danityu Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 4. Boldog szülinapot. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Boldogat kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Köszi Norbi! Egy kis változatosság a sok Phobos után. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Kudar, Isten hozott a 26 évesek táborában! Isten éltessen!! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Sok Boldog Szülinapot kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Köszi Revan, Pildi, danityu, Obi1! Az erő éltessen sokáig a füled érjen Yodáig Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Neked is boldog születésnapot, Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Elég kemény december lehetett húszonpár éve ha így egymás után ünnepelitek a szülinapot szeptemberben Boldogat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Igen kamionbaleset volt, ami kéjgázt szállított. Köszi szépen mindenkinek: Oldie, Donát, Rog, Phobos, Riddick Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Boldog születésnapot tegnap, Phobos! Boldog születésnapot ma, Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Boldog szülinapot Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Boldog születésnapot tegnap, Phobos! Köszi Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Embo Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Isten éltessen, Kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Boldog születésnapot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. (szerkesztve) De forgalmas ez a szeptember. Tegnap Phobos, ma kudar. Szerk.: Ja a lényeg majdnem lemaradt: Boldog születésnapot! Szerkesztve: 2011. Szeptember 5. - Darth Sky Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Kudar, spóroltunk , szóval sok boldog születésnapot Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Szokás szerint én is csatlakozok. Isten éltessen sokáig kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Boldog szülinapot kudar. Gondolom már Phobossal együtt ünnepeltek egy búfelejtőben. :D Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Köszi szépen mindenkinek: frenkie, Ody, Karrde, Sky, Nabopolasszar, Embo, Revan és Dzséjt! frenkie: el sem tudtam érni, még annyira érzi a tegnapi bulit, nem igaz, Phobos? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
danityu Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Boldog születésnapot, kudar! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lok Durd Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Isten éltessen, művész úr! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Mindig is tudtam, hogy egy állatkertben dolgozom, de nem hittem, hogy szó szerint lesz véve. A kóbor macskák és a lődörgő darazsak mindennapos események. Ám tegnap délután ülök a fotelban, nézem a Band of Brotherst, erre valami mászik a vállamon. Odanézek, hát nem egy kis gyík nézett vissza rám? Mondom neki: hát szevasz! Kitettem a szűrét a betonkerítésre. De az igazi meglepetés hajnalban ért. Ülök a gép előtt, a járőröm éppen a pihenőidejét tölti, mozgás éppen nuku, én meg netezek. Erre hallom, hogy valami neszezés van a folyosó felől (tudni kell, hogy a külső helyiség - ahol voltam - és a folyosó között van még egy szoba). Gondoltam, a vörös macska már megint bepofátlankodott és kukázik. Kikiáltok a konyhába (mely a folyosón van), hogy sicc. Ennyi elég szokott lenni, ám kisvártatva hallom, hogy a belső helyiségben lezuhan a földre a táskám. Na mondom, a pofátlan macskája a szendvicsemre hajt. Felállok, nagy dérrel-dúrral átmegyek és már mondanám, hogy takarodj innen, te rohadt dög, amikor realizálódott bennem, hogy a táskámból egy lompos farok lóg ki, és a gazdája - bár vörös volt -, valamivel nagyobbra nőtt, mint egy macska. Róka volt a koma! Szegény, legalább annyira meglepődött a találkozáson, mint én, mert nagyon iszkolt kifelé. Persze pár perccel később besunyított a külső helyiség ajtaján is, de mikor meglátott, megint eliszkolt. Tudtam, hogy ott a portán van egy házi róka, korábban láttam elszaladni a porta előtt és a többiek is mesélték, hogy telente a külső helyiség ajtaján be szokott lesni. Oda szokott, mert telente etetni szokták. Szóval nem ért váratlanul. De arra azért nem számítottam, hogy a belső helyiségben futok össze vele, amint éppen kifoszt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Jó sztori. Nálunk a mátrai háztól a gázpalack fém kupakját vitte el. Ne kérdezd mire kellett neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. A meglepetéstől eltekintve aranyos jószág lehet A gyíkok is azok Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Boldog szülinapot kudar! És utólag is boldog szülinapot Phobos! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Jó sztori. Nálunk a mátrai háztól a gázpalack fém kupakját vitte el. Ne kérdezd mire kellett neki. Megtetszett neki. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. (szerkesztve) Köszi Bomarr! frenkie: el sem tudtam érni, még annyira érzi a tegnapi bulit, nem igaz, Phobos? Pontosan. Most jöttem haza egy ivóból, ahol összejöttünk a haverokkal. Képzeljétek, egy öreg manus is ott volt valami szöszi fiatal gyerekkel. Egyik bealkoholizált haverom odament haverkodni a szöszihez, ő meg megijedt tőle, erre az öreg levágta a kezét. Ne tudjátok meg mi volt. Ki is jöttek a fehér ruházatú helyi rendfenntartók Szerkesztve: 2011. Szeptember 5. - Darth_Phobos Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Boldog szülinapot! Dzséjt, neked meg jó munkát a róka távoltartásához Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Megosztás Hozzászólás ideje: 2011. Szeptember 5. Lenne egy kérdésem. Egy wireless gamepadhez hol tudnék aksitöltőt szerezni? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.