kolmilan Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Boldog szülinapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Boldog születésnapot! Itt a szépség alatt tájképeket értesz vagy hölgyekről a képeket? Igazából mivel a tábor külföldieknek volt, ezért szlovák szépségeket nem sokat láttam. Inkább ukrán szerb osztrák és - természetesen - magyar lányokkal voltam összezárva. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. (szerkesztve) Isten éltessen Zééé! Szerkesztve: 2011. Július 30. - Embo Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Boldog szülinapot Zééé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Happy Birthday. Az Erő éltessen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Füled Yodáig! Ezt pedig ma kellett rajzolnom, és gondoltam, hátha itt is tetszeni fog valakinek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Jó rajz, bár nem éppen én vagyok a célközönség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. (szerkesztve) Szép rajz lett, grat Ma délután olyan történt amivel én még életemben nem találkoztam. Nagybátyám ül a szobában, játszik a fiával, egyszer csak magától kitört a belső ablak, megvágva unokaöcsémet a nyaka alatt. Na lett nagy hacacáré hogy mi történt, uncsiöcsémnek nem lett égvilágon semmi baja, picit karcolta meg az üveg. Nagymamám szerint bedobták, de mival bevolt hajtva mindkét ablak így a külső ablakot is be kellett volna törni, az viszont sértetlen maradt. Olyan lehetséges hogy az ablak közepén gyűlt fel a feszültség és kis szellőtől vagy akármitől betörhetett? Szerkesztve: 2011. Július 30. - NorbiLordi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Ezt pedig ma kellett rajzolnom, és gondoltam, hátha itt is tetszeni fog valakinek. Tényleg jó lett. Ma délután olyan történt amivel én még életemben nem találkoztam. Nagybátyám ül a szobában, játszik a fiával, egyszer csak magától kitört a belső ablak, megvágva unokaöcsémet a nyaka alatt. Na lett nagy hacacáré hogy mi történt, uncsiöcsémnek nem lett égvilágon semmi baja, picit karcolta meg az üveg. Nagymamám szerint bedobták, de mival bevolt hajtva mindkét ablak így a külső ablakot is be kellett volna törni, az viszont sértetlen maradt. Olyan lehetséges hogy az ablak közepén gyűlt fel a feszültség és kis szellőtől vagy akármitől betörhetett? Ahhoz vagy nagyon erős szél, vagy nagyon vékony üveg kell, hogy egy ablaküveg "csak úgy" betörjön. Bár az így is érdekes, hogy a belső ablak a külső üveg sérülése nélkül tört be. Velem csak olyan fordult elő, hogy szélviharban nem támasztottam ki az ablakot, a külsőt befújta a szél, neki a belsőnek, ami berepedt. Lehet, hogy nálad is hasonló történt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Ahhoz vagy nagyon erős szél, vagy nagyon vékony üveg kell, hogy egy ablaküveg "csak úgy" betörjön. Bár az így is érdekes, hogy a belső ablak a külső üveg sérülése nélkül tört be. Velem csak olyan fordult elő, hogy szélviharban nem támasztottam ki az ablakot, a külsőt befújta a szél, neki a belsőnek, ami berepedt. Lehet, hogy nálad is hasonló történt. Az is lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Az alien-es kép tőlem is kapott egy lájkot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Nagyon jó lett az alienes kép, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Jó grafika. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Az alien-es kép tőlem is kapott egy lájkot. Az a "lájk" nemsokára "+1" lesz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Boldog szülinapot, Zééé. kudar: remek kép, bár a témája hozzám nem áll közel, viszont a technikája nagyon jó. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Boldog szülinapot Zééé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Boldog szülinapot Zééé! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 30. Ezt pedig ma kellett rajzolnom, és gondoltam, hátha itt is tetszeni fog valakinek. Tök jó lett az alienes kép! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Köszi szépen mindenkinek, örülök, hogy tetszett! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Ody! Isten éltessen!!! Hogy szoktátok mondani? ... Füled érjen Yodáig?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Boldog szülinapot Ody. Mire ezt olvasod lehúzhatod az első pálinkát. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Július 31. Boldog szülinapot, Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Boldogat Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Hogy szoktátok mondani? ... Füled érjen Yodáig?! Nem, nem. Ezt csak én szoktam mondani. Isten éltessen sokáig Ody, (és még1x) a füled érjen Yodáig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Bódog születésnapot, Ody! Igyatok a droidokkal egy kis bort az alkalomból. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Boldog Születésnapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Boldog születésnapot, Ody Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Augusztus 1. Sok Boldog Szülinapot Ody! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.