenykocsikat meg a gumikat, a gumik meg szó szerint simára voltak kopva. Oldie: Igy is látsz mindent volt kivetítő. De hang bármit megér amit ezek a kocsik kiadnak, meg amikor a célegyenesben elhúznak. És mindezt ingyen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Phobos! Feltehetnél egy-két videót a netre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Phobos! Feltehetnél egy-két videót a netre. A rajtot felvettem én is. Mindjárt felrakom a gépre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Phobos! Feltehetnél egy-két videót a netre. Rendben, de ne várj jó minőséget, mobillal vettem fel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Éljenek a TÉL pártiak! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Éljenek a TÉL pártiak! Tél. Szürke, hideg, depressziós. Köszi nem kérem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Tél. Szürke, hideg, depressziós. Köszi nem kérem. Dettó. Mikor már délután négykor-ötkor elkezd sötétedni, a csajok elkezdenek vastagon öltözködni, nem lehet térdig érő rövidgatyában lazulni, kiülni valami nyilt teraszos helyre stb. azért annyira nem rajongok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Nem baj... Sky testvérrel együtt nyomjuk a telet Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Ody, itt az autó toligálás http://www.youtube.com/watch?v=A_tpRixggyc Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Nyár +1 Ez évben kezdtem el igazán értékelni a jó időt. Imádok sétálgatni, napozni, inni vagy éppen futni ha jó idő van. Aztán az elmúlt 1,5 hónapban ezekből kb semmi se jött össze, szóval nekem speciel kezd nagyon elegem lenni a folyamatos rossz időből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Milyen a víz? Én valamikor csak kövi hónapban megyek, de ilyen tartós hideg és esőzés után gondolom nem lesz a legjobb. Friss vízhőmérséklet a fűzfői Tobrukból (Most komolyan, ki adta neki ezt a nevet? Mit jelent ez egyáltalán? Tobruk... mint egy hutt neve... Tobruk a papahutt. ): 18 Celsius fok. Nekem kib*szott hideg. Tél. Szürke, hideg, depressziós. Köszi nem kérem. És még a nők is túlságosan felöltöznek. Én is maradok a jó öreg, és újabban ritkán látott nyárnál. Melóhely: nincs világítás, se fűtés, csak strandszékek vannak, így még ülni is alig lehet (mázli, hogy hoztam hálózsákot, meg kolleginától kunyiztam matracot). Sok a szúnyog, a helyiség mocskos (és ez a mentős helység... bakker, már attól vérmérgezést kapok, hogy körbenézek), és mindjárt lemerül a zseblámpám, akkor itt leszek tök sötétben. TV nuku, csak egy rozzant rádió. ÉS NE ALUDJAK EL! Hát meg a brummogó maci kukiját. Mázli, hogy laptopom is van, és bár az előfizetett net nem működik valamiért (a húgom meg nem intézkedik az ügyben - a gép és az előfizetés is az övé), de legalább egy közeli fürdő wifijére rá tudtam állni. Na Oldi, így irigyeld tőlem a melóhelyet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Formula 2000 rajt. http://www.megaupload.com/?d=E5QG4MRS A 4 srác akrobatikázik. http://www.megaupload.com/?d=T3FYKLHK Formula 3500(ez a Forma 1 előszobája). Sajnos itt nem vettem fel a rajtot, de ez volt e leggyönyörűbb hangorkán. Ellenben pár kocsit felvettem amint elhúz, de sajnos a mobil nem tudta felvenni a valósi hangot. Viszont a kép nem rossz annyira. http://www.megaupload.com/?d=B8FFLL74 Az istálló kamionjai. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Nem baj... Sky testvérrel együtt nyomjuk a telet Engem nehogy kihagyjatok. Tudunk védekezni ellene. A jó meleg szobába filmezünk, olvasunk, nyomjuk a játékot a gépen és kitünően alszunk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Ody, itt az autó toligálás http://www.youtube.com/watch?v=A_tpRixggyc Itt sétáltunk mi is a végén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Köszi skacok a linkeket. A nyár pedig kitágítja a lehetőségeket. Télen nem lehet csinálni semmit, csak a meleg szobában gubbasztani. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Engem nehogy kihagyjatok. Tudunk védekezni ellene. A jó meleg szobába filmezünk, olvasunk, nyomjuk a játékot a gépen és kitünően alszunk. És hol vannak a szabadtéri party-k? Ugye nem kell mondanom mire gondolok? A szabadban való mozgás lehetősége, a langyos nyári esték... Érdekes, hogy akkor sírtok a nyár miatt, amikor 25 fok van. Csodálatos és remek idő volt eddig a nyáron. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Nem baj... Sky testvérrel együtt nyomjuk a telet Na jó, az valóban nem előnye, hogy a csajok jobban felöltöznek. Meg a pokoli hőségben is jól esik megiszogatni pár jéghideg sört. A többi tekintetben, viszont mindenképp tél párti vagyok. Ha esik a hó, gyönyörű fehér lepel borul a tájra, de nekem a Karácsonyról sem a depresszió szokott eszembe jutni. Nekem természetemnél fogva alapból balzsamosabb a hűvös levegő, mint a hőség, amikor gyakran 10 perc alatt rám izzad a cuccom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 2. Na jó, az valóban nem előnye, hogy a csajok jobban felöltöznek. Meg a pokoli hőségben is jól esik megiszogatni pár jéghideg sört. A többi tekintetben, viszont mindenképp tél párti vagyok. Ha esik a hó, gyönyörű fehér lepel borul a tájra, de nekem a Karácsonyról sem a depresszió szokott eszembe jutni. Nekem természetemnél fogva alapból balzsamosabb a hűvös levegő, mint a hőség, amikor gyakran 10 perc alatt rám izzad a cuccom. Ó de minden szavaddal egyetértek! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.