Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Boldog születésnapot!

Itt a szépség alatt tájképeket értesz vagy hölgyekről a képeket? :D

Igazából mivel a tábor külföldieknek volt, ezért szlovák szépségeket nem sokat láttam. :( Inkább ukrán szerb osztrák és - természetesen - magyar lányokkal voltam összezárva. :D

Hozzászólás ideje:

Füled Yodáig!

Ezt pedig ma kellett rajzolnom, és gondoltam, hátha itt is tetszeni fog valakinek. :)

aliens__invasion_by_priemryeest-d424ddm.jpg

Hozzászólás ideje:

Szép rajz lett, grat :)

Ma délután olyan történt amivel én még életemben nem találkoztam. Nagybátyám ül a szobában, játszik a fiával, egyszer csak magától kitört a belső ablak, megvágva unokaöcsémet a nyaka alatt. Na lett nagy hacacáré hogy mi történt, uncsiöcsémnek nem lett égvilágon semmi baja, picit karcolta meg az üveg. Nagymamám szerint bedobták, de mival bevolt hajtva mindkét ablak így a külső ablakot is be kellett volna törni, az viszont sértetlen maradt. Olyan lehetséges hogy az ablak közepén gyűlt fel a feszültség és kis szellőtől vagy akármitől betörhetett?

Szerkesztve: - NorbiLordi

Hozzászólás ideje:

Ezt pedig ma kellett rajzolnom, és gondoltam, hátha itt is tetszeni fog valakinek. :)

Tényleg jó lett. :)

Ma délután olyan történt amivel én még életemben nem találkoztam. Nagybátyám ül a szobában, játszik a fiával, egyszer csak magától kitört a belső ablak, megvágva unokaöcsémet a nyaka alatt. Na lett nagy hacacáré hogy mi történt, uncsiöcsémnek nem lett égvilágon semmi baja, picit karcolta meg az üveg. Nagymamám szerint bedobták, de mival bevolt hajtva mindkét ablak így a külső ablakot is be kellett volna törni, az viszont sértetlen maradt. Olyan lehetséges hogy az ablak közepén gyűlt fel a feszültség és kis szellőtől vagy akármitől betörhetett?

Ahhoz vagy nagyon erős szél, vagy nagyon vékony üveg kell, hogy egy ablaküveg "csak úgy" betörjön. Bár az így is érdekes, hogy a belső ablak a külső üveg sérülése nélkül tört be. :hmm:

Velem csak olyan fordult elő, hogy szélviharban nem támasztottam ki az ablakot, a külsőt befújta a szél, neki a belsőnek, ami berepedt. Lehet, hogy nálad is hasonló történt.

Hozzászólás ideje:

Ahhoz vagy nagyon erős szél, vagy nagyon vékony üveg kell, hogy egy ablaküveg "csak úgy" betörjön. Bár az így is érdekes, hogy a belső ablak a külső üveg sérülése nélkül tört be. :hmm:

Velem csak olyan fordult elő, hogy szélviharban nem támasztottam ki az ablakot, a külsőt befújta a szél, neki a belsőnek, ami berepedt. Lehet, hogy nálad is hasonló történt.

Az is lehet.

Hozzászólás ideje:

Boldog szülinapot, Zééé. :)

kudar: remek kép, bár a témája hozzám nem áll közel, viszont a technikája nagyon jó. :)

Hozzászólás ideje:

Hogy szoktátok mondani? ... Füled érjen Yodáig?! :D

Nem, nem. Ezt csak én szoktam mondani. :P:D

Isten éltessen sokáig Ody, (és még1x) a füled érjen Yodáig! :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.